שלום חזרתי!

שלום חזרתי!

תודה לאותו אדם שהסיר את חסימתי! ועכשיו לעניין. כידוע דרור הוא היו"ר של נוער מרצ יחד ואני פגשתי אותו בכיכר רבין ביום הזיכרון לרבין ותשמעו אתם מרצ יחד במצב מאוד גרוע והמפלגה שלכם עוד יותר.. יוסי שריד בכבודו ובעצמו הודה בפה מלה או בחצי פה שמפלגתו כבר לא רלונטית (מה ששינוי ידעה כבר ממזמן) ותבכינו איזה קטע היו"ר הנערץ שלכם אלף מתחיל להסביר לי שהוא לא ממש נגד הציונות אלה יש לו ביקורת עלייה... טוב נו שיהיה... ודבר שני שאלתי אותו אם היא עדיין רלוונטית אז עד כמה שאני זוכר הוא אמר בעצמו שהיא לא רלונטית! פשוט בושה! והדבר השני הוא שהוא אמר לי אם אני לא טועה שהוא יעבור לנוער מק"י או לחד"ש תעל או יצביאה להם לפחות או משהו כזה... וזה תזכרו אמר יו"ר נוער מרצ יחד אך איזה סקופ נחמד

ממתי הוא כבר לא יו"ר ?!

לפחות ככה אם אני לא טועה הוא אמר לי בכיכר חוץ מזה שדרור אם הוא לא יור הוא דמות בכירה בנוער מרצ

אמיר היקר!

תשמע אני כבר בערך שנה מחכה לתשובה שלך! לפני שנה בערך אמרתה לי לשלוח לך כתבות או מאמרים וכו.. אלייך כדיי שהם יתפרסמו מאז הקשר היה קטוע ולא חזרתה שנה שלמה! ואני עדיין מחכה! בוקר טוב בריקדה! אז הינה לך מכאן אני נותן לך את כתבות הדואר האלקטרוני שלי! [email protected]

ד ר ו ר 1

New member
תמוה, אבל אני בכל זאת אגיב

אם אני מבין נכון, אתה הבחור מנוער שינוי שפנה אליי ושאל אותי אם אני דרור מנוער מרצ, והתחיל לדבר אתי על המפלגה. אם אני זוכר נכון, אז שלום לך. בוא נבהיר כמה דברים: א. אינני יו"ר נוער מרצ, כבר למעלה משבעה חודשים, ואינני נושא כל תפקיד בתוך התנועה זו. אפילו בעצרת עצמה הייתי בלי זיהוי פוליטי, אגב. אולי רק עם מדבקה של גוש שלום, של דגלי פלסטין וישראל משולבים יחד, אבל לא יותר מזה. בעבר הייתי יו"ר נוער מרצ, אבל היו"ר נכון להיום הוא עמרי, ולפניו היה תומר. ב. אינני מכיר אותך. פנית אליי בעצרת ופתחת אתי בדיון, בלי שום הכרות מוקדמת. שתפתי פעולה (לצערי בדיעבד), ועניתי לשאלות ששאלת, בניסיון להסביר את עצמי ולהיות נחמד לאדם ששואל אותי. ג. מעולם לא אמרתי שאני אנטי-ציוני, כי אינני אנטי ציוני. אני גם לא ציוני. כן, יש לי ביקורת על הציונות, ביקורת לא מעטה אפילו, אבל אני חושב שכל עניין התיוג, כמו 'ציוני', 'אנטי-ציוני', 'פוסט ציוני' וכו', אלו הן הגדרות מוטעות זה לא שרשור לדיון על ציונות, אז לא אכנס לזה (וגם אם זה היה, את דעותי כבר כתבתי על גבי הפורום הזה, ולא אחזור על כך שנית). ד. המציאות הפוליטית משתנה כל הזמן. מפלגה שהיום לא רלוונטית, מחר תהיה רלוונטית מאד, וההפך. מרצ, לפני הפרישה של שריד, ואחרי הניצחון של פרץ, התשתשה (וחשוב לשים לב למונח הזה, ולא למונחים כמו הפכה ללא רלוונטית). היום זה לא אז. אגב, מעולם לא הכרזתי ולעולם לא אכריז על מפלגה שנושאת את דגלי המאבק בכפיה הדתית והסחטנות החרדית, את דגלי המאבק הגאה ואת הדגל של זכויות האזרח, לצד המאבק לשלום, מפלגה לא רלוונטית. זה יסטור את עמדותיי. ה. אין לי עוד זכות בחירה, ולו היתה לי סביר להניח שהייתי מצביע מרצ. לא בכדי אני פעיל בתנועה הזו למעלה מארבע שנים, וזו מערכת הבחירות השנייה שאני פועל בה לטובת מרצ. מכל מקום, הצבעה היא דבר אישי, וחשוב להבין זאת. פרט לנוער מרצ, מעולם לא הייתי חבר בתנועת נוער אחרת, וגם לא אהיה מהמון שיקולים. להצביע לעבודה, לחד"ש, או לכל מפלגה אחרת, זו תמיד אופציה, אבל מכאן ועד לממש את האופציה, ההבדל גדול. אני מקווה שההודעה שלך נכתבה מאי הבנה ושהדברים מסתיימים כאן. להבא, 'סקופים' מדיניים ומשמעותיים שכאלה, עדיף לבדוק עד הסוף, בטרם כותבים דברים לא נכונים. דרור

