שלום, חדש פה

Ogakor

New member
שלום, חדש פה

היי אני גיא, בן 14.. אני מת על הסדרה הזאת. סדרה גאונית! אני ראיתי כמעט את כל העונות ששודרו בהוט (של נ"י, מיאמי ול"ו) ואני הכי ה\אוהב את מיאמי (ורק בשביל המשפטים המצחיקים של הורשיו זה כבר סיבה לראות
). אז בתור התחלה, הייתי רוצה שכל אחד ירשום פה מה הרצח שהכי זיעזע אותו בתולדות הסדרה (ולאב דוקא מבחינת הגופה.. אלא מבחינת הרצח). יום נעים לכולם.

trigotrigo

New member
אני לא זוכר איזה פרק זה,

אבל הגופות פשוט נמקו בבגאז' של איזה אוטו..
ברוך הבא!

Ogakor

New member
תגובה לעצמי..../images/Emo122.gif

אחד הפרקים שלפחות אותי הכי זיעזעו זה של CSI מיאמי, שרוצח רצח זוג הורים ושיסף להם ת'גרון.. בקיצור מזעזע. ונראה לי שגם בסוף התברר שהוא רצח את האנשים הלא נכונים. עוד משהו מחריד מCSI מיאמי, הפרק שהבעל רצח את כל המשפחה ורק התינוקת שרדה.. ומCSI לאס וגאס, פרק שמצאו גופה בריקבון מתקדם(מאוד!) בתוך שק כזה באמצע המדבר.. ופשוט שפכו מהשק את כל הרפש. ובסוף ראו את שרה מתרחצת ושמה על עצמה לימון כדי שהריח יעלם... בקיצור, לא חסר דברים כאלה בCSI...

cherryblossom

New member
ברוך הבא

רצח שאני זוכרת שזיעזע אותי במיוחד זה בוגאס בפרק "פילינג ת'ה היט". שזה בסוף מתגלה שההורים הרגו את התינוק שלהם בכוונה כי הם חשבו שיש לו טי. זאקס (הבן הבכור שלהם מת מזה והם לא רצו לעבור את זה שוב), אבל בעצם מגלים שחומרי גינון שהיו בבית הרעילו את התינוק וגרמו לו לסימפטומים שדומים לטי. זאקס כך בכלל לא היה לו את המחלה הזאת והם הרגו את הבן השני שלהם סתם. פרק שבו כבר לא ידעתי איך להרגיש כלפי ההורים, וזה פרק מאוד חזק לדעתי.

Ogakor

New member
../images/Emo45.gifזוכר את הפרק הזה במיוחד

שהם הוציאו את התינוק מהקבר אח"כ..

booshi

New member
אממ......

אני זוכרת את הפרק בCSI LV שהאמא רצחה את הבת שלה כי היא חשבה שהיא גונבת את החבר שלה. והילדה הייתה ב10 בערך... זה היה פשוט מזוויע...

ליטל27

New member
כן צודקת

אין משהו ספציפי שמזעזע כי יש הרבה.. הרבה פעמים הם תופסים את החשוד ברצח ואז הוא מסביר את זה ונותן סיבות כאלה מטומטמות כמו למשל בדוגמה שמעלי.. שפשוט אתה מקווה שאנשים כאלה לא קיימים במציאות..

את האמת?

שום דבר שיש בכל סדרות ה csi לא מזעזע אותי. משתי סיבות... כי בתת מודע שלי זה כולה סדרה ושום דבר לא אמיתי. ודבר שני...לא משנה מה עברתי בחיי האישיים...ראיתי אבל דברים גרועים יותר... אז כל מה שקשור לגופות מרוטשות, רקובות, וכ'ו וכ'ו, לא מזיז לי בכלל. תכלס סדרות יפות מאוד ואני נהנה מהן...

למעלה