שלום. חדש

ththbh

New member
שלום. חדש

שלום אני מאוד מתעניין בנושא הזה של החלומות צלולים אבל עד עכשיו לא השקעתי בזה יותר מלנהל יומן חלומות ובכל זאת היו לי כבר 3 חצלולים שבכל אחד הייתי יותר צלול מהקודם. ויש לי כמה שאלות: 1) עד עכשיו בכל חצלול שהיה לי הייתי בתוך הבית שלי (פעמיים בחדר ופעם אחת בסלון) ואיכשהו הבנתי שזה יכול להיות חלום ועשיתי בדיקת מציאות למרות שבדרך כלל אני לא עושה כאלה. יכול להיות שיש משהו כשאני חולם על הבית שלי שגורם לי להבין שאני חולם? 2) מאוד קשה לי ליצור/לזמן דברים חדשים לחלום. יש אול שיטה שאני יכול לנסות בפעם הבעה? 3) עד עכשיו תמיד איבדתי את הצלילות כשמישהו שאני מכיר (אבא או אמא) נכנס בפתאומיות לחדר ואני כמו אידיוט שוכח שהאיש הזה לא אמיתי ומפה זה הופך לחלום רגיל תודה מראש על התשובות

silverhawk

New member
ברוך הבא לפורום

לא תמיד יש צורך בהשקעה רבה על מנת לחלום חלומות צלולים. העבודה על הנושא מיועדת להגביר את הסיכוי לחצלל, ובשלבים מתקדמים, ליצור אותם ע"פ רצון. לשאלותיך: 1) אירוע או מקום כלשהו החוזר תדיר בחלומות נקרא עוגן. זיהוי נכון של עוגנים שכאלו הינה אחת הדרכים הטובות ליצירת חלומות צלולים. ייתכן כי באופן לא מודע זיהית חזרה שכזו וזה הדבר שגרם לך לבדוק האם אתה חולם. 2) ישנן מספר שיטות 'להערים' על המוח לצורך יצירת דברים בחלום. מספר דוגמאות: * האצלת כוחות - קח חפץ כלשהו ואמור לעצמך שיש לחפץ הזה כוחות. כעת, באמצעותו, בצע את הדברים הרצויים. * שיטת הדלת - לך לדלת כלשהי והאמן שמאחוריה יהיה הדבר הרצוי. במרבית המקרים, כאשר תפתח אותה תראה מאחוריה את הדבר אליו כיוונת. * שיטת החצי סיבוב - פועלת על עקרון שיטת הדלת (האמן בדבר הרצוי והסתובב לאחור). * מדריך חלומות - צור לעצמך מדריך חלומות ובקש ממנו להביא את הדבר הרצוי. אלו הן כמובן רק מספר דוגמאות. אתה מוזמן לאתר את זו העובדת עבורך הכי טוב. 3) שימוש נבון וקבוע בבדיקות מציאות ובשיטות להגברת הצלילות. זוהי הדרך למנוע איבוד מודעות והתעוררות.

למעלה