שלום.. יש לי בעיה..

• פותח הנושא ACAB
  • פורסם בתאריך

ACAB

New member
שלום.. יש לי בעיה..

מאז שאני וחברה שלי נפרדנו אני לא מתמקד בכלום קשה לי מאוד מאוד להרדם.. אני לא יכול להשקיע בלימודים (משהו שאני חייב לעשות בזמן האחרון) ויש לי מצבי רוח הרסניים.. גם אם זה לבכות.. וגם אם זה להתעצבן.. אני פשוט מרגיש שהחיים שלי ריקים.. אני כל הזמן חושב עליה עם המישהו האחר הזה, אני חושב על דברים שהיא אמרה לי, דברים שמהדהדים לי בראש.. אני גם לא נמשך לבנות אחרות בגללה.. עכשיו.. אני מחפש משהו, שיגרום לי לשכוח את זה, יגרום לי לשכוח את הפרידה הזאת.. לא בהכרח שיגרום לי לשכוח את הקשר.. רק את הפרידה.. ושירגיע אותי ויחזיר אותי למסלול.. שמעתי על היפנוזה.. מישהו יכול לספר לי על זה? או שאולי יש משהו אחר בבקשה תעזרו.. תודה..

גרא.

New member
אכן,קשה מאד להפרד מחברה,בפרט

כאשר הפרידה כנראה נכפתה עליך..אין אחד/אחת שלא עברו את החוויה הקשה הטראומטית הזאת של נטישה..והתגובה שלך היא למעשה תגובה של אבל.מאד דומה,אם כי שונה במהותה של תהליך אבל על אדם קרוב שמת..כאן מתה אהבה,מתה חברות,אולי תקווה כמוסה..ואת פשוט זקוק לזמן,כמו כולם כדי להתאושש ולחזור מה שיותר מהר לשיגרה...אתה לא זקוק לטיפול,וודאי שלא היפנוזה,עלמנת להתגבר על הכאב הנורא שאתה חש נוכח הפרידה,הפרידה...ככל שתתמיד לחזור לעיסוק היומיומי הרגיל שלך,תפגש עם אנשים,בנות אחרות,תטייל,תבלה עם חברים כך ייקל עלייך הדרגתית להדחיק את תחושות התסכול שאתה מתאר.שוב, אין צורך בטיפול כלשוהא,או תרופות..או תחליפי תרופות..קח את עצמך לידיים,הסתגל לרעיון שזה,נגמר.וצא לדרך אחרת.

ACAB

New member
וזה הגיוני ש..

בתקופה הזאת אני לא חושב על בנות אחרות, אני כמעט ולא יכול לחשוב על סקס.. וכולן פתאום נראות לי.. לא מושלמות.. ואני חושב עליה כל הזמן.. אבל כל הזמן.. ?

גרא.

New member
ככה כל אחד מאיתנו הרגיש כשאהבה

גדולה,נקטעת לפתע על ידי הצד השני...אי אפשר להבין,אי אפשר לקבל,יש המון תסכול ורצון להמשיך בקשר...לעיתים אהבה עזה מאד,יוצר תחושה ששני בני הזוג הם בעצם גוף אחד,אדם אחד..וזו הסיבה.שכאשר נפרדים..כלומר מסיימים פגישה,וכל אחד הולך להעיניו הוא,ישנה עפ"ר תחושה שמשהוא חסר..וכל הזמן חושבים על השני..כן,זה מוכר,ותמיד קורה. פרידה סופית במצב כזה,יוצרת בדרך כלל תחושה כאילו חלק מהגוף שלך נקרע ממך..וזה יוצר תחושה והתנהגות של אבל..כפי שאתה מתאר..ACAB ,כפי שכתבתי לך קודם לכן..ככל שתחזור לחיי שיגרה,תתרכז,תתמקד בדברים אחרים,תוכל להמעיט לחשוב עליה...ויתכן גם שיתפנה מקום בליבך לבת אחרת...האבל,והמחשבות התמידיות שלך עליה,לא יחזירו את המצב לקדמותו..אז,קח את עצמך בידיים,ותחזור להיות אותו ACAB ,שהיית לפני שהכרת את החברה שהכזיבה.

למעלה