שלום יקיריי

blixgirl

New member
שלום יקיריי ../images/Emo24.gif

תקופה לא קלה עברה עלינו אבל יהיה בסדר,תגעגעתי מאוד לכל חברי הפורום, אז ככה,גל יקרה שלי תודה על התשומת, ועל הדאגה ושיחות הטלפון,כנ"ל לזנזיבר שלי
,ביסטי שוב פעם שיהיה המון
להריון והמון המון
לחתונה הממשמשת ובאה
לכל חברי הפורום החדשים,אשת הטייס,מבולבלתלמדי,וכל מי שאולי שכחתי ברוכות וברוכים הבאים,אני בליקסי שגרה בסקוטלנד
מקווה לראותכם הרבה בפורומינו
לעדי ,אורלי ,bcnbcn , ברורי תודה על האיחולים בזמן שלא הרגשתי טוב
ובכלל המון אהבה לכולם שיהיה לכולנו רק טוב
בליקסי

blixgirl

New member
ליעלי מאמסטרדם ../images/Emo57.gif

שיהיה במזל ושיהיה סופר קל בלידה והכי חשוב שיעבור בקלות ובשלום,אנא עדכני אותנו
מחזיקים לך אצבעות
בליקסי

yaelli10

New member
ברוכה השבה ../images/Emo24.gif../images/Emo68.gif

אני עדיין יחידה ואחת. עבר עליי חצי יום מתיש שהחל בשעה 06:00 לא היה מקום בחדר הלידה (סה"כ 5 חדרים) לבסוף עם עקשנות בעלי, הוא למד את הכללים מהישראלים, לפתוח את הפה ! וכך זכינו לראשונה מתחילת ההריון לפגישה עם רופאה מקצועית ולא מתמחה. לאחר בדיקה קצרה התברר שהעוברית שלי שוכבת בתנוחת תוסיק עכוזית, כאומרת "שקו לי בתחת, אני לא יוצאת עכשיו! מה רע לי?) אילולא אותה תנוחה היום כבר הייתי מחזיקה אותה בידיים, כי התפנה מקום בחדר הלידה. מחר בבוקר צריכה להתייצב שוב בבי"ח כדי לראות אם הגברת הועילה בטובה לסתובב בפעם האחרונה לפחות. באם לא הובטח לי שעד יום שני הקרוב אני עם תינוקת בידיים (ניתוח קיסרי להוד מעלתה).
תודה רבה רבה על ההתעניינות ומבטיחה לעדכן בשלום הוד מעלתה !

blixgirl

New member
../images/Emo51.gif יעלי

תודה על העדכון,מתי שיהיה המאורע המשמח שיהיה בשעה טובה ומוצלחת ושהכל יעבור בשלום ובסופר קלות, מחכים בקוצר רוח לשמוע חויות מהלידה,ולראות תמונות של הנסיכה
בליקסי

GalGula

New member
יקירתי! ../images/Emo24.gif

אין לך מושג כמה אני שמחה שחזרת אלינו
אוהבת אותך

שלום סקוטלנד....../images/Emo42.gif

תודה ! ונעים להכיר גם אותך ממני נציגת ישראל בכפר אינדיאני קטן בקנדה

blixgirl

New member
../images/Emo20.gifנשמע ממש קסום../images/Emo20.gif

ופסטורלי לגור במקום שכזה...ספרי קצת על המקום ואיך זה לגור שם ? איך מזג האויר אצלכם כעת ? וכייף לראותך בפורום
ד"ש לבנות המתוקות שלך
בליקסי

adimayer

New member
שלום שלום וברוכה השבה../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

טוב לראות אותך כאן. מקווה שאת כבר מאוששת וחזרת לעצמך. תמונות מקסימות שלחת לנו. ממש קפוא שם אצלכם. גם כאן לאחרונה הטמפרטורות החלו לרדת. אני בעיקר בבית ומפחדת להוציא את האף החוצה. בעצם לא ממש מדוייק - אתמול שיכנע אותי בעלי לצאת איתו לטיול בחורשה, טיול כיפי בחיק הטבע. למה לא השמש זורחת, הציפורים מצייצות - ממש פסטורלי. בכל אופן לאחר כחצי שעה התחלתי להחליף צבעים ולהכחיל. אני חושבת שרק אז הבין שכשאני אומרת שקר לי, אז באמת קר לי. בכל אופן עשינו אחורה פנה וחזרנו הביתה. הטמפרטורות, ד.א., היו אתמול מינוס 10 מעלות. בכל אופן תשתדלי לי לחלות שוב כי היית חסרה לנו

תודה

לא הייתי מגדירה את המקום בו אני גרה כקסום למרות שהסביבה בהחלט יפה, יש אגמים, יערות וטבע אבל האינדיאנים של היום הם לא כמו האינדיאנים של פעם וזו הבעיה היחידה פה....

למעלה