שלום חדש =]

שלום חדש =]

אני רוצה ללכת לקרבי בעיקבות אח שלי!!! אבל הוא קצין באגוז ואני רוצה לנסות דברים שונים בינתיים לא מספר כי ךלא רוצה לעשות עין רעה טפו טפו טפו השאלה שלי היא כזאת אני בכושר מצויין עכשיו עובד על סיבולת לב ראה :) אם יש לי קעקועים זה משפיע ? מוריד לי פרופיל ? רואים אותי בעין שונה ? ?

פירסמתי את זה בעוד פורום אחד

כי אני רוצה להיות בטוח =]] וליראות דעות של אנשים בנושא כי אולי פה חלק ניתקלו בזה ואולי שם ניקתלו

ועוד שאלה קטנה

אין לי בינתיים בגרות אני לא יודע אם אני חוזר השנה ללימודים אתם יודעים אם זה משפיע על משהו בגיוס ליחדיות קרביות ועל הקבה אנערף? (בבקשה לא להטיף לי תחזור ללימודים וכו וכו החלטה שלי אבל באמת זה רק מעצבןתודה =])

yanivtr

New member
קעקוע לא משפיע

חוסר בגרות כן. קב"א. כן זה משפיע על הקב"א. תשאל בפורום מתגייסים את השאלות האלו, שמה ידעו לענות לך הרבה יותר טוב. ובהצלחה

../images/Emo10.gif../images/Emo10.gifתודה לך על התגובה המהירה

כנראה שאני יחזור לילמוד אקסטרני או משהו למישהו יש טיפים בנושא ?

DreamS_HunteR

New member
אין טיפים../images/Emo121.gif

מלבד זה שבאמת שווה לך לחזור ללמוד. אם יש לך שאיפות מעצמך בצבא, אל תהיה עצלן ותחזור לבית ספר - לא משנה באיזה מסגרת [אקסטרני אפילו עדיף יותר, ככה תסיים עם זה שפוט מהר וקל יותר]. אחרי שתהיה לך בגרות וכל זה, יסתכלו עליך בעין הרבה יותר מכובדת בצבא ויכבדו אולי במקצת החלטות ורצונות שלך - במיוחד אם זה בנושא של ללכת לקרבי. בהצלחה!

תודה לך על התגובה ואני לא עצלן

פרשתי מהלימודים כי המורים לא עזרו לי ואני לא אומר את זה סתם באמת שניסתי אפילו הייתי בכיתת מצטינים המורים מיררו לי תחיים אמרו שאני ככה וככה והייתי ב30 ועידות שרק ירדו עלי והכל ותמיד קיבלתי את זה וניסתי להמשיך אפילו אם ציונים עוברים אבל אמרתי לעצמי לפחות יהיה לי בגרות עד שבשלב מסויים פשוט לא באו אלי שהצבעתי אפילו שזה כל השיעור לא היה להם זמן להיתיחס אלי אם נגיד נסעתי לחתונה ולא עשיתי מבחן מסויים שלאחרים נתנו לעשות חוזר אמרו לי אין מועד ב בעיה שלך וכל מיני דברים קטנים ששברו אותי כבר בגלל זה אני כל כך כל כך שונא לימודים מאוד מאוד מאוד אני לא יכול לתאר לך\לכם מה ההרגשה כלפי הצבפר והמורים וביכלל מערכת החינוך אם רק הייתי יכול לתאר לך תסבל שעברתי שם רק החברים החזיקו אותי עד שיום אחד כבר לא יכלתי יותר בלי החברים לא הייתי אפילו שבוע!! טוב חפרתי סתם זיכרונות עצובים סליחה =[

DreamS_HunteR

New member
טוב, מה שהיה היה../images/Emo121.gif

אני במקומך לא הייתי שותק ככה, אבל זה אני. בכל אופן - אם תעבור למסגרת אקסטרנית יהיה לך קל יותר [אני מניח ככה על סמך מה שני יודע על בתי ספר אקסטרנים]. העיקר שלא תוותר על זה ולפחות תצא עם תעודת בגרות מלאה. זה חשוב, ולא רק לצבא - למרות שיהיו כאלה שיחלקו על דעתי. בכל אופן, אני הייתי נכנס במערכת בכל אמצעי שאני יכול..
|הצד העורך-דינישלייוצאשוב|

למעלה