אני ממש מסכים אתך
אני לא חושב שמישהו יוכל לעזור לי בזה... ואתה יודע, אולי אתה לא ממש צריך עזרה כאן . . . מה שכן, כיון שישבת וכתבת, ניסיתי להבין שני דברים. האחד מה בכלל עבר לך בראש כשכתבת. השני מה בכלל ציפית לקבל מאיתנו. כדי להבין ניסיתי לסדר לעצמי את האמירות שלך. זה מה יצא לי: עובדות: מתגייס יום שלישי הבא. מיועד לשרת במקצועות האלקטרוניקה. קיימת אפשרות לקבל הקלות בשירות מסיבות משפחתיות. הנחות: מה שמובטח לא בהכרח יקויים. אם אני מקבל הקלות בשירות - זה יכול לגרום לכך שישללו ממני תפקיד מעניין. אם אני משרת בתפקיד זוטר אני אצטער על כך. הקלות בשירות מתנגשות עם קבלת תפקיד סביר. קביעות: אני לא אוהב אלקטרוניקה אני טיפוס עצלן חששות: קשה לוותר על הכל מראש רצונות: להשתבץ כמובטח. לקבל הקלות מסיבות משפחתיות. להיות כל יום בבית. ==================================================================== זה בצורה כללית מה שהבנתי משתי ההודעות שלך כאן. אם פיספסתי משהו, נפלא. טוב שאתה רואה את זה. אומר לך מה אני רואה, איך אני רואה אותך. ואתה, כמו קודם, תספר לי אם אני קרוב, או שבכלל אפילו לא בגלקסיה שליד . . . אתה, כמו נערים רבים בגילך עומד לפני הגיוס. כמו לכולם, הגיוס הוא מעין ווילון שמסתיר את מה שאחריו. מה שאחרי הגיוס הוא ה"לא ידוע", וכמה שה"לא ידוע" מפחיד. אנחנו מנסים להקטין את ה"לא ידוע" ע"י זה שאנחנו שואלים את כל מי שמוכן לענות מה דעתו על זה ומה הוא חושב על זאת. זה בכלל לא משנה אם יש לו ידע כלשהו בעניין - ואם יש לו, אם הידע הזה תוצאתי לדברים מסויימים שרלוונטיים רק אליו - או שאין לו כל רקע בעניין. ואז, אחרי שאספנו את כל השמועות, הסיפורים, הדיעות הבלתי מבוססות ושאר מיני הסלטים, אנחנו מייצרים לעצמינו תמונה של הדבר הגדול והנורא הזה שנקרא השירות הצבאי. זה לא גיוס של שלש שנים, זה שירות שאתה משרת את המדינה (וזו פשוט אוסף של אנשים שחלקם הנכבד כבר שירתו אותך) וזאת למשך שלש שנים, כחוק. נדמה לי שגם אם אני לא ממש קרוב, אני לפחות באותה גלקסיה, מה אתה אומר? אז בוא, אני מזמין אותך לגלול את המסך למטה, מה דעתך? נראה לך? הנה כך זה הולך. נראה לי שכמה גלילות יועילו לנו כאן. גלול חצי שנה קדימה. אתה כבר אחרי טירונות וכבר נמצא בתפקיד מספר חדשים. גלול עוד שנה קדימה. נראה לי שכבר קיבלת יותר אחריות, התפקיד החדש שלך בהחלט יותר מעניין. גלול עוד שנה קדימה. חצי שנה לפני השחרור. איך אתה רואה את עצמך כאן? היי, זה בסדר, לא ביקשתי שממש תחכה את כל התקופה לפני שאתה גולל. נרגעת קצת? ירדה קצת הבהלה? הדברים נראים יותר מחוברים למציאות? לא יודע לאן אתה הגעת, אבל אני נהניתי מהטיול הזה. . . בהצלחה לך איציק