שלום, יש לי בעיה

ל יב י

New member
שלום, יש לי בעיה

בלה, בלה, בלה בלה, בלה, בלה, בלה,בלה, בלה מה לעשות? (כן כן אני על כדורים)

taz512

New member
תעברי לאדומים

הם הרבה יותר טובים מהכחולים. תאמיני לי אני עכשיו עברתי מבלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה. לידה ידה ידה ידה ידה ידה. כל הזכויות שמורות לסיינפלד. טאז, השד והשטויות

../images/Emo41.gif טקס בחירת הראש הגדול החדש ../images/Emo41.gif

כמנהגנו מדי יום ראשון, אם אני לא שוכחת או נרדמת לפני שנזכרתי בזה, או שאושר מזכירה לי, הגיע הזמן להכתיר את הראש הגדול החדש של פורומנו. להזכירם, הראש נבחר עקב פעילות יוצאת דופן בשבועות האחרונים, הודעות חכמות ושנונות, עצות מחכימות, נוכחות שיא, וכן, גם כסף עוזר ברוב המקרים. ראשית אודה ל d@r121, שלא רק היה ראש גדול פעלתני ומלא אמפתיה לסביבה, אלא הוא גם בעל פינה קבועה חדשה ומשעשעת מאין כמוה. וכמו שתמיד טענתי, אפילו צעירי הפורום (מי לא יודע שהבחור טרם עבר את בחינת הבגרות בלשון), מסוגלים להפגין מנהיגות בשעת משבר, להוכיח בגרות ועזוז, ולהיות מוכנים אלי קרב. ואם מישהו הרגיש במשפט האחרון הומור קל בנוגע לגילאיכם הצעירים - כמה צודקים אתם. (לאזארוס, תירגע, טוב?). וכעת לראש החדש: השבוע נבחרה ראשה חדשה, שלמרות הודעותיה האובדניות, עוקצנותה המשעשעת עד דמעות, פולניותה הסמויה והגלויה, בקיאותה ברזי נפש האדם וחירותו, וכמובן תחינותיה הבלתי מוסוות, החלטתי בכל זאת שיומה הגיע. ומשוכנעת אני שזה הולך להיות שבוע משעשע עד אין קץ, לפחות בשבילי. קבלו נא את ראשכם הגדולה החדשה, הלא היא
ל י ב י

ומרוב שחככתי את ידיי בהנאה

שכחתי לומר שזהו המקום לשפוך מחמאותיכם, חנופות בשלל צבעים, ואמרות שפר המתאימות למעמד.

taz512

New member
שקוף פלוס

אפי את צריכה להיות קצת יותר מסתורית. לומר ביום ראשון אחרי הודעה של ליבי :" הזכרת לי משהו חשוב שאני צריכה לעשות." עוד קצת והיית אומרת, "שניה אחת ליבי, אני הולכת להכתיר אותך וכבר חוזרת." איפה המסתורין? איפה החשאיות? לא פלא שהמוסד זה לא מה שהיה פעם. ועכשיו ליבי, מזל טוב, מתי מתחילים השיעורים? טאז, השד והשקיפות

../images/Emo49.gif ליבי!!! ואני מתנגד לעליהום

עלי בעמוד הזה. מה כבר עשיתי? במה חטאתי? האם את נוטרת לי טינה בגלל גדעון עזרא? כמה פאקטים עלי להעביר על-מנת לגרום לעניין להשכח? מחכה לתשובתך...

אל תפריע לחגיגה של ליבי

סוף סוף יש לה משימה כבדת משקל לעבוד בשבילה. את התשלום שלך נסכם בהזדמנות, אחרי שתתחיל להזרים אליי שניים שלושה פאקטים בדקה.

ל יב י

New member
ווא, אני? מי היה מאמין

תודה תודה תודה. אני כ"כ מתרגשת. כל יום ראשון אני יושבת וכוססת ציפורניים בטכס הכתרת הראש החדש. מקוה, מצפה, מתחננת שהפעם זו תהיה אני. האמת? כבר כמעט איבדתי תקוה, אבל בלה בלה בלה הציל את נשמתי. קבלו אותי במחיאות כפיים סוערות: והשבוע מבצע: כל חבר חדש יקבל תמונה במקום אומטיקון (או איך שקוראים לזה) וגם כל חבר משומש שיתחנף כראוי יוכל לקבל ממני תמונה מתאימה.

maayan15

New member
אויי...ליבי, מתוקה, חכמה, מהממת,

גאון, לא פלא שאת הראש הגדול!!, החוכמה נוטפת ממך!!
(אפי, את רוצה להרוג אותי עכשיו?) אפשר, אולי, בבקשה בבקשה בבקשה לקבל תמונה?...כלומר, אולי אף אחד לא שם לב לזה, אבל שהיצטרפתי לראשונה לפורום הזה לא קיבלתי שום אומטיקון!, ואם יש לי סיכוי, אפילו הקלוש ביותר, אני ממש ממש רוצה תמונה....
מעיין <אלוהים, כבר יש לי בחילה מרוב מחמאות...אני בדר"כ אומרת דברים כאלה אך ורק לעצמי!>

shellyland

New member
את רואה איך

שינוי קטן של החתימה ישר משנה לך את הגורל? מזל טוב ליבי. אין מישהי שראוייה לכבוד הגדול הזה יותר ממך.

ל יב י

New member
והפרחים לשלי שמצאה לי חתימה

ושינתה את חיי ואת מעמדי בפורום הכי מוצלח בתפוז בפרט ובאינטרנט בכלל.

למעלה