שלום ידידי

שלום ידידי

עברתי ערוי טיסברי נוסף בתל השומר יום ארוך לאללה משום שבאותו יום את דוקטור פולאק ודוקטור דוד.(פסיכיאטר ,נוירולוג )

התחיל בכך :המעליות לא עובדות (יענו בצימוק יחסי של תעלה שתי קומות ,יענו שעת כושר
כאשר עליתי אחי הבכור טען שישילי כושר
אמרתי בחיית עזוב אותי ,לא מספיק ,שעברו לקומה שניה המעלית לאעובדת

יודעת שאיני צריכה לקבוע במקביל או בשילוש
הנוירלוג התעכב וקיבל אותנו רק שעה אחרי .אז מה חיכיתי בחוסר סבלנות כרגיל .אבל להפתעתי שתקתי אצל דוקטור דוד (אני התעייפתי אבל הרופא היה מבסוט ) היה מאד אמפטי אלי ואני אליו במיוחד
,שזכרתי את כל התאריכים מה שאחי הבכור אף פעם לא זוכר ואז פתח מה כתב דוקטור פולאק " יש לה זיכרון מדהים"

נחמד לא ?

פיצקי הכלבה שאימצנו מתרגלת מאד ונובחת מאושר כאשר מוציאים אתה.בהתחלה חשבתי בגלל ,שהיתה בכלביה יותר מאוחר
חשבתי שזו הדרך שלהם לדבר ,לא תוקפת היארק מאושרת ומביע את העניין

נורית של פינקי

bali

New member
מנהל
היי נורית

שמחה שהטיסברי עבר בשלום.
אכן לא רצוי לקבוע 3 דברים לאותו יום טיפול, זה יכול מאד לעייף וגם, ממהתנה לרופאים וכיו"ב תמיד יכולה להתארך מעל המצופה ואז עלולים לפספס את התור הבא.
מצד שני, אני מבינה גם את הרצון "להרוג כמה ציפורים במכה אחת" או בביקור אחד, במיוחד כשכל ביקור דורש הרבה אנרגיות והתארגנות.

כל הכבוד על המחמאה לגבי הזכרון. אני מרגישה הרבה םעמים שהמוח שלי כמו מסננת בכל הקשור לזכרון, ואני חייבת לרשום כל דבר שאני רוצה או צריכה לעשות, אחרת הוא "יזרח מפרחוני" מהר מאד.

שמחה שפינקי מתרגלת לבית ואלייך ואת אליה, ושהיא שמחה ומאושרת

שיהיה לך המשך שבוע נפלא

תדה ענבלוש וכולם

תודה לענבלו אשר מבינה למרות טעויות ההקלדה שלי למרות ,שטעיתי רשמתי למטה נורית של פינקי וכך ניתן לקבל את השם של המאומצת

בל צחוק אי אפשר
הוטרינרית סינרה את פינקי בעניים ואמרה " פינקי בת 6 לפי הקטרקט " אותי זה מצחיק כי מיטשל הורדמה
בגיל 16 וחושיים עם הקטרקט
מיטשל ז"ל.מה עוד הצחיק אותי ,שאני קוראת לה (בטות ) מיטשלה ומתקנת לפיניקילה כשם חיבה
ועוד מצחיק אותי אל מוות ז"ל התחתנה בפעם השביעית עם אלמו ,שלבת זוגו קרו רבקה.אלמוות אמר לנ"ל אם עוד פעם
תקרא לי רבקה אעזוב ר=אותך וכך היה .אותי זה מצחיק ומקווה ,שגם אותכם

נורית של פינקי

bali

New member
מנהל
רק שפינקי לא תיעלב

זה טבעי מאד שאת מתבלבלת בשמות בינה לבין מיטשל ז"ל, ואני בטוחה שזה יעבור לך מתישהו.
בינתיים, אני בטוחה שלפינקי לא אכפת שאת מתבלבלת, סה"כ זה כבוד להיקרא, גם אם בטעות, אחרי מיטשל
סימן שאת מרגישה איתה טוב.

תודה על שהצחקת גם אותי

למעלה