שלום יאיר. הצלב.....

אור ג

New member
שלום יאיר. הצלב.....

במפת הלידה שלי יש היבט צלב המורכב ממולה של 180 מעלות בין הירח לאורנוס ושבתאי ובין זווית של 90 מעלות בין מרקורי בדלי לבין פלוטו בעקרב. באתר של שבי כתוב שזה היבט נדיר וקשה מאוד,ואף אדם חזק יתקשה להתגבר על היבט זה, (זה לא בדיוק היבט הצלב הגדול כמו שכתוב באתר משום שהוא אינו מורכב מ90 מעלות לכל כובב). רציתי את חוות הדעת שלך על היבט זה מכיוון שקשה לי לפרש אותו מנקודת מבט אוביקטיבית, וגם יש לי פחות ניסיון כמובן. האם הוא כל כך דיסהרמוני כמו שכתוב ואיך הוא משפיע על בעל המפה (עליי). רציתי להזכיר שזה שוב למען הידע האסטרולוגי יותר מאשר משהו אחר..... תודה רבה מראש אני מאוד אעריך את התשובה ומאוד חשוב לי שתענה לי על זה ....

לא ´מולה´ אלא מולות

כלומר, כוכב אחד מול השני, אופוזישן באנגלית. ובגדול, ההיבט הזה לא נדיר כל כך, וגם לא קשה כל כך. אין סיבה להכנס ללחץ, כי הוא בסך הכל מראה על מגמות פעולה. מרקורי מייצג את התקשורת שלנו, ופלוטו - את הצורך במשמעות, בעומק, ובעוצמה. כשיש זוית פעולה בין השנים האלה, יתכן והתקשורת שלך זקוקה לריגושים חזקים במיוחד כדי לפעול, ויתכן גם שהפעילו עליך תקשורת מניפולטיבית כזו או אחרת בעבר. לעיתים זה מתבטא רק ברצון ל´הרגיש´ דברים בבטן, ולא סתם לקבל אינפורמציה, ולעיתים זה מראה על משיכה לנסתר, למה שלא אומרים, למשמעות סודות החיים, ועוד ועוד. זה לא תמיד קל, אבל בהחלט לא נורא כל כך, ולפעמים אפילו להיפך.. הזויות של הירח עם אורנוס ושבתאי פחות סימפטיות, אבל גם כאלה כבר ראינו, ולא מעט. על הזוית ירח אורנוס כבר דיברתי, אולם לא דיברתי על הזוית של שבתאי ירח שהיא באמת לא קלה, ומראה על בדידות מסויימת בגילאים צעירים, על קשיים רגשיים שהאם עברה ואותם היא מנחילה לבניה, על צורך שלה לא להיות עבורך במצבים רגשיים לא קלים, ועל מימוש האמהות בגיל מאוחר (הכל יחסי כמובן..) שרק בו את מסוגלת להתמודד עם החסרים או הלחצים של דמות האם, ויכולה להם. אבל יקירתי - שום דבר מאלה אינו קריטי, ואינו כה נדיר ומפחיד או מאיים. בכלל, אני חושב שכדאי לא להשתמש במונחים האלה, בעיקר במלה ´קשה´, ואת זה אני אומר גם לשבי : לא כדאי לעשות מאסטרולוגיה והיבטיה משהו מפחיד כמו טירונות של גולני, כי זה לא נכון, ורק מרחיק אנשים. זה כמובן מצביע על קונפליקט מסויים, אבל יכולת האדם לעשות מהקונפליקט הזה משהו יצירתי כזה או אחר - כושר ניהולי מדהים למשל או היכולת להכנס למשטר של כתיבת ספר - את כל אלה לא מזכירים כאן, וחבל. בגדול, את רוב הבעיות שלנו אפשר לפתור בצורה כזו או אחרת, בדרך כלל בדרך של מודעות או טיפול ויעוץ. אין סיבה להכנס ללחץ, אבל בהחלט שווה לעשות עבודה רגשית אמיתית על המקום הזה. ולגבי שאלות נוספות -אין לי שום בעייה עם זה, רק לפעמים אני לוקח את הזמן שלי - בעיקר בגלל חוסר זמן..