מענין דרור!

דווקא לאחר ששוחחתי איתך קצרה התרשמתי ממך שאתה אדם חביב נעים ואיש נחמד ואני מאוד אשמח לשוחח איתך בהמשך וככה גם אמרתי לך שמה.. שלו גם לך דרור.. א. טוב שיהיה אז הייתה יו"ר נוער מרצ לפניי 7 חודשים.. ב. למה לצערך בדיעבד?! היה חשוב לך לשמור את זה בסוד שמרצ יחד לא רלווניטת יותר ושאתה אויל עובר תנועה או משהו כזה?!! ג. אתה אמרתה לי שיש לך ביקורת גדולה על הציונות נו אני מקבל את זה.. בהנחה שאתה לא שקרן אז אני מאמין לך שאתה לא אנטיציוני. ד. למה לומר ככה שמפלגה תיהיה רלוונטית היום ומחר לא?! מה מחליפים מפלגות כמו גרביים ?! למה האידיאולוגיה של מפלגת העבודה או מרצ יחד או נוער מרצ יחד או נוער העבודה משתנה כל 24 שעות?! שריד הוא לא מפלגת מרצ יחד ומרצ יחד היא לא שריד מצביאים למפלגה ולא לאדם! במיוחד שאדם כמוהו שהיה צריך לפחות לעזוב את הפוליטיקה הישראלית לפני 10 שנים מינימום מי זה כבר עמיר פרץ?! מפלגת שינוי לא עונה על עקרונותייך בעניינים של דת ומדינה ה. עדיין זה די מביך ודיי בושה אפשר להגיד שיו"ר נוער מרצ יחד לא לפניי נגיד 10 שנים! לפניי 7 חודשים שהוא עדיין במרצ יחד הוא בעצמו מודה בדברים האלו! אז פשוט אתם אומרים שזהו שינוי מנצחת! (ואני שמח!) והמפלגה שנקראת מרצ יחד צריכה להמחק ממפת הפוליטיקה הישראלית ואתם מצדיקים את הטענה של טומי לפיד שאומרת שהוא כבר ממזמן אמר שהיא לא רלוונטית! אופציה שמוציה! הים הוא אותו ים!

croovy

New member
../images/Emo107.gif אוי, הנוסטלגיה...

זה נשמע כאילו היית בתוך ארגז מבודד במשך חצי שנה ולא שמעת כלום... צריך לשים אותך ב"מה נהיה" בערוץ 10.

the mnm factor

New member
כן! שים אותו שם!

תן לו לסבול את הבדיחות קרש הלא מצחיקות של יעל בן דב! לאף אחד לא מגיע סבל כזה! לאף אחד!

Fleddermaus

New member
אתה קצת לא בעניינים.../images/Emo119.gif

דרור סיים את תפקידו כיו"ר נוער מרצ-יחד בפסח שעבר. כמו כן, אני מציע לך לעבור לנושאי דיון יותר עקרניים מ"נוער מרצ לא ציונים". טחנו את זה יותר מדי.

למעלה