שלום יאיר

enicegirl

New member
שלום יאיר

איזה יופי לראות שיש לך פורום שהרי אתה מפרסם אסטרולוגיה יומית שאני רואה בכמה מקומות. (חזק וברוך) אוכל לשאול בעצתך? אני מאמינה בקריאה בקלפים. לפני כמה זמן מישהי (גם מומחית) קראה לי בקלפים ואמרה שלא אתחתן אלא רק בסביבות אמצע 2003. האם להאמין לכאלו דברים? האם יש אפשרות לשנות דברים? אשמח לשמוע מה יש לומר בנידון ואולי אף תוכל להוסיף מהידע שלך. נולדתי בתאריך: 28/6/80 ביום שבת בשעה 16:00. תודה

מה אומר ומה אדבר: מי שהולך-מגיע לו

אם את הולכת למקומות כאלה כדי לשמוע משפטים כאלה, כנראה גם מגיע לך באמת לשמוע אותם, ואז להפחיד את עצמך. האם יש אפשרות לשנות את הדברים ? רגע רגע - האם הדברים כבר קרו שיש אפשרות לשנות אותם ? בינתיים כל מה שקרה זה שאשה אחת (´מומחית´) דברה כמה שטויות ולקחה ממך כסף על כך. מה אפשר לשנות ? אי אפשר לשנות את העובדה שהרגשת צורך לשלם על אינפורמציה כזו, את העובדה שאת זקוקה לשמוע את המשפטים האלה, ואת העובדה ששילמת מן הסתם במזומן (מומחים לוקחים תמיד קש, כי בזה הם גם מתמחים..). מה כן אפשר לשנות ? שבפעם הבאה תקני ספר לקריאה בקלפים, תלמדי לקרוא בעצמך, תחסכי כסף, ו.. תראי שמתישהו - למרבה ההפתעה.. - באמת תתחתני. ולגבי 2003 - זה כבר מזל טהור, יקירתי, והוא באמת לא קשור לשום דבר..

enicegirl

New member
או קיי אבל...

אם כבר נתתי לך את תאריך הלידה אז מה ביכותך לומר עליי?

enicegirl

New member
אתה בסדר

בוקר אחד פרסמת מעל דפי האינטרנט משהו יומי על מזל סרטן (אני) והיה כתוב שיהיה עליי להיזהר מתקרית לא נחמדה עם הבוס והעניין הוא שקראת את זה אחרי מעשה. זה ממש היה נכון!! בדיוק באותו בוקר הוא התעצבן עליי ופשוט הייתי בשוק שזה מה שחזית. למה אנשים מזכירים כאן את תאריכי הלידה שלהם? מה הם שואלים אותך בזה?

לבלב

New member
ENIECGIRL כשמה כן היא

אם נולדת בארץ, אז האופק עולה (מזל שעה הוא קשת) ואם היה שעון קיץ אותה שנה - אז אופק העולה שלך הוא עקרב, וירח - בגדי. דרך אגב, יאיר גם נקווה שיאשר את הדברים - השנה הנוכחית דווקא מביאה סיכויים מצויינים למצוא קשר רומנטי ואף למסד אותו, הרי השנה יופיטר במזל סרטן ובחודש מרץ הוא חוזר להילוך ישיר!! GOODLUCK!!!

enicegirl

New member
וואלה?

תודה רבה לך! מאיפה הידע באסטרולוגיה? לא שאני מפפקפקת, להפך, אני שמחה וכן, נולדתי בישראל. העניין הוא שזה מוזר,, אני יוצאת עם המון בחורים ועם רובם אני מסיימת את הקשר וזה די מתסכל כי אני מרגישה שמתעניינים בי אבל אני לא מוצאת את האחד והיחיד (ולא שאני זקנה) אבל זה מתסכל.

לבלב

New member
NICE

אני מקווה שידידנו האסטרולוג לפחות יצדיק חלק מהדברים, אבל ראשית כל לא צריך להתייאש כי זה קורה לכולנו. בכל אופן זוהי השנה עד אוגוסט הקרוב צדק שמגיע פעם ב-12 שנים לכל מזל, השנה מבקר במזל שאני גם שותף לך, רק מה הוא כעת בנסיגה ובמרץ חוזר להילוך ישיר ואז הכל מתחיל לרוץ טוב יותר, עכשיו מרקורי בנסיגה עד ה-8 לפברואר, לכן כל דבר שעושים - כנראה בכל מיני תחומים אין ערובה שהוא ישרוד. בכל מקרה חשוב להסתכל קדימה ולא אחורה, היות ואני בן השבט שלך קל לי להבין אותך טוב יותר. צדק מביא איתו הצלחה והתרחבות כמעט בכל תחום חשוב בחיים רק צריך לנצל.