אור ג

New member
תודה רבה יאיר! פונטציאל

בעבר ענית לי על שאלה ששאלתי לגבי היבט אורנוס והירח ואמרת לי משהו על הפונטציאל של המפה, רציתי ברשותך לשאול את השאלה מהו הפונטציאל הזה? בתוחם קרריסטי לפי המפה? תודה מראש אור

פוטנציאל הוא סך הבחירות שלך

מה לעשות עם הכוכבים שקיבלת. האם להכנס למקום של מיגננה רגשית בגלל פלוטו מרקורי למשל, או להפוך את זה למקום מאוד אמביציוזי. ללמוד דברים הקשורים לנסתר ולהתקדם במקום הזה תוך כדי הפעלת כוחות רגשיים חזקים, או להפוך להיות לקרבן של אנשים פלוטוניים ומניפולטיביים. המלה ´פוטנציאל´ היא סך כל הבחירות האישיות שמפת הלידה שלך יכולה לספק, ומהמקום הזה הוא אינסופי, כמו בכל מפה.בגדול המלה הזו מדברת על בחירות, כמו שאמרתי, לכוון חיובי - או שלילי. המלה ´קריירה´ למשל, היא מלה מאוד טריקית. הבית העשירי מייצג את הגישה שלנו לעולם, את התדמית שלנו כלפיו, אבל גם את היחס של העולם כלפינו. קריירה היא בסך הכל מלה שמייצגת כוון אמביציוזי, שבוחר האדם כדי לייצג את התדמית שלו מול העולם. במפה שלך, ההדחקות של הזוית של ירח שבתאי, עשויות ללבוש תחושה של אמביציה מאוד חזקה, שבעצם נובעת מבדידות ולחצים. הבסיס הוא תמיד רעב מסויים, שבא מתוך צורך. הצורך הזה יכול להיות פחד וחרדה מהעולם למשל, שמגיעים בסופו של דבר לצורך חזק מאוד בשליטה, ובתחושת אני-אראה-להם. ואז, בסופו של דבר, אתה הופך להיות מנהל גדול של כוח אדם (ירח-אנשים, סטורן-ניהול) ומגיע לשליטה בפחדים שלך מול אנשים, שבבסיס הם שלטו בך, או לפחות הפחדים שלך מהם. צריך להבין, שקריירה במפה כזו יכולה להיות גם להקים בית מוגן חם ובטוח, בגלל הירח האורנוס הזה. היא לא חייבת להיות פן מקצועי אמביציוזי, אלא קודם כל סוג של אמירה כלפי העולם על הבחירה שלך. מהמקום הזה, הכוון חייב להיות שלך. נסה להבין מאיזה מקום מגיעה האמביציה הזו, ונסה לא להקטין את המלה קריירה. אתה שוב ושוב מחזיר אותי לפן התדמיתי שלה הקשור לבחירה מקצוע, ואני אומר - תן לבחירות הרגשיות הפנימיות שלך להוביל אותך. זה יכול להיות כוון של ניהול כוח אדם כפי שאמרתי, הקמת בית, כלכלה וארגון, ואפילו עבודה בתחום התקשורת עם אנשים שניתקו מביתם - כל אחד מאלה ייצג פן מסויים של הפחדים שלך והצורך שלך בשליטה, שלובש צורה מאוד מעשית. אולם, זה פשוט חייב לבוא ממך : אני נתתי מספר דוגמאות, אולם זה באמת חייב לבוא כתשובה וכמענה לצורך פנימי שלך, ולא בחירה חיצונית ריקה מתוכן, כיון שאז אולי גם תעזוב אותה במהירות, עם הירח אורנוס הזה. הקשב לעצמך, לצרכים שלך, ותראה למה המלה הזו חשובה דווקא עכשיו. אולי כי דווקא עכשיו אתה חייב לפצות את עצמך באמביציה חזקה, בגלל צורך לפצות את עצמך בתחומים אחרים בחייך ? גם אם כן - זהו תהליך ארוך של בחירה במה מתאים לך, והליכה איתו, ולא בחירות שלי או של מישהו אחר. פוטנציאל היא מלה אינסופית, והבחירות שלי - יאיר - רק יקטינו את שלך, שיגיעו מתוך מקום עמוק ואמיתי. בכל מקרה, אשמח לשמוע על האפשרויות שאתה מציב לעצמך.

