שלום יש לי בקשה

שלום יש לי בקשה

אני צריכה לעשות עבודת חקר ורציתי לקחת את להקת קויין שאני מאוד אוהבת אני רוצה לבדוק את ההשפעה של קווין על בני נוער של אז והיום האם יש לכם חומר שאוכל להשתמש בו ואם לא אתם יכולים לעזור לי לנסח שאלת חקר חדשה תודה רבה לכם!

RedSnake

New member
מוכן לעזור במחקר

אני בן 14, ככה שאני יכול להיות חלק ממדגם או משהו, ויש לי עוד חברים שישמחו לעזור.. אגב, אני בטוח שהרבה מחברי הפורום (כולל אותי) יתאכזבו מאוד מרמת ההשפעה הנמוכה כיום לעומת ההשפעה לפני 10 או 20 שנה...

khammel

New member
אשמח לפרטים נוספים

שלום שמחה בנשמה, כדי שנוכל לסייע לך בחומר ולהתייחס ברצינות לשאלת המחקר, אנא שתפי אותנו במידע נוסף: - באיזו מסגרת נעשית המחקר? (בי"ס, אוניברסיטה?) - באיזו מתודולוגיה? - אילו מקורות מידע כבר נגישים לך? - מהן שאלות המחקר? האם יש לך תיזה? בברכה, קרן

Teo Toriatt

New member
רעיון מצויין

אבל אם הגיל שלך בכרטיס נכון, אני מבין שזו עבודה לבי"ס. אם כך - לדעתי זה קצת גדול מדי. זה מצריך המון מחקר, השוואה ומקורות שיתאימו למחקר אקדמי בסוציולוגיה או תולדות המוזיקה. לא לא לפשט את הנושא ל"השפעה של Queen על בני נוער" למה להוסיף סיבול עם השוואה עם העבר (ובכלל על איזה עבר את מדברת? שנות ה70-80?) ואם כבר חייבים להשוות הייתי משווה בין Queen ללהקה אחרת ואיך הם משפיעים על הנוער כיום. מה דעתך?

למעלה