שלום יאיר

טלה קטן

New member
שלום יאיר

הי יאיר, רצית לשאול בעצתך - אני מהרהרת זה זמן מסוים האם הכיוון הנוכחי שבחרתי נכון ומתאים לי. אני לומדת ניהול ומחשבים אך חושבת במקביל על לימודי עיצוב פנים. מה אתה אומר? האם יש נטייה מסוימת לפי תאריך הלידה שלי? 3.4.79 יום טוב!

תשובה קטנה - לטלה קטן..

ובכן, יש נטייה כזו, ובגדול, ולא רק לזה : במפת הלידה שלך יש לך הכוכבים ונוס מרקורי ומרס במזל דגים, והירח ויופיטר במזל סרטן. זה אומר שיש חמישה כוכבים במזלות המים, אבל מה שחזק במיוחד הם הירח ויופיטר בסרטן, בכל אופן הם קשורים יותר לשאלה שלך : הם באמת מייצגים פן הרבה יותר עיצובי, ובגדול - גם כזה שקשור לבית. מהמקום הזה, גם לימוד ארכיטקטורה היה יכול להיות מאוד פורה עבורך. לגבי הכוכבים במזל דגים - ובכן, הם מעניקים לך פן טיפולי מאוד חזק, ויכולת לעבוד ולטפל באנשים. היכולת הטיפולית הזו אולי מתנגשת בפן האמביציוזי שמבטאת השמש במזל טלה, אולם אלה האיכויות האמיתיות שלך : רגישות גדולה, ויכולת לבטל את האגו שלך לעיתים כשהשני אכן זקוק לאוזן קשבת. זה יכול להיות ממקום פסיכולוגיסטי, או ממקום הקשור לרפואה אלטרנטיבית, דמיון מודרך, ועוד. ביקשת עצוב פנים - וקיבלת מטפלת.. כמה מוזרים החיים :)

טלה קטן

New member
מוזרים זו לא מילה.... ;-)

הייתי רוצה לדעת קצת יותר, איך אפשר ליצור איתך קשר?

oz miri

New member
מרקורי בדגים- טיפולי מאוד....

אמת...המרקורי אצלי גם בדגים אבל הוא צמוד לונוס וכל הקטע הטיפולי מאוד משמעותי- ובעצם אפשר לומר שזה גם היה עיסוקי בעשור האחרון( קצת יותר מעשור) מה גם שהירח אצלך בסרטן ( גם ביסוד מים) מחזק מאוד את מה שאומר יאיר, אבל לא הבנתי באיזה בית זה אצלך?

למעלה