אור ג

New member
האפשרויות שאני מציב לעצמי הן:

חשבתי על קריירה בתחום האומנותי, כי זה באמת משהו שאני אוהב לעשות, אבל ברור לי שאם אני אלך על זה אז אני אלך על כל הקופה ובגדול, (נפטון בבית 10 השמש בבית 12 בדגים, וירח בתאומים- שאולי נותן כיחשרון לכתיבה), אני באמת צריך משהו גדול כדי שיספק את הצרכים שלי ולדעתי בית ומשפחה יבואו אחר כך וקודם הקריירה שלי. מה אתה אומר על התחום הזה?

הממ..

כשרון אמנותי בהחלט יש פה, אבל אל תשכח - השמש בכל זאת בבית ה 12, אלמנט שלא קל להתפרסם ולצאת החוצה ממנו בגדול אל העולם, ובזה אתה הרי רוצה.. במחשבה שניה הייתי משלב את התחום הטיפולי - ובזה השמש בבית ה 12 ממש תתאים לדעתי - עם התחום האמנותי, זה בצד זה, כדי למצות את כל הצדדים של האישיות המעניינת והמורכבת הזו. בכלל אני חושב שאתה צריך לבטא אותה בשנים או שלושה אלמנטים שונים בגלל המורכבות, ולא רק באחד. אמנות - וטיפול באחרים :זה לדעתי השילוב המנצח. הבית והמשפחה יכולים לבוא גם במקביל, לא רק לפני או אחרי.

אור ג

New member
יאיר אל תשכח- מאדים צמוד לנפטון

בבית 10 הוא נותן דחף אדיר לקריירה, מאדים לא מחזיק שום דבר בבטן הוא מוציא הכל החוצה, ובנוסף שולח היבט הרמוני של 60 מעלות לשמש בבית 12 בדגים, משהו קטן שבתאי ואורנוס בצמידות למאדים, והם בקשת או בגדי?

כנראה לא הבנת את פשר הצמידות

הדחף לקריירה דווקא מקבל עמימות וערפול מנפטון, שהוא בהחלט ממסמס הישגים, ועסוק יותר בתחושה מאשר בעובדות פרופר. נפטון מונע ממרס לבטא את עצמו בצורה ישירה, אלא נותן לו להרגיש מעין שליחות, מעצים את תחושת הפנטזיה ומוריד מאוד את היכולת לממש בגדול. הוא רק מעצים את הרגשות שמרס מביא איתו, אבל לא עוזר להם להתממש בשטח, אלא בעיקר לדבר על הדברים, להתלהב מאוד, וברגע האמת - להעלם אל תוך התלהבות אחרת.. אל תשכח שהנפטון הוא שליט הדגים בבית ה 12 שם גם נמצאת השמש, ואיכשהו הוא לא ממש תומך בשניהם. לעומת זאת, טיפול באחרים יכול להעביר את סוג הבעייה אליהם : הם יהיו הנפטונים, בעוד שאתה תהיה זה שנוגע בבעייה שלהם. אבל גם אמנות יכולה להיות תשובה, אבל תשובה מכוון אחר של ניצול היופי והדמיון. אבל חשוב להבין : יותר ממה שנפטון עוזר לעניין המרס, הוא פוגם באנרגיה הבסיסית שלו. אם תבין את זה, תבין אולי גם את הדחף ההרואי לבנות קריירה גדולה מהחיים, וגם את הקושי שלה.. על הדברים האלה דיברתי כשדיברתי על מודעות לצרכים רגשיים, דרך המפה האסטרולוגית. אז כדאי להוריד את המלים הגבוהות שבהם אתה משתמש, ולהסתכל בכנות על הכוכבים ועל הפוטנציאל שלהם : הצורך הרגשי בקריירה גדולה מהחיים בעייתי. צריך להוריד הכל אל הקרקע, להסתכל בגובה העיניים, ולבנות לאט ובצורה עקבית, כדי שלא להתקל בקשיי המימוש הנפטונים של רעיון טוב לעובדות מעשיות בשטח.

אור ג

New member
תודה רבה יאיר! אורנוס ושבתאי רק....

