שלום יש לי בעיה

שלום יש לי בעיה

אני חיילת כרגע, ובגלל שהייתי בלחץ בבסיס הקודם, אז התחילו לי בעיות במערכת העיכול, ולא רק זה אני גם כאילו כל הזמן חושבת וחושבת וחושבת ואני אפילו לא יודעת על מה, אני כבר משתגעת, יש לציין שעכשיו אני כבר בכלל לא לחוצה, אבל הגוף זוכר הכל. רצוי לציין שניסתי דיקור סיני,דמיון מודרך,ושיאצו, לא עזר לי. אני מחפשת משהו שכן יעזור לי, יש היום כ"כ הרבה דברים אלטרנטיבים, שיכולים לעזור, מה אתם ממליצים? חוץ מהשלושה שכתבתי, כמובן חוץ מטיפול פסיכולוגי שגם זה יהיה.. תודה

hilabarak

New member
שלום לך חיילת, המקרה שלך מאוד

מוכר. הרבה מאוד אנשים סובלים מבעייה גופנית כזו או אחרת בגלל תקופה לחוצה. כאשר לאחר שהתקופה הלחוצה עוברת, לא פעם הסימפטום כבר נשאר. לגביי נושא המחשבות, אני חושב שאת בחברה טובה של עוד כמה מילארדי אנשים. לדעתי לפחות חצי מהאוכלוסיה סובלת ממחשבות נודדות שמטרידות את מנוחתה. כל הבודהיזם (דרך חיים של מיליארד מאמינים) מבוססת על ריסון השכל ושיטות שונות לעשות זאת. לדביי טיפולים אלטרנטיביים לנושא הגוף, אני לא מכיר. לגביי טיפולים במחשבות הנודדות, אני לא חושב שפסיכולוג הוא הכתובת. אצל הפסיכולוג מנתחים בעיות רגשיות כדי להקל מצוקה. אין לפסיכולוגיה טכניקות לריסון מחשבה, הטכניקות הללו שייכות יותר ל"רוחניות".

orli997

New member
חיילת חסרת מנוחה

מתח וחוסר שקט נגרמים מסיבות שונות אם את יותר רגוע אבל הגוף ממשיך להרגיש חוסר שקט אז את לא פתרת את הבעיה אנחנו מאוד מתוחכמים ולמח יכולת לעקוב בעיות , יש תחום שאני מכירה שנקרא פסיכו אנרגיה שבה לומדים לפרק טריגרים גם לאחר שנראה לנו ביום יום שעברנו אבל השריד שנשאר מראה אחרת ולפעמים משפיע על עוד דברים בחיים אז אוכל להפנות אותך אם את מעונינת ביי

תגובה לכולם

קודם כל תודה על כל התגובות.. עד כדי כך המצב שלי החמיר שאני צריכה לעבור גם ניתוח. עכשייו מה לעשות? לא הבנתי איך השיטה של ביואנרגיה עוזרת ומה עושים בה? ובקשר ליוגה זה נורא משעממם אותי

orli997

New member
טוב אם אתה באמת רוצה לדעת

אנו יוצאים מנקודת פתיחה שהמח משדר וקולט אנרגיה משדר אנרגיה לגוף ולסביבה, היות ואנחנו לא ממוקדים ולא ממש מודעים למסרים שאנו קולטים ושולחים אנו לעיתים מרגישים תחושות שהן תוצר של אותה אינטראקציה, זוהי עבודה שבה לומדים במהלך חיי היום יום לזהות אנרגיות ואת התגובה שלנו אילהן ולמה אנו מגיבים כך מפרקים טריגרים שמקורם בזכרונות שלנו כך שנוכל להתיחס לכל סיטואציה בחיים כפי שהיא באמת ולא על פי פרשנות שאנו נותנים לה וזה רק חלק קטן בנושא מענין אותך?

orli997

New member
בקרוב יעלה אתר באינטרנט בנתיים

אני יכולה לומר מניסיון אישי ולא רק שכאשר אדם מבין את המורכבות שלו הרבה לבטים וקונפליקטים נעלמים מאילהם,או שהיחס אילהם מקבל פרופורציות אחרות, כמו כן שיחרור אנטראקציות מהעבר משחררים תופעות או ארועים שחזרו על עצמם בכל מיני סיטואציות נעלמות ולא חוזרות על עצמן יותר. התגובות או התחושות השליליות שליוו ארועים מסוימים נעלמים ונותנים לנו פרספקטיבה אחרת בהירה יותר על דברים בחירות חדשות שלא לקחנו בחשבון או ביטלנו על הסף או לא צפו ברפרטואר שלנו בכלל. אנרגיות שאפפו אותי ומלאו את ראשי מחשבות מסויימות נעלמו ולא הסיטו אותי יותר ועוד... זה החלק הטוב החלק הפחות טוב או יותר דרמתי הוא שהחיים במהלך העבודה נהיים עוצמתיים ודרמתיים יותר,הרגשות והתחושות חזקות יותר והחלק הכי חשוב שאדם לומד את העוצמות שלו ולוקח עליהן אחריות לטוב ולרע אז זהו אני מקוה שסיפקתי את סקרנותך ביי

למעלה