שלום... חשוב מאוד (-:

שלום... חשוב מאוד (-:

בפנימיה בכפר הנוער "הדסים" מתארחות משפחות מהצפון. עכשיו, ביום שישי הקרוב אנחנו מארגנים לילדים הפנינג נחמד, ואנחנו רוצים להביא מפורסמים! אז רציתי לשאול אם כאן בפורום אתם תוכלו לעזור לי ליצור קשר עם טלי שרון??? זה ממש ממש חשוב! חבל לפספס הזדמנות לשמח את הילדים האלה.... אם אתם רוצות להגיב בבקשה תשלחו לי מסר! תודה רבה רבה!!!

../images/Emo214.gifתראי..

יש דרך ליצור איתה קשר, אבל אני לא חושבת שהיא תשמח כ"כ ילדים
סתם דעה אישית שלי..מה לה ולילדים?
אולי אורי אומנותי? הוא עובד עם ילדים ויש דרך ליצור איתו קשר
בכל זאת את יכולה לבקש מmary17 מנהלת הפורום, את הטלפון..אבל לא חושבת שזה מתאים:)

../images/Emo79.gif../images/Emo204.gifשתשיר להם קדישא..../images/Emo6.gif

אני בטוחה שזה יגרום להם אושר לשמוע שיש לה חברים כאלה טובים

../images/Emo79.gif../images/Emo204.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

m e m o r y

New member
טלי זה ממש לא פתרון מועיל ../images/Emo9.gif

בואי נגיד שילדים זה לא הקטע שלה
לא יהיה להם מושג מי היא... נסי בפורום נינט או פורום השיר שלנו או משהו כזה לילה טוב

חחחחח בדיוק חשבתי על זה אתמול

כביליתי במשך 24 שעות עם תינוקת בת 3 עקשנית במיוחד אבל כזאת מקסימה, מה טלי היתה עושה אם היא היתה צריכה לבלות איתה יממה. לא הגעתי לתשובה.
מוזר שאין לה תדמית של חובבת ילדים אבל יש מצב שאיתםהיא דוקא מסתדרת טוב ועם המבוגרים יותר פחות
בכל מקרה תבקשי מאורי אומנותי הוא באמת יותר מתאים

תגידי תודה שעבדת עם ילדה בת 3../images/Emo80.gif

אני עבדתי עם ילדה בת שנה וחצי!! כיף.. זה לא!! זה מתיש.. וזה מפגר!! ואני לא עושה יותר ביביסיטרים לילים שלא מסוגלים להרכיב משפט בן יותר מ5 מילים... בחיים!!!!! (אבל אין לי בעיה עם יותר גדולים..איתם אני מסתדרת יופי...) וטלי...לא נראה יל שהיא תלך לצפון אם לא יהי שם הרבה ..הרבה יין...=]]]

תתפלאי אבל אלה הגדולים

שגם מדברים שוטף הם הרבה יותר קשים היא שיגעה לנו את הנשמה
אבל זה עבר ונהנתי בסך הכל וזה מה שחשוב

עדיף לי גדולים..../images/Emo80.gif

ככה הם משפתים פעולה ולא בוכים כל שתי שניות כמו איהז פוחלץ.. פעם אחת יצאה לי הערה כאזאת ליד אמא שלי...אחרי שהייתי כל כך מעוצבנת עלייה..כי היא חירבנה ולא אמרה לי..ואז כשרתיתי להחליף לה כל התחת שלה היה מלא בקקי וזה היה ...דוחה...זה היה כזה... בואנה..יש לה אינטיליגנציה של ילדה בת שנתיים! בטון הכי מעליב שיש... ואז אמא שלי התפוצצה מצחוק..ואמרה לי שזה די מחמאה בגלל שהיא כולה בת שנה וחצי... ואז רציתי לקבור את עצמי... גם בעיקר כי היא שוב רצה לשצתות את הדבר השוחה הזה עם הריח הנוראי...

תפני לפורום "שאלה קטנה"

סתםסתם.... בדיחה פרטית אממממ אין לי איך לעזור לך. לכי חפשי בתל אביב בית ורוד היא שם. אולי תספיקי עד יום שישי

למעלה