שלום, חזרתי...

netapet2

New member
שלום, חזרתי...

ואני יודעת שזה לא הגיוני לפתוח על זה הודעה חדשה, אבל אני חושבת שצריך, אני כבר לא זוכרת מתי אבל זה היה לפני די הרבה זמן הצעתי שנרים קצת את הפורום ונעשה בו כיף חיים, במקום זה גיליתי כמה קצת אנשים יש בפורום וזה ביאס אותי כל כך, החלטתי לחזור כבר לפני כמה זמן אבל מלחץ כבר שכחתי, באמת שלא חזרתי הנה רק בגלל שענבר עוזבת, חזרתי הנה אולי גם כי עכשיו אני יודעת שאין מי שינהל את הפורום, והפורום צריך להחזיק את עצמו על הידיים, וחבל שאחרי כל הזמן הזה שענבר עזרה ותמכה ועשתה כל כך הרבה בשביל לנהל את הפורום הזה, ולאט לאט נעלמו מפה האנשים, אז בואו ננסה להחזיר את כל מי שהיה, ולהוסיף אנשים חדשים, תציעו רעיונות תעשו דברים, אני גם אנסה, אבל כל עוד הפורום לא זז- אי אפשר, כי אני הוספתי לכאן אנשים שברגע שראו שאין מה לעשות בפורום יצאו עוד לפני שנרשמו. אז יאללה לעבודה, יש לי שנה אחת בסה"כ להיות איתכם.. נטע

LordHorse

New member
הלו:)

החלטתי לבוא
אממ.. אז, היי, אני אופיר, בת 14 [מאתמול] רוכבת על סוסים כבר שנה וחודשיים, עולה לט'
יש לי שנה לבלות פה,אז.. שיהיה כיף

netapet2

New member
אז תביאי חברים D=

סתםסתם, רואים? אפילו היא רוצה [וסליחה על הסניליות שכחתי את השם שלך...] להרים את הפורום, אז איפה כולם?! במיוחד החדשים, יש לכם אפשרות לתקן את מה שהיה פה בחודשים האחרונים, תעזרו לנו!!!

../images/Emo4.gifמאיפה חזרת?

למה איפה היית?? מה קרה פספסתי משהו? ומה שמך האמיתי ? מה קרה לך ספרי......

netapet2

New member
חחחח

הייתי פה לפני איזה ארבעה חודשים [לא יודעת תבדוק מתי הפעם האחרונה XDD או תבדקי לא יודעת] ואז הפסקתי להיכנס, כי הפורום לא העלה בי עניין כבר, האמת די נפגעתי מבנאדם פה ואני לא אכנס לזה, לא משהו של הפורום אלא אישי... החלטתי שאין לי כוח, ואז הפסקתי להיכנס לפני איזה חודש וחצי נכנסתי וראיתי את המצב של הפורום והתבאסתי, אז החלטתי לחזור. וקוראים לי נטע.

למעלה