שלום יאיר

אפי ש.

New member
שלום יאיר ../images/Emo35.gif

שאלה: מה זה בדיוק רום השמים ? האם זה זהה לביטוי מרכז השמיים? האם זה קשור לקריירה, איך ועד כמה? אפי

רום שמים - מרכז שמים

אכן, הנקודה הזו מבטאת את פתיחתו של הבית ה 10 הקשור לקריירה, תדמית חיצונית, וכל מה שקשור להתבוננות שלנו על העולם הגדול. להזכיר : הנקודה הזו נמצאת ממש מול האי סי - הנקודה שפותחת את הבית ה 4, הקשור לבית ולמשפחה. זהו ציר בית-קריירה, ציר חשוב מאוד במפת הלידה.

אפי ש.

New member
אז אם לבנאדם ../images/Emo13.gif

יש שמש כמה מעלות שמאלה מרום השמים (מהנקודה העליונה שלהם)בבית 10, ןמימינה סאטורןבצמידות לולמרקורי ולנוגה (שיש לה זווית הרמונית למארס בבית 1, אגב) האם זה יכול לרמז על קריירה מובהקת/מזהירה/פרסום או מה? זה כמובן מתוך מפה מסויימת).

אפי ש.

New member
תיקון, תיקון ותוספת חשובה ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

המארס בבית 11 (ולא 1) ועוד פרט חשוב- אורנוס בבית 1 בצמידות לקו האופק (במאזנים)עם זווית הרמונית למארס. הזוויות הלא קלות שיש פה זה מפלוטו בבית 12 למרקורי ולנוגה. אני נותנת לך את הפרטים אם אתה צריך לראות את הסה"כ כדי לענות - 23.7.74 12:00 בצהריים. אבל אני מציגה את השאלה זוית-זווית כוכב-כוכב כי הנקודות האלה מעניינות אותי גם בפני עצמן (אפילו שזה מוגבל מאוד ואין כל כך דבר כזה בפני עצמן.

לא ולא

זה שבית 10 ממוקם כפי שהוא עם כל הכוכבים, בשום פנים ואופן לא מצביע על האפשרות לקריירות כאלה : כדאי לזכור, שהקריירה תלויה קודם כל באלמנט האישי של בעל המפה. לא מספיק שהכוכבים נמצאים שם : צריך לדעת מה הם מסמלים, ואת מי הם מייצגים. במפה כזו, מספיק שאורנוס נמצא על האופק, כדי שהרבה מאוד שנויים פנימיים יבואו לידי בטוי בויתורים וניתוקים למיניהם, כך שהקריירה הזו תיעלם, וחווית בית 10 תהיה פנימית ולא חיצונית. על כן כדאי לא להסתכל על אסטרולוגיה בצורה כל כך שטוחה ועובדתית : הבחירות של האדם יקבעו אם זו אכן חווית קריירה, או דמות אם מורכבת במיוחד, או אולי בוס מאוד אסרטיבי, בן זוג דומיננטי, ועוד ועוד.

אפי ש.

New member
קודם כל ../images/Emo12.gif

מה זאת אומרת אלמנט אישי, באופן כללי? שנית - האם במפה שנתתי לך האורנוס הצמוד לעילא הוא האלמנט האישי? כי הוא בבית האישיות?או סתם כי הוא ארנוס המהפכני?

הכל אישי, חמודי..

וסתם נתתי לדוגמא את אורנוס. גם החוויה של שבתאי בבית 10 יכולה להראות על קשיים ולא קריירה, וחווית ונוס בבית 10 יכולה להראות שהקריירה של האדם הזה תהיה.. זוגיות וחתונה, ולא קריירה פרופר. אז כדאי לא להתפס לבתים הקלאסיים ולתפקידיהם, ולהבין שהמפה היא בעצם קוד רגשי, ורק האדם קובע איך יחווה כל אלמנט ואלמנט שבה, ומהמקום הזה - הכל אישי ובכל בית, ולא רק בבתי אישיות כאלה ואחרים. פשוט צריך להתחיל להסתכל על המפה לעומק, ולא רק בהיבטים החיצוניים החפיפיים שלה, אבל זה דבר שלהבין וליישם אותו לוקח הרבה מאוד זמן, וצריר בעיקר הרבה הרבה פרקטיקה.

אפי ש.

New member
או קיי, ברור שהכל אישי.

וזה יפה שאתה מתעקש לאורך כל הדרך על הנקודה המרכזית הזו, שהכל בידי האדם ושמה שהמפה מייצגת זה מגמו. אז איך אתה מזהה מגמה? תן לי דוגמא של לקרוא את המפה לעומק. דוגמא קטנה שתתן המחשה,של מה זה לקרוא אותה לעומק. הרי שבתאי אכן מסמל שאפתנות וקשור לקריירה. והוא והשמש אכן נמצאים שם ברום השמים המיוחס לעמדה שהאדם רוחש, אל? תקן אותי אם אני טועה. ואו.קיי. הבנתי שאורנוס לכול להדהים אבל יכול גם לחסל... בכל זאת, בהנחה שאתה בא להאיר על מגמה, על פוטנציאל - מה זה לראות אותה לעומק? אתה יכול לתת לי דוגמא? וגם - האם מה שראית לעומק במפה הספציפית ששלחתי לך (23.7.74 12:00 בצהריים) היא שאין מגה של קרייה?

