שלום , חדש ^^

CyaLater

New member
שלום , חדש ^^

אממ..חדש פה
התחלתי להתעניין בחלומות צלולים אתמול. נכנסתי לאתר מאוד מפורט עם הסברים. רשמתי לעצמי הכל על דף , התארגנתי וכשהגיע הלילה התרגשתי D: היום בבוקר לא רק שמסתבר שלא היה לי חלום צלול (אני בז לעצמי על שאפילו קיוויתי לכך) , אלא גם שלא היה לי חלום בכלל
כלומר , היה , אבל לא זוכר כלום >.< ככה שגם לא יכולתי לרשום כלום ביומן חלומות. מקווה לזכות בחלום צלול בקרוב O: ו..אממ..זהו , מקווה להישאר פה בפורום D:

ravehor

New member
תגובה

שלום שלום הבעיה עם יומן חלומות היא באמת נק' ההתחלה... מרגע שיש לך חלום לרשום אתה 'על הגל' ... אני הייתי מציע לך לרשום כל חלום שאתה זוכר מהעבר ... לא משנה כמה שנים עברו .. ואם אתה לא זוכר כלום... תנסה את זה: אם אתה מתעורר באמצע חלום רוב הסיכויים שתזכור אותו טוב מאוד. אתה בטח שואל איך תדע מתי אתה חולם, ואפשר לדעת. כשאתה ישן אתה עובר דרך מחזורים של שינה, כשכל מחזור לוקח כשעה וחצי. בגדול (המנהלים פה העמיקו בנושא יותר ממני) אתה עובר דרך שינה קלה, עמוקה וחלום בכל אחד מהמחזורים, אבל בשעות הבוקר יש יותר זמן בו אתה חולם ובלילה פחות. תסתכל מתי אתה הולך לישון ותעיר את עצמך אחרי 5 וחצי שעות . (ככה יצא שתהיה באמצע מחזור שינה- ובאמצע חלום) תנסה, בהצלחה

CyaLater

New member
תודה , ושאלה נוספת ^^

בתאר של ברמן או משהו כזה כתוב ששיטת העין השלישית היא היעילה ביותר. הבעיה היא שראתי שפה בפורום משתמשים בעיקר במיילד ו-ווילד. על איזו שיטה היית ממליץ לי?

ravehor

New member
אני אף פעם לא ניסיתי אותה...

אבל היא נשמעת טובה.. כדאי לך לעשות את בדיקות המציאות ותנסה wild ו-mild ... wild , אם אתה מתגבר על הפחד, לא כל כך קשה..

CyaLater

New member
מממממ..

אין לי ממש בעיה של פחד. הקטע הוא שניסיתי את העין השלישית , לא עזר בשיט. סתם כאבו לי העיינים. יכול ליהיות שזה בגלל שהעירו אותי כמה פעמים.. בכל מקרה , אני אנסה שוב מחר ואם לא אצליח אעבור למיילד\ויילד. תודה ^.^ ד"א , כל זה נשמע לי מטריף לגמרי , אבל אני לא לגמרי מאמין שאצליח להגיע לחלום צלול
מקנא בכם.

CyaLater

New member
ושאלה אחרונה ../images/Emo12.gif

יכול ליהיות שיתחיל לי חלום רגיל , אני ארצה לעשות בדיקת מציאות ולא אוכל? כלומר , יכול ליהיות שלא תיהיה לי שליטה בכלל על החלום? שאני אסתכל בזה מהצד , בתור צופה , ולא אוכל "ליצור" את עצמי?

ravehor

New member
לדעתי זה לא יקרה

אם תרצה לעשות בדיקת מציאות אתה תוכל.. ואם לא תנסה להבין שמישהו מנסה לגרום לך שלא תצליח..

Bluescale

New member
ברוך הבא

ובהצלחה!
לכל שאלה ולכל דבר תפרסם בפוורום ונלמד כולנו

למעלה