נראה שהפכת מכורה לחזאות,מתי תחיי??

קוראים, חוזים, אומרים - כל זה יפה אך כשאת עוברת מאחד לשני ומחפשת הנחיה בכל דבר משמעו שאת מכורה!!! כדאי לך להתאושש ולהפסיק לחלוטין. את מעוניינת לדעת? תלכי ללמוד אצל יאיר או מישהוא/מישהיא אחרת ותחשבי עבור עצמך - לזה קוראים כלי קוסמי להגשמה עצמית. נכון לבנתיים, בדרכך הנוכחית את ודיעה לצד החבוי שבך כי אינך מאמינה שמגיע לך לקבל, לדעת ולהגשים את האיכות הפחות פרימיטיבית (ברמת ההתפתחות הרוחנית של האנושות). נכון שלמדנו את התחום, נכון שמידי פעם עונים לאנשים אבל מדי פעם אנו גם מנסים לעורר אנשים לפני שיאבדו את עצמם. לכן ראי בבקשה את כל ההערות הנל כתגובות איכפתיות שבאו להעיר אותך. ברכות לבביות אסתיה

enicegirl

New member
אני לא מכורה אלא מתעניינת!

אסתיה, אני באמת לא מכורה רק באופן כמעט קבוע אני מסתכל במדורים של יאיק ויש לעיתים התאמה רצינית בין מה שהוא אומר למה שקורה ולכן אני די מתעניינת בידע שלו אבל הוא לא תורם הרבה. הוא לא ענה לי על השאלה.. (לא אישי, יאיר) אסטרולוגיה תמיד עניינה אותי, זה לא אומר שאני מכתיבה לעצמי ת´חיים לפי מה שכתוב אבל נהנת לקרוא בהחלט. לא לדאוג, אני חיה את חיי!! לבלב- מה, אנחנו אותו מזל? ז´תו´מרת, גם אתה סרטן?? תודה רבה על הידע!! זה משמח אותי...

לבלב

New member
nice - girl

אכן כן גבירתי, אנחנו בני אותו שבט. מי כמוך יודע שהחיים זה תקופות - ישנן קשות יותר, וישנן טובות יותר, והחיים חייבים להימשך. את יכולה לכתוב לי לאימייל שלי, אני בטוח שיהיו לך דברים נחמדים לשמוע. יום טוב ושבוע טוב!!

לבלב

New member
ועוד משהו.....

משהו מעניין נוסף - נולדנו באותו יום 28.6. (אבל לא באותה שנה...).

enicegirl

New member
השתלטות הסרטנים על הפורום ../images/Emo13.gif

סתאאאם, מגניב שנולדנו ב- 28.6 !! יהההה, כתבתי לך אימייל לבלב יקר! אם יש כאן עוד סרטנים, אשמח לדעת.

enicegirl

New member
לבלב, נכון שסרטנים הם...

לא שתלטנים באופיים אבל התכוונתי שדי נדיר למצוא, בעיקר בפורום, מישהו שנולד באותו תאריך, הלא כן? לכן אמרתי לעצמי שנראה שכביכול יש כאן המון סרטנים. אני, אתה ועוד בן של מישהי שכתבה כאן ליאיר. סבבההההה

כל מי שהאופק סרטן או יותר מ 3

כוכבים נמצאים בתוך מזל סרטן גם הם בעלי תכונות מתאימות או תואמות. מאלו יש כאן המונים. כשדיברתי על התמכרות לא התכוונתי רק לאסטרולוגיה התכוונתי בסה"כ הידעונים שאת מבקרת/שואלת על עצמך. חג שמח

חלווה

New member
סרטן וסרטן

שלום הנה גם אני סרטנית 16/7 ואני רוצה להגיד שהאהבות הכי גדולות וקשות שלי בחיים (ומוצלחות) זה עם בן מזל סרטן, ממש קטלני מלה ברגש ואהבה.

veredle

New member
לגבי קלפים.......

יש כאן פורום טארוט, שבמקרה אני מכירה את הבחורה שכותבת שם, ולמרות שצריך לרחת תמיד בערבון מוגבל את כל הנאמר, היא ממש מעולה מנסיון כל מה שהיא אמרה לי קרה, תנסי ותראי......... בהצלחה!

למעלה