שלום, יש לי בעיה.

שמחה123

New member
שלום, יש לי בעיה.

שלום, יש לי בעיה ואני מקווה שתוכלו לעזור לי או לכוון אותי לקראת פתרון. אני סובלת מבעיה בעור הקרקפת. הוא נוטה להיות ושמני וכתוצאה מכך יש לו ריח רע, כנראה מהפרשת בלוטת החלב. שמתי לב, אחרי "מעקבים" רבים שהריח מופיע כשאני קמה בבוקר משינה וזאת למרות שערב קודם לכן, כלומר 8 שעות לפני כן, חפפתי את הראש. הייתי אצל רופא עור והוא אמר שזה כתוצאה ממתח נפשי אבל אני לא מסכימה עם קביעה זו שכן אני לא נמצאת במתח כל הזמן, אעפ"י שהנני בחורה רגישה מאוד. ניסיתי לעסות את הקרקפת בשמן עץ התה ובשמפו עם עץ התה הידוע סגולותיו ה"מחטאות" אבל זה לא ממש עוזר. התוזנה שלי היא די רגילה עם נטיה לצריכת יתר קלה מאוד של מתוקים. השאלות שלי- 1. האם יש פתרון לבעיה שלי 2. למה הריח מופיע בבוקר כשאני קמה? (מה קורה בשינה? האם זה קשור למע' העיכול?) עמכם ההתנצלות על השאלה הארוכה כל תשובה תתקבל בברכה...

freearth10

New member
בעיות עור

היי שמחה123, אני שמחה שיותר ויותר רופאים רואים את הקשר הזה של גוף נפש. את מספרת על עצמך שאת אדם מאוד רגיש ואדם רגיש חשוף ייותר לסביבה. לדעתי לא כל כך מדובר כאן במתח יומיומי אלא יותר בפחדים ישנים. מאיה

שמחה123

New member
שוב שלום...

הריח בהתחלה היה הריח של החלב (סבום) אך בזמן האחרון הריח יותר חמצמץ. מצאתי פורום של אנשים עם בעיה דומה ואחרי שקראתי המון הודעות שם, כנראה שזו בעיה של פטריה על הקרקפת, בקטריה או קנדידה. בזמן האחרון אני חופפשת עם שמפו שמכיל שמן עץ התה. יש שיפור קטן אך אני מעוניינת להיפטר מהבעיה לחלוטין! מה שמדהים הוא שאין תרופה ברפואה הקונבנציונלית לבעיה שלי ויעידו על כך כל כותבי אותו פורום. פתרון שהאנשים שם מציעים הוא סבון המכיל גופרית. אני יודעת שאני יכולה לנסוע לים המלח אבל רציתי לשאול אם אתם מכירים סבון המכיל גופרית (בחנויות הטבע למינהם). תודה רבה!

למעלה