שלום,,,,,, חזרתי../images/Emo70.gif
אני משוכנע שאיש לא הרגיש בחסרוני, אבל אני מוכרח לציין בכל זאת...תגעגעתי אליכם. יש לי המון חומר לקרוא אז אני אגש ישר לעבודה. בינתיים אני אספר שיש לי כרטיסים לגבירתי הנאווה- הגיע הזמן סוף סוף. שאני וחברים שלי נוסעים למחזור הנוסף של שיער בנובמבר, איזה כיף לנו שזה חוזר......! ו.... ראיתי בשעה טובה את ההצגה עמוסת השבחים והדאחקות "טובים השניים"
. מומלץ, מומלץ, מומלץ..... אמו היקרה של תומש מרביצה משחק, משה בקר מפתיע לטובה ודרור קרן משחק אותה בענק. מזמן לא ראיתי התלהבות כזו משחקן קומי- פשוט יציאה של תיאטרון הקאמרי... תשתדלו ללכת, וכמה שיותר מהר. הא. ואיזה תפאורה... אמאל´ה כמה שהתפאורה יפה! והמוסיקה, איזה מוסיקה... ערב של ענקים, על אמת.... זה כדאאאאאאאאאי!!!!!!!! נו, סיימתי להתלהב, מחכה לשמוע דעותכם על יוסף וגם על הפיג´מה שלו, נו הכותונת שלו.... וכן, גם אני ראיתי פרח לב הזהב בטלוויזיה ומאוד התרשמתי (בעיקר מהקול של לירז צ´רני ושל איתי טיראן). פיצול האישיות שלי מתחיל להשתלט עליי, טוב זה מרוב התלהבות.... כדאי שארגע. זהו... אני מפסיק. ערב טוב
אני משוכנע שאיש לא הרגיש בחסרוני, אבל אני מוכרח לציין בכל זאת...תגעגעתי אליכם. יש לי המון חומר לקרוא אז אני אגש ישר לעבודה. בינתיים אני אספר שיש לי כרטיסים לגבירתי הנאווה- הגיע הזמן סוף סוף. שאני וחברים שלי נוסעים למחזור הנוסף של שיער בנובמבר, איזה כיף לנו שזה חוזר......! ו.... ראיתי בשעה טובה את ההצגה עמוסת השבחים והדאחקות "טובים השניים"