אין אתה עשר! טוב לדעת שצריך עצה ממישהו או פירוש יש למי לפנות שלא רק נותן תשובה מכל הלב, אלא גם מניסיון וחוכמה! אני לא אומר את זה מתוך התחנפות שתענה לי, אלא מתוך פירגון. רק משהו אחד שכחת, שאלתי עם אורנוס ושבתאי הם בקשת או גדי? והם בבית 9 או 10 ? והאם יש ביניהם צמידות למאדים? תודה רבה מראש אור

אור ג

New member
היבט המלבן, היבט יוזם

נכון אתה צודק לגבי החולמניות וחיטטתי במפה כדי למצוא עוד משהו. מצאתי את היבט המלבן בין ונוס וצדק בבית ראשון בטלה לבין נפטון ומאדים בבית 10, היבט זה (שוב לפי מה שידוע לי), הוא היבט חזק מאוד, לא קל אך יוזם ודוחף קדימה, בנוסף להיבט זה יש היבט נוסף שאומרים ששני היבטים אילו הם צירוף טוב למפה, המשולש שיש לי המורכב מ60 מעולות ו120, (בין פלוטו השמש ונפטון). ההיבט ההרומוני והקל בא לידי ביטוי טוב יותר משום שיש לו את היבט המלבן שדוחף אותו ויוזם, ואינו משאיר את נפטון רק בגדר חלום. לפחות או יותר זה מה שנראה לי. אשמח לשמוע מה אתה חושב. אני ממש מצטער על ההצפה של השאלות, פשוט אני רוצה להביע את דעתי בנושא. תודה שוב מראש! אור (ותענה לי רק לגבי השאלה הקודמת גם) תודה שוב.

סטורן ואורנוס בבית 9

ואם אתה רוצה לדעת - תסתכל במפה שאתה שלחת : יש שם בצד ציורים של הפלנטות והמעלות המדויקות שהן נמצאות בהן, וכנ´ל לגבי האמ סי. ולגבי השאר - מצטער, אבל הנפטון הזה הרסני מדי, ואי אפשר לבנות עליו בתור משהו שדוחף או שנדחף קדימה : הוא עוצר, וגורם לך למסמס ולחלום ולא לעשות. הדחיפה חייבת להיות במקום אחר, וקודם כל - לרדת לקרקע, להפסיק לחלום, ולקבוע עובדות בשטח. מהמקום הזה דיברתי על טיפול באחרים, ולא על חווית שליטה גדולה מהחים שנפטון מביא - ואי אפשר לממש. עובדות, יקירי - איתן אי אפשר להתווכח כמו שמתווכחים על פלנטות.

אור ג

New member
תודה רבה יאיר! למה אי אפשר לממש?

על חווית שליטה גדולה מהחים שנפטון מביא - ואי אפשר לממש. עובדות, יקירי - איתן אי אפשר להתווכח כמו שמתווכחים על פלנטות. " המשפטים האילו יותר מכל אתגרו אותי וגירו אותי להראות שאני כן יכול להצליח מאשר לעשות משהו אחר, זה האדם שאני אין לי אפשרות אפילו להסתכל על תחום אחר, טיפול באנשים זה לא בשבילי עם כל הסימפטיות ורגשות ההזדהות שיש לי עם אנשים, אני חושב עם כל הכבוד שאני רוצה משהו גדול יותר, וכמה שיותר גדול יותר טוב, מה לעשות שקודם כל אני רוצה לקבל ואז לתת ככה אני ולכן הטיפול לא כל כך בשבילי אני אוהב לעזור לאנשים אבל לא בתור קריירה. אילו עובדות יאיר? שקובעות הפלנטות? למה זה כל כך בלתי אפשרי? בהתחשב בעובדה שעוד לא הגעתי לתיכון ואני רק באמצע חטיבת הבייניים, שיש לי כל כך הרבה מודעות עצמית לילד בגילי, ויותר מכל אני כל כך פוחד שאני לא יצליח שאני בונה לעצמי רשתות של ביטחון כדי לא ליפול... אז אני לא כמו האיש "שחלם לו ונשאר לו החלום", ובגלל זה אני לא מבין למה קטלת ופסלת מראש .... (אני לא מצפה ממך שתהיה האסטרולוג שיגיד דברים טובים לאנשים כדי שיהיו שמחים אני יודע שאתה הרבה יותר טוב מזה, ואם זה מה שחיפשתי לא הייתי פונה לפה).

