שלום...(חדש)

elfsong

New member
שלום...(חדש)

היי אני חדש בפורום, ראיתי סטארגייט לפני המון זמן עוד מהשידורים המקוריים בערוץ אחד אבל הפסקתי משהו לעקוב בסביבות עונה 4, ככה שזה המון זמן שאני לא ממש עוקב, אפשר להתיחס אז כמו אחד החדשים כאן. זה נחמד לראות שיש קהילה גדולה של אנשים שבניגוד אלי המשיכו לעקוב אחרי הסדרה, ונקווה שאני אצליח להתמיד הפעם קצת יותר. אני רואה שכבר דיי טחנו את הפרקים של השבוע האחרון כך שאין ממש סיבה לטחון את המים האלה שוב ונכתוב בהמשך אז יאללה סופש טוב לכם

Iced Hammer

New member
שלום לך!

תמיד שמחים לשמוע על עוד אנשים שחוזרים לסטארגייט!

BlackBamba

New member
ברוך שובך! וגם...

ערוץ AXN משדרים את הפרקים מגרסת ה-DVD המורחבת (זאת שג'ורג' לוקאאס ערך מחדש), ככה שאפילו אם ראית אותם בגרסה הקודמת ייתכן ותהיינה לך הפתעות.... או שאני מתבלבל
בכל אופן, ברוך הבא!.

Iced Hammer

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo32.gifהסרט של ה-Transformers

הייתי עכשיו בסרט, מאוד מומלץ, העלילה לא משהו (באופן מפתיע) אבל האפקטים מדהימים. ואפילו שמרו על דברים בשביל אלו מאיתנו שזוכרים את הסדרה המקורית (כמו הרעש שיש כשהם מחליפים צורה).

subatoi

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo32.gif ברובו, אינדיאנה ג'ונס.

טוב, אני מודה, זה רק בערך 0.47% טופיקי, כי אינדיאנה ג'ונס הצעיר (אך הבוגר מבין השניים) היה בסטארגייט, כמו שכבר הזכרנו לא מעט פעם. פעם הבאתי פה כתבה בקשר לשחזור הקרב שהיה על באר-שבע והופיע בסדרה. הפעם זו כתבה אחרת ממקומון, מסתבר שהחבר'ה האוסטרלים והניו-זילנדים היו בעוד מקומות בארץ, אולי גם אינדי היה איתם... לכו תדעו
ומי שלא יודע, הסרט החדש כבר התחיל בצילומיו, בשקט בשקט (יחסי), והנה תמונה מהצילומים. זהו. אז סטיתי קצת מהנושא, אז מה? קצת אינדיאנה ג'ונס לא יהרוג אף אחד
.

Y. Welis

New member
גם קתרין זיטה-ג'ונס הופיעה שם, באחת מהופעותיה

הראשונות בטלוויזיה, כמובן כרקדנית מפתה...

subatoi

New member
נכון, בתור "מאיה"/"מיה" המקומית,

שלא כ"כ ברור שם אם היא קיבוצניקית או ערביה בשם כזה (פחות סביר).

למעלה