שלום ישראחו"לים :)

YulyAdi

New member
שלום ישראחו"לים :)

אני יולי, בת 16 (וחצי, וחצי). אני גרה עכשיו בבוסניה-הרצגובינה (מדינה לא גדולה בבלקן). בעוד יומיים אני מגיעה להולילנד לחופשת חורף. העניין הוא, שאין לי מושג מה לקנות כמתנות לחברים ולמשפחה. כלומר, בוסניה מגניבה ויש פה אחלה דברים, אבל אין פה משהו ממש מדהים שמאפיין במאה אחוזים את בוסניה, ואני פשוט מבולבלת. מה אתם אומרים? שבת שלום וסופ"ש שבוע נהדר, יולי

יש קולנוע בוסני?

תקני דיוידי של איזה סרט מגניב אולי את צעירה מדי, אבל.. מה שותים בבוסניה? תקני בקבוק. משחקים איזה משחק בבוסניה יותר מבארץ? דומינו או משהו? אולי יש להם קלפים מיוחדים? כדורסל אולי? ממתקים! תמיד כשאני מבקר במדינה חדשה אני בודק את שלל הממתקים והחטיפים החדשים! תחלקי לכולם ממתקים בוסניים שאין בארץ! חבר בוסני שלי בנורווגיה הכיר לי אייבר (ajvar), זה טעים! לא יודע אם את אוהבת או אם זה בכלל טיפוסי בוסני, אבל אולי את מכירה מישהו שיאהב? תהיי יצירתית

YulyAdi

New member
אוקי, אז אני בבית (סופסוף)

בסוף הבאתי הרבה שוקולד (ודובונים של האריבו) והכנתי לכולם תמונות של הגשר הישן במוסטר. אייבר זה ממש ממש טעים- מזכיר קצת מטבוחה, לא? בכל מקרה חשבתי על להביא להם ראקיה (האלכוהול הכי ידוע שם) אבל זה בתאכלס מגעיל, בטעם של סנדל ^^ תודה בכל מקרה לכולם, בפעם הבאה שאחזור אביא עוד שוקולד או משהו :)

Emc2

New member
How dare you call anis a sandal

Shame on you... millions of balkans and french won't take this too kindly

AngeIDust

New member
זה די דוחה

אבל אני לא מסוגלת להריח את זה כי פעם שעברה ששתיתי כזה השעה היתה 9 בבוקר והקאתי את נשמתי אחרי זה

למעלה