שלום, יש לי בעיה!

שלום, יש לי בעיה!

מצטערת מראש על הכינוי המוזר... אפשר לקרוא לי מיה. רציתי לדעת מה אפשר לעשות עם שיעור יתר? זאת אומרת, חוץ מללכת לקוסמטיקאית כל חודש.. השיער הוא על כל הגוף, וזה נורא מביך. יש משהו שאפשר לעשות, חוץ מזה? משהו שאפילו ידלל את השיעור?

dudi adler

New member
מיה שלום

כדאי לך ללכת לרופא אנדוקרינולוג(מתמחה במערכת ההורמונאלית). יתכן וזה מוקד הבעיה, יתכן שאבחון וטיפול נכון ישפר בעיות נוספות אם קיימות אצלך. ראי מה יש לו להציע ואם הבעיה הורמונאלית, לדעתי נסי רפואה טבעית אחר כך. דודי

דודי תודה, אני

חושבת שהבעיה בהחלט הורמונלית כי תמיד הייתי גבוהה יחסית לאחרים והקרקפת שלי שומנית מהר מאוד (חוץ מזה שהשיער עבה, שזה הדבר החיובי היחיד מכל העיניין...) אני בהחלט אתייעץ עם אנדוקרינולוג, אם אתה מכיר מישהו מומלץ בתחום, תודיע לי

tanka

New member
שיעור

כדאי גם לבדוק את נושא התזונה מחסור בתזונה נכונה או תת-תזונה גם כן יכולים לגרום לשיעור יתר.

שיעור יתר

שלום רב, לפני שיהיה ניתן לדעת מה ואיך יש צורך לברר מספר דברים: 1. בת כמה את? 2. מתי החלה הבעיה? 3. האם שיעור היתר הוא בכל הגוף או רק באזורים ספציפיים? 4. האם את נוטלת או נטלת תרופות באופן קבוע / ממושך לרבות גלולות למניעת הריון? 5. האם את סובלת ממחלות כרוניות או בעיות ממושכות? 6. האם יש תופעות יחודיות הקשורות למחזור החודשי או לווסת עצמה? 7. מהו מצבך האמוציונלי ? אנני מתכוון כי תעני לי כאן ועכשיו, אלו רק דוגמאות לשאלות שיש לברר לפני שיהיה ניתן לדבר על... שיעור יתר הוא רק סימפטום אחד של האורגניזם, בכדי לנסות ולהבין מהו מקור הבעיה, מהו מקור הקלקול יש צורך להכיר את האורגניזם יותר ולראות את התמונה המלאה ולא רק סימפטום אחד. ניתן בהחלט לנסות ולעזור אך יש צורך להכיר אותך ולהתאים את הטיפול באופן אישי. מאחל לך שבת שלום בכבוד רב, שלומי זילברמן הומאופתיה קלאסית www.homeopathy.co.il

alonfr7

New member
שיטות אלטרנטיביות שונות

שלומי, בנוסף למה שכתבת במקצועיות מרובה חשוב גם לציין שבשיטות האלטרנטיביות יש הרבה "שיטות שונות ועקרונות אחרים אלו מאלו" של עבודה. אלון [email protected]

מה שעושים כרגע

הוא לברר על כל שיטה ושיטה מה מתאים למטופל עצמו, למה הוא מתחבר ואז למצוא את המטפל המתאים לו. תודה על הדברים ושבת שלום שלומי

תודה רבה על

ההתייחסות! אז ככה: 1. אני בת 17 וחצי 2. הבעיה התפתחה עם הגיל 3.השיעור הוא בכל הגוף, יותר נכון באזורים שיש שיער לכולם, רק באופן מוגבר. 4.לא לוקחת תרופות בכלל, רק פרחי באך לתקופות. 5.שום מחלה כרונית 6.בעיות שקשורות למחזור? אממ לפני מחזור אני עצבנית, לפי ההשוואה שלי עם חברות, המחזור עצמו נורמלי. חוץ מעצבנות, יש לי כאבי ראש ובטן (כמו כולן) 7. אני חושבת שאני חרדה וחשה פחד ולחץ לעיתים קרובות...גם חוסר בטחון ועצבים. אבל כל זה לא בהגזמה בדרך כלל. אני מקווה שזה יעזור... תודה רבה!

שיעור יתר המשך...

שלום לך.... (לא יודע מה השם), תודה על הפרוט, ועל הרצינות ואני יכול להבין כ הבעיה מאד מציקה. אומר לך בכנות, השאלות ששאלתי אותך הן פחות מעשירית אחוז מהשאלות שיש לשאול ולברר והכל בכדי לדעת האם ישנו איזה קלקול פנימי, איזו חסמיה אנרגטית שבא יש לטפל והיא יכולה להיות ברבדים שונים ומשונים. לפעמים אדם מגיע לטיפול עם בעיה מיוחדת ויחודית אך הפתרון נמצא דווקא בפצע קטן ממנו הוא סובל שנים או פריחה שמופיעה אחת ל... יש צורך לברר עוד פרטים, אנני יכול לומר לך כי ניתן לעזור לפני שמכירים אותך באופן אישי, אני כן יכול לומר לך בבטחה כי תוכלי לקבל תשובה הרבה יותר רצינית ומקצועית לאחר תשאול אישי וההכרות עמוקה יותר. אז ההחלט היא שלך כרגע, האם לפנות למטפל/ת או ... אני מאחל לך רפואה שלמה ואם תרצי עזרה נוספת אשמח לעזור בכבוד רב, שלומי זילברמן הומאופתיה קלאסית www.homeopathy.co.il

בעיה הורמונלית.

שבת שלום, הדבר החשוב הוא להבין כי אנחנו מדברים תמיד במונחים של גוף ונפש ולא של מחלה של איבר זה או אחר. ניתן לטפל ולרפא גם בעיות הורמונליות אצל גברים ונשים, בעיות של חוסר יכולת להיכנס להריון, בעיות בייצור זרע וגם בעיות של תפקוד בלוטות הורמונליות בגוף. אך שוב ושוב ושוב... הטיפול ניתן לאדם באופן אישי ולא למחלה ממנה הוא סובל. שלחתי לך מסר, אנא קראי אותו. בכבוד רב, שלומי.

חחח....באמת אפשר...

מיה זה השם, זה פשוט יותר קל לפנות אלי מאשר הכינוי המוזר שיש לי שלומי- אני אקרא את המסר עכשיו. תודה רבה!

alonfr7

New member
תגובה

טנקה או tanka תשובתך מעידה כי את מבינה יותר מהאישה הרגילה בתחומים האלטרנטיביים. גם עוסק בתחומים אלו... שנת בריאות ושפע לך, אלון [email protected]

tanka

New member
תודה

תודה אלון עכשיו אני לומדת רפואה משלימה אבל במקרה הנוכחי "ייעצתי" על ידע מנסיון אישי.לא תמיד אני מרגישה שאני יודעת ולכן חוויית הלמידה כמו גם הסיור בפורום זה, כל כך קסומים עבורי.

למעלה