או קיי - אנסה לענות

כל פלנטה במפת הלידה היא סוג של חוויה. אנו עצמנו מחליטים על עוצמת - ורמת החוויה. לחלק מאתנו שבתאי בבית ה 10 יהיה סבתא כועסת, אמא שמרנית וקפדנית, או בוס קשה. לחלק אחר בית 10 יחווה כעולם אכזרי וקשוח בגילאים צעירים, כמוסד קפדני שבו היינו ושבו היו חוקים נוקשים, או כאב חכם שיודע איך לחבר אותנו נכונה לחוקים של העולם. המלה חוויה היא משהו מאוד אישי, ורק אם נבין איך האדם חווה באופן ספציפי את השבתאי שלו בבית ה 10, נדע איך לכוון אותו להתייחסות הולמת. מהמקום הזה, המלים ´שאפתנות´ שמצמידים לשבתאי, הן רק חלק קטן ושטחי מאוד מההתיחסות אליו, ולצערי אכן רוב האסטרולוגים מסתפקים בה. המפה היא קודם כל חוויה רגשית מאוד עוצמתית. ונוס בבית ה 10 יכולה לסמל את ידה הענוגה של האם, אידיאליזציה של נשיות בכלל, ועוד ועוד. מהמקום הזה, מלה כמו ´הצלחה´ היא מלה קטנה ולא משקפת שום דבר באישיות האדם בכלל. לכן אני מתעקש על החוויה האישית של האדם הזה, שרק בניתוח מעמיק נהיה מסוגלים להבין אותה, ומשם גם להבין מה היחס שלו לקריירה. זה שונוס שם לא אומר כלום לגבי היכולת שלו לקבל ולהתמודד עם הצלחה למשל, או פופולריות, כשאורנוס על האופק מביא איתו צורך חזק להיות שונה, מובדל, ולהקצין את השונות הזו. מהמקום הזה אני חושב שרק העמקה בחוויה האסטרולוגית הבסיסית המשוייכת לכל פלנטה ולכל בית,כמו גם ההבנה של איך כל אדם חווה באופן אישי מלים כמו הצלחה כשלון או קריירה, יוכלו להביא להבנה עמוקה יותר של בית כזה ובתים וכוכבים בכלל. ומהמקום הזה - גם השאלה לגבי הקריירה והצלחתה במפה הספציפית אינן בטוחות כלל, ומושפעות מכלל המפה ומניתוחה והבנתה. מקוה שהבנת - מבחינתי אלה החלקים החשובים והמעניינים באסטרולוגיה, ולא השטחיות האחרת.

אור ג

New member
יאיר, מה אתה אומר?

מכיוון שדיברתם על רום השמיים ועל שבתאי רציתי לשאול משהו. במפת הלידה שלי שבתאי נמצא ממש על גבול בית 9 10 ועל רום השמיים במזל גדי מהצד השני של רום השמיים נמצא הירח בבית שלישי בתאומים. כמו כן יש היבט חזק של 180 מעלות בין אוראנוס בבית 10 בגדי לבין הירח בבית 3 בתאומים. האם זה מסמל מצד אחד משפחה ובית ומצד שני קריירה ועל הבחירה ביניהם? על הצורך להקריב משהו לטובת השני? על חיפוש של ייחוד ושונות בקריירה וגם על רצון או צורך להתנתק ולעזוב את מהבית לטובת הקריירה? קשה לי לפרש את זה אני לא יודע איך . יאיר אני מצפה לתשובה יותר כוללת וחד-משמעית. רציתי לציין שאני יודע שהאדם קובע את גורלו רציתי לדעת מבחינה אסטרולוגית לצורך הבנת הנושא ולדעת לפרש היבטים טוב יותר מה זה אומר? מחכה לתשובה..... תודה מראש אתה עושה עבודה נהדרת בפורום ! אור

הממ.. האם תוכל לשלוח את המפה כקובץ?

אני פשוט לא מצליח לראות את כל התמונה, מה גם שיש בטח נתונים שאתה חושב שאין להם משמעות - אבל מן הסתם יש להם. אם תוכל לשלוח את המפה כקובץ, נוכל כולנו לראות אותה, וגם אני אוכל להתייחס בפרטי פרטים.

אפי ש.

New member
יפה. ../images/Emo9.gif

אהבתי את התשובה. מעניינת ורצינית, וחידדה את הדברים. חומר לעבודה. תודה רבה

שמחתי גם על השאלות שלך, אפי

שכן אלה שאלות שבהחלט אפשר לעבוד איתן, ולהסביר מה באמת עובד ואיך.. תודה גם לך.

אור חביבי - המפה לא ברורה

קשה מאוד לראות אותה, כל שכן להבין. אולי תוכל לבנות מפה באתר האסטרודיאנט, ומשם להביא את הקובץ ? שכן כעת, ממש קשה לי להבין משהו.. סורי astrodient.com

אור ג

New member
אם אני אתן לך תאריך לידה?

26.2.88 שעה 7:26 ישראל. מקווה שתוכל לענות לי (תבנה מפה במיסטיקל אייג ושם רואים את ההיבט גם). תודה רבה מראש בברכת יום טוב! אור ג

אור ג

New member
שלום יאיר אני מנסה עוד פעם

לשלוח את הקובץ ואת הקישור. הייתי עושה מה שאתה מבקש אבל אין לי מושג איך. טוב אם זה עוד פעם לא יעבוד יש לך את התאריך אז תשתמש בו...

אפי ש.

New member
חן חן. ושאלה. ../images/Emo35.gif

יאיר, איך יוצרים איתך קשר לגבי יעוץ אישי ? אפי

למעלה