שלום יש לי כמה שאלות ...

• פותח הנושא npod
  • פורסם בתאריך

npod

New member
שלום יש לי כמה שאלות ...

היי האם חייבים להתחיל את רשומות רומח הדרקון , ורק לאחר שמסיימים אותם אז עוברים לאגדות רומח הדרקון ? כי מישהו אמר לי שהרשומות זה משעמם והאגדות זה יפה .. תודה

NJS

New member
לא חייבים

אבל מומלץ מאוד ולדעתי רשומות יותר יפה מאגדות

npod

New member
רק שאלה אחת ...

במה לטעמך רשומות יפה מאגדות ?

NJS

New member
אממממ

יש בה יותר "אקשן" מבאגדות ואני גם לא ממש סובל את רייסט

the rose elf

New member
אני מסכימה איתך!

גם לפי דעתי ברשומות יש הרבה יותר אקשן מבאגדות, הסדרה הזאת יותר מעניינת, וההרפתקאות יותר מרשימות, אבל... לא לסבול את רייסט , זה בילתי אפשרי, הוא גורם לספר להיות קצת יותר מעניין והציניות שלו מוסיפה קצת למתח,אני לא יכולה לדמיין את הרשומות נטולות רייסט, ההימצאות שלו בספר ממש מוסיפה לעלילה.

nk5

New member
לא חושבת שזה....../images/Emo63.gif

יהרוס לך את אגדות , ולפי דעתי גם רשומות יפה יותר מרשומות.

nk5

New member
אגדות יפה יותר מרשומות*../images/Emo9.gif../images/Emo63.gif

Wing Chan

New member
ממש לא :O

אגדות זה הרבה יותר מדי נוסחתי ופשוט יותר מדי ברוח D&Dית. באדות זה כבר נעשה רציני ועמוק יותר. אבל אני מניח שזה עניין של טעם או משהו :ם

Wing Chan

New member
אינעל דינאק, האגדות הראשון הוא

אמור להיות "רשומות". סעחטק אערס אני לא רואה כלום X_X

nk5

New member
וכמובן שחכתי לכתוב ברוך הבא!../images/Emo63.gif

השתלבות נעימה ומהירה

python 4

New member
אני מסכים עם נאג'ס!../images/Emo12.gif

רשומות יותר מעניין מאגדות, למרות שהספר השלישי של אגדות פשוט מעולה. ברשומות, הספר הראשון הוא מעט משעמם, נדוש, D&D-like כזה. אבל נסלח למגי וטריי, ול- TSR ז"ל, זה הרי הספר הראשון שלהם והם נצמדו בו יותר מדי לקונספט של ספר מבוסס מבוכים ודרקונים. העניין ברשומות מתחיל בספר השני והשלישי - שבו הסופרים יוצאים קצת מהמסגרת הזו ומכניסים הרבה מטען דרמטי. סה"כ הסדרה הזו די מותחת ומעניינת. אבל בכל מקרה - אי אפשר לקרוא את אגדות בלי רשומות, זה כמו לקרוא את שמות בלי בראשית, ואז לא מבינים בכלל מה בני ישראל עושים במצרים. בדיוק כמו כאן.

npod

New member
האם אני יכול לקרוא רק את רשומות ?

ומישהו יכול קצת לפרט על הספרים , הם כבדים וקשים מאוד ? לאיזה ספק הם משתווים ברמת הקושי ? תודה

Wing Chan

New member
קלים מאוד

וכן, אתה יכול לקרוא רק את טרילוגיית הרשומות (3 ספרים). הספר הראשון קצת צולע, אבל העלילה ממש משתפתרת בשני ומגיעה לשיא אדיר בשלישי. מה ז"א "כבדים"? מבחינת משקל או מבחינת קושי וכ'ו? קלים מאוד (לא התייחסתי למשקל).

npod

New member
מבחינת קושי כמובן (-:

תודה רבה לכולם על העזרה

majere the mage

New member
hell no

מי שאמר לך את זה חסר טעם, "רשומות זה משעמם", אני היחיד שחושב שמישהו פה התבלבל בפורום? לא סתם בצחוק..(אין מה להשוות, אגדות ורשומות הם יפים בצורה שווה..)... דרך אגב אני חדש, הפורום נראה נחמד

למעלה