שלום יאיר

שלום יאיר

תודה על תשובתך המפורטת, אם כי תהיתי מדוע לא התייחסת כלל לעניין האסטרולוגי ולתאריכי הלידה. האמנם אפשר לראות התאמה או חוסר התאמה פוטנציאלי ע"פ נתוני תאריך לידה? והאם האופק שלי הוא באמת קשת? ובכלל מה המשמעות לכך שאדם נושא כמזל שמש מזל מסויים וכאופק את המנוגד לו? (כמו במקרה שלי ושלך, אם אינני טועה) תחום העיסוק שלי הוא צילום אך אני שולחת ידי גם בעיצוב, איור ווידאו. אשמח לפגשך בקרוב לכוס קפה ודיון מעמיק על אסטרולוגיה, חיים ואהבה. אני שולחת לך שוב את הפרטים: אני 9.6.72, שעה 18:55 הוא 20.3.67 . ואגב בתחום המיטה אין תלונות כלל וכלל, רק תשבוחות. אז אולי בכל זאת יש סיכוי?? תודה, אמנית עסיסית

התאמה - רק בלב

ולכן אני לא ממש מתייחס לרמה הזו של האסטרולוגיה, לא בפורום הזה בכל אופן. בגדול, נראה לי שדי מיציתי את הקוד ההוא של ווינר-לוזר, ומכאן באמת בחירתך והבנתך - שנראית מאוד אינטליגנטית בניתוח מהיר של הקשר שלכם - למה לצפות בו, ואם להיות בו או לא. אולם מהמקום הזה רק את יכולה לבחור, שכן רק הצרכים שלך - בצורה מודעת יותר או פחות -יבואו כאן לידי בטוי. על כן אני נמנע מלהתערב או לחוות דעה או תחזית, ורק מאחל לך הצלחה בפגישה עם האיש, ובאשה שבתוך שפוגשת אותו..

למעלה