שלום חיילים

שלום חיילים

היי מה המצב? אני חדש פה ונכנסתי לכאן כי נורא משעמם לי לא סתם זה פשוט שיש איזו ילדה אחת שמכריחה אותי כל הזמן להיכנס לפה ולראות הודעות נחמדות ואני תמיד רוצה להגיב אז אמרתי יאללה נרשם מה יקרה? קיצר אני לא מהטכני אבל זה בטח מזה מאגניב להיות חייל כאילו יש לכם חוגרים כאלה זה מזה שאווה לסוע לכל חור על חשבון.. אף אחד!! רק בשביל זה הייתי מוכן להיות בטכני! סתאאאאאאאאאאאםםם טוב קיצר אנשים השעה 6:03 בבוקר ואני ער כבר יומיים המוח שלי עובד שעות נוספות אז רק רציתי להגיד לילדה המיוחדת הזאת כמה דברים טל אני מקווה שאת יודעת כמה אני אוהב אותך כי אם לא אז תחפשי את האין סוף אם תגיעי לשם תביני בינתיים תעדי שאני אוהב אותך יותר מכל דבר אחר בעולם אפילו אני לא מבין את זה ולא מסוגל לתאר את זה אין מילה שיכולה להגדיר את האהבה שלי אלייך את החיים שלי אני מעדיף לא לחיות בלעדייך (כן כן אני יודע פטתי) את הנשמה שלי את הכל בשבילי!!! ואני נורא מתגעגע אלייך אבל זה שאני אשב פה ואמשיך לכתוב כמו מפגר לא יעזור לי ולא ייתן לי אותך או לדבר איתך אז נראה לי שאני אתן קפיצת ראש ישר לתוך המיטה ואם קורה משהו אז זה על אחראיותך!! אז שיהיה לכם לילה מקסים ולך נסיכה שלי לילה (בוקר) קסום כמוך אני אוהב אותך יותר ממה שבנאדם מסוגל לתאר! מצטער ששיגעתי אותכם מה אני אעשה משעמם לי.. אבל אם קראתם את כל זה אז כנראה שזה מעניין סלמאת

למעלה