שלום,,,,,, חזרתי

YARONֹR

New member
שלום,,,,,, חזרתי../images/Emo70.gif

אני משוכנע שאיש לא הרגיש בחסרוני, אבל אני מוכרח לציין בכל זאת...תגעגעתי אליכם. יש לי המון חומר לקרוא אז אני אגש ישר לעבודה. בינתיים אני אספר שיש לי כרטיסים לגבירתי הנאווה- הגיע הזמן סוף סוף. שאני וחברים שלי נוסעים למחזור הנוסף של שיער בנובמבר, איזה כיף לנו שזה חוזר......! ו.... ראיתי בשעה טובה את ההצגה עמוסת השבחים והדאחקות "טובים השניים"
. מומלץ, מומלץ, מומלץ..... אמו היקרה של תומש מרביצה משחק, משה בקר מפתיע לטובה ודרור קרן משחק אותה בענק. מזמן לא ראיתי התלהבות כזו משחקן קומי- פשוט יציאה של תיאטרון הקאמרי... תשתדלו ללכת, וכמה שיותר מהר. הא. ואיזה תפאורה... אמאל´ה כמה שהתפאורה יפה! והמוסיקה, איזה מוסיקה... ערב של ענקים, על אמת.... זה כדאאאאאאאאאי!!!!!!!! נו, סיימתי להתלהב, מחכה לשמוע דעותכם על יוסף וגם על הפיג´מה שלו, נו הכותונת שלו.... וכן, גם אני ראיתי פרח לב הזהב בטלוויזיה ומאוד התרשמתי (בעיקר מהקול של לירז צ´רני ושל איתי טיראן). פיצול האישיות שלי מתחיל להשתלט עליי, טוב זה מרוב התלהבות.... כדאי שארגע. זהו... אני מפסיק. ערב טוב

gamegir

New member
משה בקר..

שיחק את המנחה ב"קברט" שעלה בהבימה. סתם, ידע כללי. גומא

trilliane

Well-known member
מנהל
והוא זמר מבוזבז... ../images/Emo10.gif

הוא הוציא בזמנו אלבום שכתבה לו נעמי שמר בשם "חפצים אישיים". אני מאד אוהבת אותו, וגם את הקול שלו, חבל לי שהוא נטש את הכיוון... לאחרונה נראה לי שהוא מפציע (או רק מזמר) בפרסומות. נו, לפחות כסף יוצא לו מזה, גם זה משהו בימינו אלה.

actress

New member
ירון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo46.gif חוצפן שכמותך../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני מאוד מאוד התגעגעתי אלייך מתוקוני
בטח שהרגישו בחסרונך אני כל הזמן בדקתי באי סי קיו אם אתה נמצא אצלי ברשימה, ונראה לי שכבר לא כי אתה גם ככה בקושי נכנס. איפה נעלמת שנים שנים שנים
העיקר אתה חש בטוב וחזרת למשפחה.

YARONֹR

New member
בסוף אני אסמיק

תודה מיכלי.... תמיד את יודעת לתת הרגשה טובה....

actress

New member
דיי כבר ../images/Emo88.gif

תמשיך תמשיך כיף לשמוע מחמאות כאלה

ירון אחי,אם אהבת את התפאורה

בתיאטרון הצפון,חכה שתראה את ההצגה בת"א התפאורה בערך כפולה בגודל מקורות מוסמכים מוסרים שהצוות די רטנוני בעקבות הרה-ביצוע של התפאורה,שהקטין את המימדים של הכול,וגרם להם לאבד פרופורציות. אי לכך ובגלל זאת-ההצגה אינה מתנהלת בחוץ כראוי. בוא לראות בקאמרי,ת"א,ותבין מה זה הצגה מתוקתקת ומדונדשת עד הפרט האחרון,הצגה שאם מתפספס בה ביט אחד,יש צעקות,הצגה שזורמת כמו מים בניאגרה,הצגה באיכות ובניחוח של חו"ל ואגב,אני מסכים איתך,דרור קרן פשוט ענק.

YARONֹR

New member
תום אחי, יש כאן טעות!../images/Emo105.gif

ההצגה שממנה התפעלתי והתרשמתי עד מאוד היא "טובים השניים" בקאמרי בתל אביב ולא כפי שחשבת בתיאטרון הצפון. לא ממש הבנתי איך הסקת את המסקנה הזו.... בכל מקרה, טרחתי והגעתי עד לעיר הבירה של התיאטרון הישראלי (פלצנות לשמה). מה שכן, אני בהחלט מסכים שלהצגה יש ניחוח של חו"ל... התיפאורה בקאמרי אכן ענקית ובאמת נראה כמעט בלתי אפשרי להוציא אותה החוצה. הלוואי והייתי מוחא כף והופ, יכול להגיע שוב לראות אותה בשנית. אבל לא... בינתיים יש הצגות אחרות בסדר העדיפויות... אולי בעתיד. תמסור לאמא חני שתמשיך לעשות לנו טוב....

המסקנה-1+1 פשוט,אתה בטבריה,

וההצגה מציגה כעת בצפון הנחתי ש.. בכל מקרה שמח שנהנת

למעלה