לא הבנת אותי

לא אמרתי שאי אפשר לממש, אלא שזה יהיה לא קל בצורה שאתה חושב בגלל נפטון, וגם הצעתי דרך. אבל נראה לי שאתה באמת עוד לא בשלב של לפגוש את המקום הזה, והוא לגמרי תיאורטי מבחינתך, מה גם שאתה זקוק נראה לי לידיעה הזו לדמוי העצמי שלך כרגע. האמת ? אני חושב שאולי אפילו פירטתי קצת יותר מדי, ובלי להרגיש אפילו עשיתי עבודה הפוכה, וגרמתי קשיים במקום שאולי לא הבנת אותי. כן, שכחתי שאתה עוד לא בוגר שכבר ניסה כיוון כזה או אחר.. מילא, אבל עוד לא מאוחר מדי. אז לדעתי - אני מציע שנעזוב את המקום הזה, כיון שהחיים כבר יפגישו אותך איתו בצורה הרבה יותר מוחשית, ואז גם מה שאני מציע יהיה יותר רלוונטי ופחות דמיוני, ואז אולי תדע גם יותר לתת ופחות לקבל וגם תבין שנתינה היא סוג של קבלה ושליטה חזקה מאוד, ועוד ועוד.. אבל בינתיים אני מרגיש לא אחראי לדבר על קריירה מהמקום הזה, אז אל תכעס אבל.. בוא נפסיק עם זה כרגע, לפחות את החלק המעשי הזה שאתה כבר מנסה להבין איך הוא עובד, ועוד אין לך - למרות המודעות של גילך - כלים להכיל ולהבין אותו לעומק.

אור ג

New member
תודה רבה יאיר, אני בכלל לא כועס

ההיפך..... רציתי להגיד תודה רבה על הכל! באמת מקרב לב! רציתי רק להוסיף שבגרות זה לא רק עניין של גיל, וגם לדעתי אין לזה אותו הגדרה אצל כל האנשים, ואני לא מתיימר להיות אחד כזה וגם אני לא רוצה. האמת שלא הבנתי את כל הדברים המסובכים שאמרת אני אקרא אותם שוב ושוב עד שאני יבין. אני לא חושב שהפיתרון שלך אי פעם יתאים לי (אבל אף פעם אי אפשר לדעת). ואל תדאג את הכל אני לוקח בקלות, ומה שצריך להפנים מופנם או בדרך .... חוץ מזה על בית 10 חולש מזל גדי, (אני לא יודע אם שמת לב). שאלה קטנה מאוד היבט המלבן באמת היבט יוזם וקשה? (סתם בשביל לדעת) ואני רוצה לנסות לפרש אותו אז האם הוא מראה ניגוד אינטרסים? או את אותה המטרה רק בדרכים אחרות, אל תפרש לי אותו אני רוצה לנסות את זה, רק אני אשמח אם תתקן אותי. שוב תודה רבה אור

יש שם יזמה

אבל היא קשורה יותר לבחירות שלך, ויתכן שדווקא אז לא תרצה ליזום ולהיות אקטיבי - אלא להיפך, להיות פסיבי, מול הדרישות שיכולות להגיע בתחום המקצועי או הקרייריסטי. ובקשר לשאר - קח הכל בקלות, עם הומור, ואל תפחד גם לחייך פה ושם.. הכל יסתדר בסופו של דבר. יאיר

אור ג

New member
תודה יאיר ../images/Emo13.gif , פירוש ההיבט.

אני רוצה לנסות לפרש את ההיבט, שוב למען הידע האסטרולוגי. טוב ונוס וצדק בבית ראשון בטלה יוצרים מלבן של 90 מעלות לנפטון ומאדים בבית 10 בגדי. אנסה להיות אובייקטיבי. יש איכות יוזמת לדעתי שמאופינת ע"י המזלות השולטים בבתים טלה וגדי, ונוס וצדק בבית ראשון בטלה- אימפולסיביות, סקרנות וחקרנות כלפי מין, ספורטיביות, תחרותיות, שמחת חיים, אהבת אנשים, ביקורתיות כלפי המראה החיצוני, חקר האהבה, צורך בשיחות אינטלקטואליות ופילוסופיות עם בת הזוג, (הבית הראשון משפיע הרבה גם על החיצוניות והעובדה שונוס נמצאת שם רק מוסיפה), קסם אישי, רצון לידע, סלחנות, אהבת הצדק והרצון להילחם בעבור הצודק, ללמוד, לנסוע, להרחיב אופקים, להתפתח. .. נפטון ומאדים בצמידות בבית 10 בגדי - צורך בקריירה שתספק את העולם הדימיוני, שוב יש איכות יוזמת (על הבית חולש מזל גדי ומאדים בו), כישרון אומנותי, צורך בשליטה ובכוח או רגישות ופגיעות המוסוות ע"י קשיחות יתר כלפי העולם החיצוני, התלהבות וחולמניות. טוב עכשיו החלק הטריקי יותר פירוש ההיבט, אני מנסה שוב לא בטוח: שוב כישרון אומנותי (ונוס ונפטון), קריירה שתשפיע באופן ישיר על האישיות, ושהאישיות תשפיע על הקריירה, ניגוד אינטרסים בין הקריירה לבין החיים האישיים, רכישת ידע והתפתחות כאדם דרך הקריירה, רצון בקריירה בחו"ל (צדק), חיפוש אחרי אהבה והכרה (ונוס) דרך הקריירה. אין לי לאן להמשיך מפה אני די תקוע... אני חושב שלפחות חלק מהדברים שכתבתי הם נכונים, אשמח אם תביע את דעתך על מה שכתבתי, תוסיף או תגרע, תודה מראש יאיר! אתה עושה עבודה מדהימה! בטח אתה מקבל המון ממה שאתה נותן..., ולומד הרבה דברים תוך כדי! מקווה שאני לא מעיק עם השאלות... אור

