הי כולם, אני אדם בן 16 ממודיעין. אני משחק פול כבר שנה ומשהו און-אנד-אוף אבל בכמה חודשים האחרונים(ולאחר שראיתי תחרות בESPN) נדבקתי חזק למשחק. אז... היי.
פשוט כי חברים שלי משחקים פול... לא יצא לי עדיין ללמוד את חוקי הסנוקר ואין לי אף אחד לשחק איתו סנוקר במילא... מועדוני ביליארד יש בשפע במודיעין.. מגדלים של חמישה שולחנות קטנים עד לאולם פול\סנוקר גדול ומושקע עם באר. אגב, מישהו יודע איך אני יכול לדעת על איזה גודל שולחן אני משחק? כלומר, יצא לי לשחק על שולחנות גדולים וקטנים, אבל אני לא יודע כמה פיט הם... זה כתוב איפשהו על השולחן?
שולחנות הסנוקר המצויים הם 9 פיט. זה הרוב זה בערך בגודל של שולחן פול.... ברגע שאתה רואה 10 פיט אתה מזהה אותו. זה גדול. רואים ישר. כשאתה רואה 12 פיט, חחח, אתה יודע שאתה רואה 12 פיט חחח אני בהתחלה אמרתי "חכו שניה אני קופץ להביא את הכדורגל מהאוטו !"
בואך... תהנה, יש לכם מועדון חדש במודיעין כבר שנה, אם זכרוני אינו מטעה אותי, יש שם שולחן פול אחד (או יותר) אך הרוב הם שולחנות סנוקר, בכל אופן, ביליארד מהמם לך ולכולם, עופר
יש באיזור כפר רות מועדון קטן עם שישה שולחנות. יש אחד חדש שפתוח מס' חודשים באיזור הישפרו. המקום הוא אולם באולינג עם כמה שולחנות קטנים ושולחן גדול( לא יודע להגיד כמה פיט....) ויש בליגד את האולם החביב עליי, נירוונה. אחלה של מקום עם אווירה טובה וציוד איכותי. הרבה שולחנות...