שלום חזרתי

natangold

New member
שלום חזרתי

המחשב שלי עשה לי בעיות (כמו לכולם). אז לא הייתי בשבועות האחרונים (גם ככה הייתי די חדש פה אז אני אתפלא אם יש הרבה שזוכרים אותי). אז קודם כל מזל טוב ציף ציף על ה"קידום". חוץ מזה רציתי לכתוב רעיון, ושתגיבו עליו, (כי אני רוצה לדעת אם אני היחיד שחושב ככה או שיש עוד כמה כמוני) אז ככה: רציתי לכתוב על קטעי התיפוף של פינק פלויד (מן הסתם כי לא קראתי אף אחד שכתב על זה). למרות שאני לא מבין גדול בתיפוף. לא התעניינתי לפני זה בתיפוף, מפני שקודם יחסתי לתיפוף תפקיד משני בלהקה. כל זה, עד שהתחלתי יותר ויותר להכיר שירים של פינק פלויד ולהתעמק בהם. גיליתי בהם לאט לאט קטעי תיפוף מושלמים (בשירים כמו us and them, shine on, comfortably numb, brain damage ועוד רבים וטובים). קטעי התיפוף בשירים אלה פשוט מושלמים. מייסון ידע בדיוק מתי "להיצמד" למקצב של השיר, ובדיוק מתי "לברוח" ממנו. לדעתי זה מוסיף ללהקה הזאת, משהוא שאין באף להקה אחרת שאני מכיר, לפחות לא בכזאת איכות. התיפוף לא רועש מדי. הוא חלש כמו שהתיפוף בשירים האלה צריכים להיות. מרגישים, שבכל בום ותח הושקע המון מחשבה. אתה פשוט נדהם מהיופי של התיפוף. מייסון הצליח לדעתי לייצר מתופים מה, שאף אחד לא הצליח. הוא הצליח להפוך את התוף לכלי נגינה לכל דבר!!!

אהלן וברוך השב

תודה על הברכות.
אתה מוזמן כמובן לכתוב על כל נושא שבא לך. נשמח לקרוא - ואולי גם לחלוק על דעתך?

זה לא רק זה

גם הבאס, למרות לרוב לא שמים לב אליו, מוסיף המון לשירים שלהם. לשמוע את פינק פלויד עם אוזניות זו חוויה.

למעלה