לא הבנת את העיקר, חמוד

ונוס ויופיטר בטלה - איכות של אש יוזמת ואנרגטית. מרס נפטון בגדי - איכות מבוקרת ועוצרת. הזוית מפגישה בין שתי איכויות שונות לגמרי - בזבוז אנרגיה מול ריכוז ודיוק. זה יוצר מתחים ולחצים מצד שני צדדים שונים : האחד רוצה קריירה ומעמד, והשני - רוצה להיות הילד השובב כלפי חוץ.. התדמית החיצונית עם הטלה עלולה להרוס את כל מה שגדי בונה במזל גדי, ולהיפך. הקונפליקט הזה הוא חלק מאישיות, ואי אפשר לדעת לאן תלך : האם לחלק הבוגר או לצעיר.. כדאי רק לזכור : מרס בגדי הוא שליט הטלה שבו ונוס המתלהבת.. קשה ? זה עוד כלום. האם בכל זאת יחליט הבוגר לקחת אחריות ? אוש שמא מדובר בשתי פנים שונות של אותה אנרגיה - כאן היא בונה באופן מהותי ומבוקר, וכאן היא יורה לעצמה ברגל אחרי שאו טו טו זה מצליח, ולו רק כדי להגיד לעצמה : אני הילד השובב בודק את הגבולות שלי, ועכשיו - בוא ונראה מה יקרה.. זה בעצם הקונפליקט, ולא משהו אחר. עכשיו - תחשוב על שתי הפנים שנמצאות כאן, ותבין שאין כאן קריירה אלא משחק בין שני אלמנטים שבוחנים זה את זה ללא הרף - ושניהם בתוך עצמך.. מעניין, אה ? אין, אין כמו אסטרולוגיה, אבל רק בתנאי שאתה מבין לעומק את החוקים או לפחות את טיב השחקנים על הלוח..

אור ג

New member
תודה יאיר! המלצה על ספר

העוסק באסטרולוגיה, בול מה זה בול קלעת חבל על הזמן!, איך לא חשבתי על זה! זאת בדיוק הסיבה שפניתי אלייך, ציפיתי לתשובה יפה מעמיקה, אבל בכמה שורות מה זה הדהמת אותי (גם לך מגיע לקבל הרבה קרדיט על כל מה שאתה נותן!, וגם עכשיו מעצם הנתינה גם קיבלת!), צודק אין כמו אסרולוגיה, אני רוצה לדעת עוד אז רציתי שתמלוץ לי על ספר: שמעתי שהספר סימני שמש הוא ספר טוב, האם הוא רק למתחילים או גם למתקדמים יותר? ואפשר למצוא את הספר הזה גם בסטימצקי למשל? ואם לא אז איפה? תודה רבה על הכל מקווה שלא הייתי קצת מעמסה.... עם כל השאלות האלה תאשים את צדק בבית ראשון או את הירח בתאומים..... תודה כבר אמרתי אז יאללה בי אור!

אסטרולוגיה וההורוסקופ שלך של טלילה

וכן, את סימני שמש (ואת אסטרולוגיה וההורוסקופ האישי שלך) ניתן לרכוש בסטימצקי, כמו גם ספרים טובים אחרים העוסקים בנושא האסטרולוגיה.. קפוץ לביקור וחפש את מדף "העידן החדש".. תמצא שם הרבה דברם מעניינים לצדק או לירח שלך
שבי

למעלה