שלום... חזרתי

שלום... חזרתי ../images/Emo140.gif

חזרתי אחרי 4 חודשים של הפסקה, הפסקה ממחשבות ומנסיון להתנתק ולהיות רגועה.. לפני 4 חוד' עברנו הזרעה ראשונה (שנכשלה) ועכשיו עומדים בפני הזרעה נוספת. הספקתי בינתיים להתחבר למאסטר לרייקי מדהים (הוא פרסם הודעה כאן, ממליצה!!) והיום עשיתי אולרסאונד שני שאלתי: האם זה בסדר שעובי הרירית 7 מ"מ ויש 19 זקיקים בשחלה אחת ושנייה 11 זקיקים (טופלתי באיקקלומין 5 ימים- ולפני זריקה אחת) פעם שעברה לא נראה לי ששאלתי ובדקתי מספיק הפעם נחושה שזה יצליח.. ומנסה לחשוב חיובי ולדעת כמה שיותר בנוסף אמרו לי שכדאי לי לבקש לעבור שתי הזרעות יום אחרי יום על מנת שזה יהיה יותר אפקטיבי

פינקי33

New member
30זקיקים מאיקקלומין? כל הכבוד !!!

לא יודעת הרבה לענות לך, רק שהרירית בסדר גמור למרות שלא יודעת באיזה יום את למחזור, ולגבי ההזרעה הכפולה-יש רופאים שממליצים ויש רופאים שלא חושבים שזה ישנה הרבה אם זו הזרעה אחת או שתיים.

מם 1971

New member
30 זקיקים והזרעה?!?!

נשמע מוזר בד"כ במצב כזה לא עושים הזרעה כי מפחדים מהריון רב רב רב עוברי, אלו נתונים שמתאימים ל-IVF .

טוב...... עכשיו נלחצתי

אני אוסיף קצת נתונים שלא יודעת אם קשורים או יעזרו נשואה 5 שנים, בת 28. מאחורי 3 הפלות טבעיות . עשינו את כל הבדיקות והרופא אמר שאין לו תשובה /הסבר ללמה לא מצליחים להכנס להריון (לא לוקחת גלולות כבר 6 שנים) ולמה לא מצליחה לשמור הנתונים שנתתי לגבי הזקיקים הם מהבדיקה של היום בבוקר (בהזרעה לפני 4 חוד' עשו לזרע השבחה- אמרו שהכמות גבוהה אך האיכות לא משהו- כהגדרת הפרופ')

מם 1971

New member
לא התכוונתי להלחיץ ../images/Emo140.gif ../images/Emo52.gif

אבל במידה ויש לך מספר כה רב של זקיקים (תלוי כמובן מה הגודל שלהם והאם יש מספר מובילים), אז יש סיכוי להריון רב עוברי. בהזרעה אין שליטה לגבי כמות הביציות שיופרו בניגוד ל-ivf שם השליטה קיימת. האם רופא ראה את התוצאות ובכול זאת החליט על הזרעה?

עינת ב6

New member
ברוכה החוזרת...../images/Emo140.gif

הי חמודה... 30 זקיקים זה מס' יפה ועגול... השאלה מה הגודל שלהם...
הרעיון של הזרעה יום אחרי יום זה לנסות ולתפוס אותך ממש בביוץ או כמה שיותר קרוב אליו... לכן בד"כ עושים הזרעה אחת כשחושבים שהביוץ מתקרב ולא רוצים לקחת סיכון שהוא יתפספס במהלך הערב... והזרעה נוספת יום למחרת או אחרי יומיים תלוי בב. הדם של אותו יום. הרירית נשמעת בסדר... אבל זה תלוי באיזה יום את למחזור... מאחלת לך שעכשיו אחרי ההפסקה זה סוף סוף יקרה!!!
המון בהצלחה יקירתי!

תכתבי את הגדלים של הזקיקים

ואז נוכל לענות ביתר דיוק. אם עשית בדקות דם ל E2 ופרוגסטרון אז תכתבי גם את התוצאות.

היי תודה על התשובות

התשובה של גודל הזקיקים אצל הרופא (לא זוכרת שבכלל ראיתי שרשום גדול) האחות התקשרה לפני כמה דק' ומסרה שאני צריכה להזריק היום 2*5000 פרגונל ומחר להגיע בבוקר להזרעה..(8 בבוקר בלינסון) לא התכוננתי כ"כ מהר לזה.. אומרת לעצמי להיות רגועה. ושוב הלחץ הזה ולא נתנו לי לעשות בדיקות דם (זה מוזר שלא????)

blessed

New member
את בטוחה

ש-19 ו-11 זה מספר הזקיקים ולא הגודל שלהם?

ל א ו

New member
זה נראה יותר הגיוני

לא נראה לי שהיו מסתכנים עם 30 זקיקים בהזרעה. כבר רציתי לכתוב לך הודעה אם את יכולה להלוות לי עד מחר

נועם@בת

New member
פרגונל או פרגניל../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

פרגונל זה הורמון ביוץ, פרגניל זה הורמון הצהבה שמביא להבשלת הביציות. אני מקוה שהמספרים מציינים גודל ולא מספר, כי הזרעה כשיש 30 זקיקים היא בהחלט דבר מסוכן. שיהיה בהצלחה
נועם

למעלה