שלום (חנוך) לכולם...

שלום (חנוך) לכולם...

היי, אשמח לדעת את דעתכם על המופע והאלבום "יציאה". שבוע טוב!

אני חושב

המופע הוא מופע מיוחד קסום הוא שילוב שלשלום חנוך ה"חוספס" אם שלום חנוך הרך, והשילוב הוא שילוב מעניין ורענן ומפתיע, אני זוכר שאני ראיתי את ההופעה הראשונה של "יציאה" אני זוכר שממה יתרגשתי והיה גם ממש כיף לא לדעת איזה שירה זה לפי התחלת השיר אבל....(אבל זה לא פייר גם אני ראיתי את המופע כמה עשרות פעמים) המופע קצת חזר על עצמו ולא הרבה שירים השתנו, והדיסק הוא דיסק של המופע שלדעתי הוא דיסק טוב שמנציח את הרגעים הטובים והיפים והמרגשים של המופע, בקיצור... מופע ודיסק מצויין (שווה לקנות-לא להוריד)

האמת שאישית לא אהבתי

הייתי גם במופע וגם יש לי את הדיסק (לא הורדתימוסיקה של שלום שווה לקנות). זה היה נראה יותר כמו סוג של חלטורה.

Poogy In A Pita

New member
לדעתי הדיסק וההופעה

הם סוג של התבגרות של שלום שלום של היום זה לא שלום של משיח או רק בן אדם הוא התבגר בהרבה ונרגע קצת אני מאוד אוהבת את ההופעה הזאת יש בו משהו כ"כ אמיתי בשלום ולא משנה כמה פעמים הוא יעלה על הבמה הזאת עדיין יש לו את החיוך של הפעם הראשונה

לא

אני ממש לא חושב שזו סוג של חלטורה, עבודה על השירים הרבה זמן וההופע מופק יפה מאוד, אני לא מבין למה אתה חושב שזו חלטורה... אני גם לא חושב ששום יתבגר (ברור שכן) מבחינת הגיל אבל שלום שר מופיע ביציאה וגם מופיע במופע "קונצרט רוק" ואת שני המופעים הוא עושה בצורה מקצעית ויפה, וכל הופעה זו כמו ההופעה הראשונה...

sandman14

New member
דעתי

ההופעה מצווינת והדיסק מצוין, יש כמה גרסאות שזה לא מתאים לאקוסטי (כמו סוף עונת התפוזים, ועוד כמה) אבל בגדול אחלה דיסק הופעה, ואני מסכים איתך בר במה שאמרת

noma85

New member
זה המופע היחיד של שלום חנוך שראיתי

אבל נהניתי מאוד! זה תלוי במצברוח... מי שמחפש מופע רועש ומקפיץ שאפשר לרקוד ולשיר בו חזק חזק.... זה לא בדיוק המקום. אבל מי שרוצה לשבת, לשמוע ולשיר שירים יפהפיים, להינות מההומור של שלום חנוך... ייהנה ביותר!

למעלה