שלום, חזרתי../images/Emo24.gif
מה שלומכם? התגעגעתי!!! אם אומר שניו-יורק מדהימה זה יהיה האנדרסטייטמנט של החיים. מנהטן ממכרת, סוחפת והורסת בכל דקה של היממה, אבל אין כמו לחוות ולהרגיש אותה בלילה. סנטרל פארק הוא גן-עדן עלי אדמות, הלוואי שהיה לי כזה ליד הבית
. בקיצור רב ונמרץ,וואו אחד ענקי ומטורף. וושינגטון, און דה אות'ר האנד, משעממת בטירוף - להתרחק!
עשיתי שופינג, טיילתי ונהניתי נורא, אבל מה שיותר רלוונטי לפורומינו האהוב זה כמובן "היפים". לצערי (?) בדיוק בשבוע וחצי שהייתי בניו-יורק התרחשו 2 אירועים גדולים - שבוע האופנה (דוגמנים הורסים ברחובות!
) ואליפות הטניס, שמי שבחרה לשדר אותה מכל הרשתות היא כמובן CBS שלנו, ככה שיצא לי לראות בדיוק פרק אחד של היפים (חצי פרק, למען האמת) והנה הרשמים, ממש על קצה המזלג: פלישיה הזדקנה בטירוף (זאת אני או שהיא דחסה לחזה סיליקון בכמויות? פעם היא היתה סופר שטוחה!), סטפני שחקנית מעולה (דה!), אני לא סובלת את קייטלין הסוסה, ברוק נראית מצוין, אבל נראה שהיא מדוכאת להיות אמא של ריק המבוגר. וריק היה בלי חולצה
מה שכן, יצא לי לראות הרבה ג'נרל הוספיטל (נחמד!) וימי חיינו (מצחיק והזוי כרגיל). אה, וגם ראיתי את הש.ח של הופ ופיית' עם סוזן פלנרי וכל החבריה, היה מצחיק (מדוע ג'ואנה לא עשתה קמיאו?!). מה שלא ברור לי זה איך אני אמורה להתחיל את הבקרים שלי מעכשיו בלי ריג'יס (
) וקלי ריפה (
+++). רונית? תמיכה? רפרפתי על מה שהפסדתי בפורום ואני חייבת להודות שדי הופתעתי מהתוצאות של פורסטר הזהב, אבל סחטיין לכולנו על ההשתתפות ו
לזוכים! זהו לעכשיו, צריכה לצאת מההלם של החזרה ארצה...
מה שלומכם? התגעגעתי!!! אם אומר שניו-יורק מדהימה זה יהיה האנדרסטייטמנט של החיים. מנהטן ממכרת, סוחפת והורסת בכל דקה של היממה, אבל אין כמו לחוות ולהרגיש אותה בלילה. סנטרל פארק הוא גן-עדן עלי אדמות, הלוואי שהיה לי כזה ליד הבית