שלום יקירותיי:

jul6865

New member
שלום יקירותיי:

זוכרים אותי?????????? הנה כמה עדכונים: השנה ילדיי השתכללו (אם זה בכלל אפשרי....) ו..... הגדול בן ה-14 וחצי בחר ועשה בעצמו להתחפש לצ'יפס של מקדונלדס ילדת הבת מצווה שלי (פחות מחודש !!!!) רוצה להתחפש לסוכריה על מקל LOLLIPOP והבן הצעיר בן ה-11, הוא הראשון שהחליט לפני כחודש שהוא שקית קטשופ (גם ממקדונלדס....שלא תחשבו- אני לא כל יום במקדונלדס-אולי-אולי פעם בחודש.....) אבל זה מה שבא להם,הם מכינים את הההכל לבד אני מספקת את החומרים:ספוג,ספריי,דבק חם.... והם כבר הכינו.זה נמצא בשלבי סיום חוץ מהבת שאנחנו צריכים לשבת ולהכין היום...אתם מבינים שהיא עסוקה גם בדברים אחרים-FACEBOOK,חברות,פלאפון וכל מה שמתבגרת צריכה לעשות היא עושה.אהההה שכחתי, יש גם לימודים בבית הספר!!!!! *להזכירכם,בשנה שעברה הם התחפשו ל: פייסבוק,IPOD והילדה לחיפושית. אני התחפשתי לתורמת מוח לבית הספר כי התחפושת המדליקה שלי לא התאימה לבית ספר יסודי ועוד בבית שמש.....: נודיסטית בשביתה יש גם סנדוויץ שהכנתי ויש גם כפכף שהכנתי וגם מעונן חלקית עם סיכוי לשמש... לגבי השנה לא החלטתי למה להתחפש,האמת היא שלא כל כך בא לי להתחפש בעבודה עם כל מה שקורה לי... אבל אני מאושרת שילדיי מסתדרים ומכינים לבד והם הפכו ליצירתיים כמוני !!!!!! הגדול בכלל פורח בבית הספר שלו כשהוא במגמת קולנוע ומפיק ויוצר סרטי אנימציה ועוד-פשוט גוואה גדולה אחת לראות אותו ולהנות ממנו-מה גם שהוא נהנה גם. עד כאן לעכשיו. אני יוצאת ל-2 ראיונות עבודה כגננת. שיהיה לכולנו שבוע מקסים מלא באנרגיות חיוביות !!!! אוהבת אתכם ג'וליאנה

jul6865

New member
../images/Emo148.gif../images/Emo9.gifסליחה,לא התכוותי לשלוח פעמיים.....

jul6865

New member
גם לא התכוונתי לטעות......סליחה../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo11.gif

למעלה