שלום יקרים

שלום יקרים

רק רציתי לספר שאני מתרגשת כמו ילדה קטנה עם כל עניין הסינגל הזה, הוצאתי כבר כמה וכמה סינגלים לרדיו ואיכשהו עם השיר הזה, זה מרגיש לי אחרת. בטח גם אתם שומעים שהוא די שונה ממה שעשיתי עד היום. אני גאה בו מאוד, ואוהבת אותו מאוד, ועל העבודה עם לני - המפיק המוזיקלי של השיר, בטח עוד אספר לכם בהרחבה בהזדמנות, אני רק אגיד שזה מאוד מרגש לפגוש אנשים מוכשרים ולעשות איתם מוסיקה. אני מקווה מאוד שהשיר יתקבל יפה, נראה לי חשוב שאנשים (לא אתם) יזכרו ממני עוד משהו שהוא לא רק שיר אהבה פשוט ויונתן שפירא, אלא גם משהו עם קצת יותר משקל סגולי. ההופעות עם גיל מאוד כיפיות. מי שיבוא להופעה לא יוכל שלא לשים לב שאנחנו מאוד נהנים ביחד. אנחנו מסתובבים לנו בארץ לאורכה ולרוחבה ובכל פעם שאני פוגשת מישהו מכם זה משמח עד השמיים. טוב לראות שאתם עדיין כאן ועדיין אוהבים. זה מחמם את הלב. מיכל תיכף מתגייסת, אז אני מנצלת גם את ההזדמנות להגיד לה תודה גדולה והרבה אהבה. שיהיה לכם יום טוב ושבוע טוב וחנוכה שמח. שיהיה לכם הרבה אור. אני משתדלת להשאיר את שלי דולק כל הזמן.
 
איה !!!!!!!../images/Emo24.gif הסינגל החדש פגזי ונהדר

עוד אמרתי לך את זה מהפעם הראשונה ששמעתי את השיר, אני חושב בהופעה בזאפה, העיבוד של השיר מעולה לדעתי ושונה מהעיבודים האחרים, אני מאד אוהב שאת מצליחה לגוון , לחדש ולהתחדש , כמו ב"אלים החדשים" שגם שיר מצויין ושונה מכל מה שעשית. אני מקווה לראות אותך בקרוב בהופעות, או בכלל אוהב המון, ורק בהצלחה אמיר.
 

ady18

Well-known member
../images/Emo24.gif

שיר מקסים מהרגע הראשון ששמעתי אותו בפרלמנט ידעתי שהוא יהיה להיט ורק בהצלחה... ונתראה בהופעות:)
 

שונצצ

New member
../images/Emo24.gif

השיר נהדר! באמת! ותאמיני לי שיש גם פה התרגשות גדולה וכולם עושים הכל על מנת לעזור לשיר להצליח ולקבל את ההכרה שהוא צריך לקבל!
נ.ב חלמתי שאני בהופעה!
זה היה חלום הזוי מאוד מאוד ועדיף שאני לא אפרט עליו כאן
 

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifאיה../images/Emo24.gif

תודה והרבה אהבה בחזרה
. המתנה הכי גדולה שאני יכולה לקבל זה השירים האלה, שכל פעם אני מתפלאה מחדש כמה הם מבריקים
"האישה עם השקית" זה שיר שכולנו נפלנו בו אז, בהופעה של הפרלמנט, ומאז כבר חיכינו לשמוע אותו שוב ושוב ושוב... אז אני חושבת ובטוחה שהוא צריך לקבל את הכבוד שמגיע לו- ואנחנו נעזור לזה לקרות
מחכה ומצפה לראות אותך ביום שישי
והלוואי שהאור שלך תמיד יהיה דולק
(והיד רושמת
)
 

shanoosh

New member
איה ../images/Emo24.gif שיר מדהים !

גם אני, גם אבא שלי, וגם אחותי שמענו אותו פעם ראשונה בהופעה, והתלהבנו חבל על הזמן !!! שיר באמת נהדרר ! המון, המון, בהצלחה ! שאנה
נ.ב אם את זוכרת אותי, הייתי בהופעה בפאב הפרה, בשבי ציון, עם אבא שלי ואחותי (אלה מגשר הזיו), אז אני הילדה
 

hilali1

New member
../images/Emo24.gif

שמעתי את השיר ב-
בדרך הביתה. אני מזהה אותו כבר לפי ההתחלה
התוצאה מקסימה
מקווה שבטיול שלכם בארץ תגיעו גם אלינו ואני אוכל להנות לי בהופעה נחמדה בין עומס העבודות והמבחנים המטורף שאני נמצאית בו.. נשיקות
הילה
 

סתיוי15

New member
../images/Emo24.gif

אוהבים הרבה, שי'הי'ה בהצלחה עם הסינגל. חג חנוכה שמח, מחכה כבר להופעה
 
איה שמעתי אותו אתמול בגלגלצ הוא מדהים!!../images/Emo140.gif

והשמעתי אותו לכל הקומונה שלי והם גם ממש אהבו את השיר(והם אנשים מאוד ביקורתיים)
 
למעלה