שלום חזרתי=]

שלום חזרתי=]

שלוםםםםםםםםםם חזרתי מלני שעה מטיול יומים אויי היה כיף חיים! יאווווווווווו כמה אני צחקתי אתן לא מבינות בחיים שלי לא צחקתי ככה! יש לי שכבה של סטלנים קיצרררר... כמה ילדים מהשכבה שלי התחלו לאהוב את השירים של הבויז במיוחדדדדדדד "כמה אהבה" כל הטיול שמנו אותו ואיי היה מצחיק! שמעו קטע חחחחחחחחחחחחחח די זה הרג אותי=] לא ישנו כל הלילה קיצר אני ועוד כמה בנות מהשכבה ובכמה בנים ישבנו מסביב למדורה ב3 בלילה קיצר ילד מהשכבה שלי (שהוא נראה ממש טוב).. התיישב ליד המדורה פתאום הוא בא ללך לאוהל של הכיתה שלו והוא כזה קם והמורה שמה לו רגל והוא התהפך והרגליים שלו היו למעלה אמאאאא זה ההיה אדבר הכי מצחיק שראיתי החיים שלי חחחחחחחחחחחחחחחחחח!! קיצר חפרתי לכן הא? אז סורי ומקווה שלא תכעסו על השרשור.. חחח מה לא התגעגעתם אלי??!?!? רעות!

OoנויoO

New member
ספיררררררר ברוכה השבה!!

איך היה נהניתתתת?!?! התגעגעתי חולה עלייך!

KiSs KiSs KiSs

New member
יאא!! כיף לךך..גמני רוצה טיול שנתי!

ו....שמחה שנהנתתת!!

zlilosh13

New member
אהובתייייייייייייייייייייייייייי

כמה געגעתייייייייייייייייייייי המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן המון המון המון המון המון המון המון המון המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןמואההההההההההההההההההההההההההההההההההה חולה עליךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךץ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

ספירווווששששששששששש...........!!

ואיי מאמייי צ'לייייייייי כמהה היתגעגעתייייי אליךךךך...!!!!! יאללהה יאא כלבונתת דברי איתי..! מואההההה

למעלה