שלום יש לי בעיה

alikab

New member
שלום יש לי בעיה

הורדתי מהאינטרנט את המשחק ג´י טי איי 3 וכשאני משחק הגרפיקה זזה כמו "נמלה בלי רגליים" תעזרו לי בבקשה

manic_subsidal

New member
זה לא ממש קשור!!!

GTA3 עובד לכולם חרא.... החברה עשתה טעות לשווק אותו למחשבי PC הוא מיועד לפלי סטיישן אין מחשבשים שיכולים להסתדר עם המשחק מחשבים גדולםי וטובים נפלו בו... הוא זז לכלכ מי שניסה לשחק בו מאוד מאוד לאט לחלק במהירות ניסבלת ולחלק לא CE LA VI

SCaToPHaG

New member
../images/Emo5.gif החברה עשתה טעות?

המטרה של החברות שהוציאו את המשחק היא קודם כל (כמו כל עסק אחר) להרוויח כסף. העובדה היא שהרבה אנשים קונים את המשחק, משמע החברה לא עשתה שום טעות - כי היא מרוויחה ממנו, ומרוויחה ממנו טוב. "GTA3 עובד לכולם חרא" >> ממש לא. אצלי לדוגמא הוא רץ כמו נמר גם על הקונפיגורציה המירבית. הוא אכן משחק תובעני ודורש מערכת חזקה מאוד בשביל לעבוד חלק. אם הוא לא רץ חלק - יש שם בoptions מספיק פרמטרים לשחק איתם כדי שהמשחיק יתאים גם למערכות חלשות יותר, עם כרטיסי מסך נחותים.

SCaToPHaG

New member
אה כן, וכמובן שחכתי לציין את העיקר

הנושא של התגובה שלך: "זה לא ממש קשור!!!" הוא ככל הנראה הדבר המטופש ביותר שיכולת להגיד; מאיץ המסך ומידת תמיכתו בתלת מימד הוא הגורם העיקרי לרמת ביצועים במשחקים עכשויים.

manic_subsidal

New member
....

אמרתי שהכרטיס מסך לא קשרו כי להרבה אנשים זה לא עובד גם לאנשים עם כרטיס מסך טוב ביותר אז עצם העובדה שזה עובד אצלו לאט לא קשור לעובדה שזה עובד אצלו לאט כי זה עובד אצל כולם אתה הראשון ששמעתי ממנו שעובד לו חלק על המחשב

Dr-XP

New member
המשחק הוא לא חרא!

אם יש לך מעבד טוב וכרטיס מסך טוב(שקובעע הכלללל במשחקים) אז הוא יעבוד לך חלק בכל הרזולוציות!! ואל תשכח שזה עוד כלום למה שהולך להיות!! doom3 ו ut3 הולכים להיות מנועים כבדים שתצרכו לקנות מחשב חדש בשבילהם ! לי יש כרטיס מסך : ATi Radeon 8500LE ואני מרוצה ממנו מאוד - רק חבל שיש לי מעבד דפוק!

למעלה