שלום ילדודס

TaZa1

New member
שלום ילדודס ../images/Emo9.gif

קודם כל שבת שלום מבורכת! תגידו.. מה דעתכם על איזה תמונה לפורום שלנו?? כמו למשל בפורום של פינק פלויד??

Xboy123

New member
רעיון טוב!!!!

מי מוכן לחשוב על תמונה טובה?! LETS MAKE פה שרשור רעיונות לתמונה!

Xboy123

New member
אני מתחיל!

אממ.. לעשות לוגו של הסמל של אירו בגווני הפורום(אדום וורוד ירוק וזה..).. בעע שטותי מדי אני לא במצב רוח יצירתי כרגע.. תורם של אחרים לחשוב.

TaZa1

New member
לא רציני! תחשבו על משהו

ואני אכין את התמונה!

SaintJohn

New member
האמת היא

שזה נשמע כמו רעיון מצויין
הצבעים הנוכחיים של הפורום הם זמניים, בדיוק כמו הזמניות של הפרסומת של אסקייפ שאלה הצבעים שלה בעצם. בהחלט אפשר להתחיל לשפוך רעיונות פה, ותמונה קבועה בעמוד הראשי של הפורום תהיה תרומה מאוד יפה ומכובדת לפורום שלנו! היצירתיות שלי גם לא כל כך פורה היום משום-מה, אבל אני חושב שהתמונה קודם כל צריכה לכלול את הלוגו של הלהקה, יחד עם עוד כמה דברים. מה שאולי אפשר לעשות, זה להכין מספר תמונות, ואז לערוך הצבעה וכך להחליט איזה תמונה תזכה להיות בפורום. מה שהרבה פורומים עושים זה תחרות תמונות. יש מספר חברים שיוצרים עצמאית תמונה משלהם שתהיה קבועה בעמוד הראשי, ואז עורכים סקר/הצבעה והתמונה שזוכה היא ה...זוכה! מה דעתכם בקשר לעניין? למי יש עוד רעיונות? נשמח לשמוע!

בינג

New member
נחמד מאד

כמובן שנצטרך את הסמל וברקע נוכל לשים עוד תמונות מהופעות או משהו... ואולי כל מיני כלים של הלהקה... ואז תהיה הכותרת "פורום אירוסמית".. אבל אין לי גם כל-כך רעיונות...

Rocking Girl

New member
אני חושבת

שחוץ מלוגו לפורום, אפשר לעשות גם קולאג' משוגע עם פרצופים מצחיקים של חברי הפורום הקבועים + תמונות מצחיקות ומוזרות של חברי אירוסמית' (לא חסרות כאלו) אתם יודעים למה אני מתכוונת בכלל? (אני שואלת ועונה לעצמי) אני מתכוונת לתמונות בהם מוציאים לשון, עושים פרצופים למצלמה, מועכים את האף על העדשה.. כל דבר מצחיק כזה..

SaintJohn

New member
בהחלט יכול להיות מאוד מאוד נחמד

מאוד הייתי רוצה לראות תמונה כזאת אמנם אין איזה מקום מיוחד לשים אותה פה בפורום, כי בעמוד הראשי אי אפשר להגדיל את התמונה, ובגלריות נראה לי שהיא סתם תעלה אבק בין שאר התמונות והיא לא תהיה כל כך נגישה שם, אבל - אם יעלו אותה בהודעה לפורום עצמו, אז בהחלט אפשר לקשר אותה לטאג-ליינס, ואז היא תהיה נגישה לכולם בלחיצת עכבר אחת. אחלה של רעיון

TaZa1

New member
right on ../images/Emo108.gif

אני מאמין שעד יום שבת תהייה לנו כבר תמונה בנתיים תמשיכו לגבש רעיונות.. ואני אשתדל להצליח! דרך אגב.. סיימתי את הטירונות (היום!) ומחר אני כבר עובר לבסיס :) בכל אופן חמישי כנראה אני כאן! אז דברו איתי! ואני גם אסיים את התמונה עד אז סי יא לייטר ושבוע נפלא !

למעלה