היי. ../images/Emo13.gif
לא הרגשתי ממך ביקורת, וגם לא עניתי ממקום מתגונן(ככה לפחות אני ראיתי את זה
) דווקא... את נראת לי אחת שפשוט מתעניינת, וזה טוב, יצר הסקרנות יכול להוביל להרבה דברים טובים אם זוכרים להקשיב לו ולא להשתיק אותו. אולי לא הבנתי בדיוק את כוונתי. בהודעתך, הצעת פשוט לבוא ולקטוף את החירות, בלי מלחמה כלשהי (לפי מה שאני זוכר). זה נשמע מאוד יפה ונחמד, אך המצב הקיים של בני האדם הוא מצב שהחירות המלאה רחוקה ממנו, עד כדי כך שדרושה עבודה אינטסיבית של ממש, שיכולה להתפס כ"לחימה" במובנים מסוימים שלה. לדעתי אין ערך מעשי כל כך לקבלה של מידע מאחרים כמו שהוא. אני חושב שבשביל להגיע לידע אמיתי, שאותו גם אפשר ליישם מתוך ההבנה שלו על עצמנו, יש לחוות את הידע ישירות.
לכן, הצעתי לך לבוא ולנסות באמת - לבחון ולשאול את עצמך השאלות הבאות:
מהו חופש מוחלט?
ממה את מורכבת?
מה מונע ממך חופש מוחלט?
האם את רואה את המציאות כמו שהיא ובאופן מלא?
האם את מנצלת את כל האפשרויות שיש לך? תקשיבי לשאלות האלו, תשאלי אותן בתוכך, והתשובות ימצאו. תחפשי אותן בכול מקום, בפנים ובחוץ. התשובות שתמצאי, מתוך
עצמך, יהיו לך ל
ידע אמיתי ורב ערך. אני בטוח שמאוד תהני ממה שתשיגי
אולי גם תביני למה משתמשים במילה "לוחם". ואולי לא, אבל זה יהיה הידע שלך. המילים... הן לא כל כך חשובות בהקשר הזה.
לסיכום אני רוצה להוסיף נקודה מסוימת. "דרך הלוחמים" היא לא מתודה שאת יכולה לקרוא עליה, או שמישהו יכול לבוא ולהרצות לך עליה, ותקבלי מזה מושג כלשהי עליה. ההבנה נירכשת מתוך החוויות ולא מתוך התעניינות אינטלקטואלית. עם החוויות גם תביני יותר טוב למה אני מתכוון
(אבל כנראה שלא ממש תוכלי להסביר את זה למישהו...
). את מוזמנת לשתף ולהיעזר בפורום לצורך חקירת שאלת החירות, או כל שאלה פנימית אחרת. זו המהות של הפורום.