שלום, חזרתי

girlontop

New member
שלום, חזרתי../images/Emo24.gif

מה שלומכם? התגעגעתי!!! אם אומר שניו-יורק מדהימה זה יהיה האנדרסטייטמנט של החיים. מנהטן ממכרת, סוחפת והורסת בכל דקה של היממה, אבל אין כמו לחוות ולהרגיש אותה בלילה. סנטרל פארק הוא גן-עדן עלי אדמות, הלוואי שהיה לי כזה ליד הבית
. בקיצור רב ונמרץ,וואו אחד ענקי ומטורף. וושינגטון, און דה אות'ר האנד, משעממת בטירוף - להתרחק!
עשיתי שופינג, טיילתי ונהניתי נורא, אבל מה שיותר רלוונטי לפורומינו האהוב זה כמובן "היפים". לצערי (?) בדיוק בשבוע וחצי שהייתי בניו-יורק התרחשו 2 אירועים גדולים - שבוע האופנה (דוגמנים הורסים ברחובות!
) ואליפות הטניס, שמי שבחרה לשדר אותה מכל הרשתות היא כמובן CBS שלנו, ככה שיצא לי לראות בדיוק פרק אחד של היפים (חצי פרק, למען האמת) והנה הרשמים, ממש על קצה המזלג: פלישיה הזדקנה בטירוף (זאת אני או שהיא דחסה לחזה סיליקון בכמויות? פעם היא היתה סופר שטוחה!), סטפני שחקנית מעולה (דה!), אני לא סובלת את קייטלין הסוסה, ברוק נראית מצוין, אבל נראה שהיא מדוכאת להיות אמא של ריק המבוגר. וריק היה בלי חולצה
מה שכן, יצא לי לראות הרבה ג'נרל הוספיטל (נחמד!) וימי חיינו (מצחיק והזוי כרגיל). אה, וגם ראיתי את הש.ח של הופ ופיית' עם סוזן פלנרי וכל החבריה, היה מצחיק (מדוע ג'ואנה לא עשתה קמיאו?!). מה שלא ברור לי זה איך אני אמורה להתחיל את הבקרים שלי מעכשיו בלי ריג'יס (
) וקלי ריפה (
+++). רונית? תמיכה? רפרפתי על מה שהפסדתי בפורום ואני חייבת להודות שדי הופתעתי מהתוצאות של פורסטר הזהב, אבל סחטיין לכולנו על ההשתתפות ו
לזוכים! זהו לעכשיו, צריכה לצאת מההלם של החזרה ארצה...

Mighty Morphin

New member
ברוכה השבה!!../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif../images/Emo39.gif

התגעגענו
, חסרונך הורגש
שתהיה לך שנה טובה ונפלאה

girlontop

New member
איזה כיף לראות כזאת הודעה../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif

שרשור שנות-טובות רציני ומושקע - החל מיום שלישי בלילה! (צריך להעביר את הג'ט לג איכשהו, לא?
)

SupeRonit

New member
את צוחקת ?? כל הלילה ישבתי ובכיתי

לטלי לתוך האייסי כמה שהיא חסרה לי

SupeRonit

New member
כן,למה את מופתע ??!

טלי היא הייתה היחידה שהייתה ערה בין חצות לשש בבוקר (בעיקר אחרי ששירן חזרה לספסל הלימודים
)

Guy K

New member
וולקאם באק!

בדיוק אתמול ראיתי תוכנית על ריג'ס וקלי והשניים האלה כל כך מצחיקים. ידעת שכשהיא עוד היתה מועמדת להגשה של התוכנית, הביאו מגדת עתידות כזאת שאמרה לה שהיא בהריון - וקלי ריפה כמעט התעלפה בשידור חי ואמרה לקהל ולרג'יס שהיא באמת בהריון אבל אף אחד (אפילו לא הבוסים שלה בתוכנית) לא יודע מזה? בגלל זה היא לקחה את התוכנית והיא בחירה מעולה. היא פשוט נורא מצחיקה ויחסית לנשת הוליווד גם די טבעית - אין לה יותר מדי ניתוחים פלסטיים וכאלה. אז אני שמח לשמוע שנהנית, אין מה לאמר, ניו יורק שווה (וושינגטון באמת מזעזעת). אני עוד קצת לא זמין בגלל שאין לי אינטרנט בבית אבל ביום רביעי הכל יסתדר. שנה טובה!

SupeRonit

New member
../images/Emo124.gif טטטטטללללללליייייי

כמה שחסרת לי-נראה לי שהצלחתי להבהיר את זה באייסי
וחוץ מזה-אני גם רוצה את קלי :( אז בואי נבכה ביחד (צרת רבים,חצי נחמה
) ..
ענקי

יניב1

New member
ברוכה השבה טלי!!! יופי שחזרת ../images/Emo9.gif

באמת היית חסרה ואני נורא נורא שמח שחזרת לפורומנו היפה והאמיץ. ניו יורק באמת מדהימה, הייתי בה כמה פעמים ואני מתגעגע אליה נורא נורא נורא, כבר שנה עברה מאז שהייתי שם פעם אחרונה, אח, הלב פשוט שם. אחלה שנהנית ועשית חיים, אבל יותר אחלה שחזרת שוב לפורום ואת כאן איתנו, היו הרבה התרחשויות בשבועיים האחרונים (את חייבת לקרוא את החלק השני שלי ל"אם הייתי בראדלי" מהר, לפני שחלק ג' מגיע
) אני בטוח שתתעדכני בכל ובקיצור יופי שחזרת, התגעגענו!

girlontop

New member
רוניייייייייייייית!!!!!!!!!!../images/Emo24.gif

ההודעות שלך באייסי עשו לי חיוך ענק על הפרצוף, נשמה טובה שכמותך
. כל פעם שראיתי את קלי מהממת על הבוקר אמרתי לעצמי "רונית!" והתעצבנתי שאין לי איזה מחשב נייד עליי
מה נסגר עם כל ילדיי? החזירו בסוף? עוד לא יצא לי להתעדכן בלוחות שידורים והיום אני לא אהיה בבית ב-4 (אל דאגה, אני אקליט היפים
). ותודה לכולם על הברכות והוולקאמינג שמזכירים לי למה הפורום הזה שולט!

S c a r l e t t

New member
ברוכה השבה

איזה יופי שנהנית ועוד יותר יופי שחזרת אלינו. שתהיה שנה טובה

S c a r l e t t

New member
ברוכה השבה

איזה יופי שנהנית ועוד יותר יופי שחזרת אלינו. שתהיה שנה טובה

NarihS

New member
טלי!! חזרת!!!!! התגעגעתי!!!!!!!!!!!

טוב לראות אותך שוב פה!!!!!!