שלום יש לי בעיה...

ETICOHEN2004

New member
שלום יש לי בעיה...

אוקיי אני ורצה לעבור הסרת שיער בלייזר אבל לכול האריוגנים כגון אראיל אלישע אמרו שהם לא ורצים לקחת סכיון על זה שאני חולת אפילפסיה..? אומנם רק קוסמטיקאית אחת אמרה לי שאני צריכה אישור ולהראות לנירולוג שלי תצלום של המכשירו האם זה יכול לפגוע בי השאלהאיך זה יכול לפגוע בי בכלל.? האם לייזר יכול להגברת ההתקפים למרות שאני נוטלת כדורים? ומה אני יעעשה לגבי האירגונים היאלו?

היי אתי../images/Emo24.gif

אז ככה... 1.זו הסיבה לכך שהמכונים לא מוכנים לקחת את הסיכון איתך! 2.המשחה המדוברת- אמלה. אני מאמינה שתוכלי למצוא עוד מידע על המשחה באינטרנט וגם על תופעות הלוואי שלה. "משחות המכילות לידוקאין כרוכות בסכנות לא מעטות במידה ומורחים כמות גדולה", אומר ד"ר איתי גור-אריה, מנהל היחידה לטיפול בכאבים במרכז הרפואי שיבא, "קרם אילחוש כזה הנמכר בארץ תחת השם "אמלה" מכיל לא רק לידוקאין, אלא אוסף של חומרי ההרדמה, וחלק מהאנשים רגישים להם". לדברי גור-אריה, משחת האילחוש חודרת תחת העור, כדי להשפיע על סיבי העצב. במהלך החדירה נזלף חלק מהחומר אל מחזור הדם. "כאשר ריכוז גבוה של חומר ההרדמה נספג, קיימת סכנה של התקף אפילפטי. כמות גבוהה יכולה לגרום גם להפרעות קצב לב עד כדי הפסקה בפעילות הלב. אלה שרגישים לחומר, עלולים לפתח גם שוק אנפילקטי שהוא תגובה אלרגית קשה וקטלנית. ישראלים יוצאי לוב ועיראק הסובלים מ-G6PD (חסר באנזים) עלולים ללקות בהרעלת המוגלובין בדמם במחלה הקרויה מתהמוגלובינמיה". מהן ההמלצות לאלה המשתמשים במשחת אילחוש לקראת הסרת שיער? ד"ר גור אריה: "חשוב שלא למרוח את המשחה על איזורים עם פצעים או נגעים, ולא על ריריות כמו פי הטבעת והנרתיק שכן החדירה אז לזרם הדם מוגברת וההרעלה תהיה משמעותית יותר. הקפידו להשתמש בקרם מאושר על ידי משרד הבריאות, ושהמכון יהיה בפיקוח רפואי". זה ציטוט מהכתבה. התשובה בפנים. 3.על הורדת שיטה בלייזר. לפי מה שאני מבינה , ישנן 2 שיטות להפגת הכאב, יכול להיות שאת לא נפגשת אפילו עם רופא לשם יעוץ לפני תחילת טיפול ואת סוננת כשאמרת שיש לך אפילפסיה ע"י פקידה שנבהלה. אל תגידי שיש לך אפילפסיה, סעי לפגישת יעוץ ודברי עם הרופא כשתהיי שם. שיהיה בהצלחה ואני מאוד מקווה שעזרתי. + שלחתי מסר

למעלה