שלום,חזרתי לכאן...

liorhikri1991

New member
שלום,חזרתי לכאן...

פעם אחרונה שכתבתי פה היתה בערך לפני שנתיים. אז עזבתי את היוגי הו והתחלתי תיכון. בחודש האחרון שוב יוגיו הו מעניין אותי ואני רוצה ללכת לטורנירים ולקנות קלפים. קניתי את חפיסת "לורד דרגון" שהיא החפיסה היחידה שניתן להשיג בפתח תקווה,ואני מעוניין לקנות חפיסות אחרות,אם יש לכם המלצות ומקומות לקנייה באזור פ"ת אז אשמח. אני ליאור,בן 17 וחצי מפ"ת,עולה לי"ב(עומד להתגייס עוד שנה) את ורדי ויסמין אני זוכר,את פרדי אפילו פגשתי בטורניר בראשל"צ את האמת שאני די במחשבות אם כדאי לי להתחיל לשחק שוב,מה אתם אומרים? מבחינת זה שאצלנו אף אחד לא משחק ומבחינת זה שאני עובד ויש לי עכשיו קורס פסיכומטרי

impale

New member
דעה אמיתית

החלטה שלך אם לחזור. יש שחקנים שעבדו ועשו פסיכומטריל צד זה ששחקו וגם עברו בצורה יפה את ה 700... השאלה היא אם אתה מוכן לזה. וטורניר בראשון? ואו.. אז זה באמת היה מזמן XD

liorhikri1991

New member
חחח לפני שנתיים בדיוק...

תגיד,כל כמה זמן יש בויצמן את המשחקים? ומה אתה אומר על הקלפים ב"דרגון לורד"

impale

New member
תגובה

דרגון לורד זה משהו שאני ממליץ בדרך כלל לא לקנות.. זה נסיון להחזיר את תקופת המפלצות הגדולות והתוקפניות וזה לא הולך... ויש ליגה שבועית כלומר -כל שבוע- בויצמן ובטקטעקה גם בראשון ובמודיעין וטורנירים גדולים יש בפריק פעם בשבועיים בחופש הגדול ויהיו בחופשים ואולי בשבתות במהלך השנה... אנחנו עובדים על מתכונת חדשה שתשפר את הטורנירים הגדולים.

liorhikri1991

New member
ויצמן זה מצוין לי...

כי יש לי אוטובוס ישיר לשם שעובד כל היום... נגיד אני בא לטורניר הקרוב ב25.8 באים לשם אנשים שבאמת יודעים לשחק,לא ילדים קטנים עם קלפים מעפנים? חחח,בעיקרון כרגע יש לי קלפים מעפנים אבל אני הולך לקנות. מה אתה ממליץ לי לקנות,את החפיסות הקטנות של ה9 קלפים?הן באמת שוות? ועוד שאלה,אם אני בא לטורניר אם חפיסה אחת,זה בסדר או שחייב שניים? ומהם כללי הטורניר בכללי,כי קראתי באתר החדש ולא הבנתי הכל. תודה לך על התשובות המהירות

liorhikri1991

New member
אהה ועוד בקשה...

מצטער שאני משגע אותך. תוכל לתת לי לינקים לשני דברים: 1.רשימת הקלפים האסורים וכל זה,המעודכנת יעני ובאמת מתי היא משתנה? 2.אני זוכר שהיה אתר שהייתי רושם בו את השם של הקלף ויכלתי לראות אותו,יש כזה דבר?או שדימיינתי. תודה ענקית לך!

impale

New member
תשובות להכל

לרשום שם של קלף ולראות מה הוא עושה: http://netrep.net/ כמובן שאפשר גם לכתוב פשוט בגוגל.... _ מידע על טורנירים? http://www.yugioh-il.org/forum/index.php?showtopic=13218 _ בקרוב יהיה או טורניר גדול בפריק או סילד,עדיין לא החלטנו על זה.. בטורנירים הגדולים של פריק שעליהם אני גם מודיע כאן יש שחקנים מעולים גם.. בליגה השבועית אני חושב שיש שם שחקנים בשלבים מתחילים יחסית.. כלומר.. אני לא יודע על שחקנים מוכרים משהו שמשחקים שם... כל המוכרים עברו לשחק בטקטיקה. אבל פריק מחלים דברים נחמדים.. בהחלט שווה לנסות לדעתי... _ הבאן ליסט בדיוק מתחלף בראשון לחודש.. והוא יהיה כנראה זה- http://www.yugioh-il.org/forum/index.php?showtopic=13664&st=0

liorhikri1991

New member
אוקיי...

אז כנראה שאלך לטורניר בויצמן ב25.8,כדי להתחיל מחדש עם טורנירים קטנים,כי טורניר גדול יהיה בעייתי, ואיפה זה טקטיקה?

Witchcrafts

New member
וואו, אהלן וסהלן, ברוך השב!

לכבוד הוא לי שאתה זוכר אותי. |חיבוקים| אני מוחה על עניין השנתיים. כתבת כאן גם ב-2007 והחיפוש יעיד על כך.
יש כאלה שמסוגלים לתפקד כמו שצריך עם לימודים (פסיכומטרי, במקרה הזה), עבודה וניהול משפחה (נניח) במקביל. אם אתה מרגיש שזה יכול לעכב אותך קמעה או להוציא אותך מהריכוז, תמתין בסבלנות עוד חודשיים, שלושה, עד סיום המבחן (העם דורש לדעת את התאריך שלו). הרי פסיכומטרי זה משהו שכדאי לעשות פעם אחת וזהו. תשקיע עכשיו כמו שצריך, אל תתפזר יותר מדי; יוג לא בורח לשום מקום, וגם אנחנו לא. מצד אחר, אתה יכול להציב לעצמך גבולות. נניח, לעשות קאמבק בקטנה שכזה, לשחק פעם בשבוע, בשבועיים. וכשהלחץ ירד – לחזור ובגדול. נדמה לי שגם הקישורים מכילים כל מיני אתרים שמציגים את הקלף, אתה מוזמן לעיין. וכמובן, המון בהצלחה! (ידוע לך פחות או יותר לאן תתגייס? עברת מיונים?)

liorhikri1991

New member
חחח סורי אבל...

החלטתי בסוף לא ללכת לטורנירים,בגלל שאני מבזבז על זה כסף שאני עובד עליו ממש לא קל,וגם בגלל שאני מתגייס עוד שנה ואני כבר בי"ב,אבל בכל זאת אשחק עדיין עם אחים שלי כי אני חולה על המשחק הזה. צבא- עשיתי מבחנים לשפות במודיעין,לא עברתי בכלל האנגלית העלובה שלי, עכשיו אני בהתחלת מיונים לגאמ"א במודיעין. אם לא זה,נראה לפי הפסיכומטרי שלי אם אלך לעתודה, ואם לא אז יאללה קרבי(גולני כנראה-פרופיל 82)

impale

New member
תגובה

הייתי אומר לך שאין קשר בין צבא למשחק ויש שם הרבה שחקנים אבל נה... אם אתה מוותר אולי ככה עדיף XD

למעלה