שלום ילדים מה קורה פה? מה חדש? באתי לבקר כי נזפו בי שאני לא מבקר:-S
B boazgilad New member 15/11/08 #1 שלום ילדים מה קורה פה? מה חדש? באתי לבקר כי נזפו בי שאני לא מבקר:-S
M moranka New member 15/11/08 #2 שלום ילד! באמת טוב שנזכרת בנו, כבר שבוע אתה בבית, מילה לא כותב... ממש מעליב! =(
M MsUnderstood New member 15/11/08 #6 בוזי אהובי../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif כפרעליך נששששששששששששששששששששששששששששששששששששששמה שלי תרגיש טוב כפרות!!!! וברגע שאתה חוזר לצבא אתה שולח לי משו עם החתיך מהמחלקה שלך...
בוזי אהובי../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif כפרעליך נששששששששששששששששששששששששששששששששששששששמה שלי תרגיש טוב כפרות!!!! וברגע שאתה חוזר לצבא אתה שולח לי משו עם החתיך מהמחלקה שלך...
B boazgilad New member 15/11/08 #8 ../images/Emo11.gif../images/Emo98.gif../images/Emo98.gifאני אגיד לו או שתאדימי אותי שוב
M MsUnderstood New member 15/11/08 #9 ואני אגיד לו שאתה משקר.. הוא סגר שבת השבוע... היית אומר הייתי מוסרת ד"ש להורים שלו אתמול בערב איזה בנים יש שם...כל אחד יותר יפה מהשני
ואני אגיד לו שאתה משקר.. הוא סגר שבת השבוע... היית אומר הייתי מוסרת ד"ש להורים שלו אתמול בערב איזה בנים יש שם...כל אחד יותר יפה מהשני