שלום-------חדש פה

psychopsy

New member
שלום-------חדש פה

ארז בן 18.... אני בדר"כ באזור הטראנס...(קומונות, פורום) מעניין אותי מאוד החלום צלול... איך אני יכול להגיע למצב כזה שאני שולט בחלום או בעצם יודע שאני חולם... קרה לי בעבר שידעתי שאני חולם וזהוו... ואני גם לא זוכר מה היה.... יש דרך להגיע למצב כזה דרך יומן אבל אני לא יודע איך?? אשמח אם תוכלו לעזור לי איך להגיע למצב הזה (מדריך למשתמש הצלול) תודה

psychopsy

New member
מוסיף לשאלה...

האם הדרך היחידה לתרגל כדי להגיע למצב של שליטה טובה בחלום היא ע"י שינה בלבד?? קיצר אני מתעניין המון בנושא אז שפכו קצת מידע

Scept

New member
תשובות:

קודם כל, יש מלא מדריכים- תסתכל באזור המאמרים של הפורום, בין השאר. לגבי השאלה- הצעדים הראשונים הם: -לכתוב "יומן חלומות"- דבר ראשון, על הבוקר, כל בוקר, תכתוב ביומן את החלומות שלך- גם אם יש רק פיסות מידע. אחר כך תקרא ותנסה לחבר. ישפר את זיכרון החלומות שלך. -בדיקות מציאות- תרגיל את עצמך לעשות בדיקות מציאות- כל פעם שאתה מתיישב\עובר חדר\קורא משהו\ רואה משהו צהוב\ אוכל משהו\כועס וכו'... מה זה בדיקות מציאות? נועדו לבדוק אם אתה חולם. אחת האמינות-: תקרא משהו- מספרים בשעון דיגיטלי למשל- תסיט מבט ואז תקרא שוב. תבדוק אם זה יוצא הגיוני- המספרים לא משתנים בצורה קיצונית, לא הופכים לג'יבריש... עוד אחת- בדיקת היגיון. תחשוב על מה שקרה לך הרגע- האם הוא הגיוני? האם יש סיכוי שאתה חולם? ברגע שתזכור חלומות בצורה טובה, ותהיה רגיל לבדיקות מציאות- אתה תתחיל לגלות שאתה חולם תוך כדי חלום, ואז תוכל לקבל שליטה בחלום... החוויה של החיים. שווה את זה, והרבה יותר. אייל.

silverhawk

New member
../images/Emo45.gif

לצורך מידע נוסף על יומן החלומות, בדיקות המציאות וכו', אתה מוזמן לקרוא את השאלות הנפוצות, את המאמרים ואת האתרים המקושרים (עם דגש על אתרו של אלון ברמן). לאחר שתשלוט בבסיס נעבור לשיטות המתקדמות.
בהצלחה וברך הבא לפורום!

אם כבר חדשים....

אז אסף, 21, גם עושה את צעדיי הראשונים בתחום, למרות שהייתה לי איזה חוויה אחת או שתיים שממש הבנתי שאני בחלום, לצערי, ברגע שהבנתי שאני חולם התעוררתי..

Scept

New member
אם כבר קרה לך באופן טיבעי,

רוב הסיכויים שיהיה לך הרבה יותר קל להתחיל בתחום. בהצלחה!

silverhawk

New member
ברוך הבא גם אתה ../images/Emo140.gif

הסיבה שהתעוררת היא כנראה שהתרגשת. הדבר החשוב ביותר לאחר שמקבלים מודעות בחלום הוא לשמור על רוגע. לאחר מכן בצע בדיקת מציאות והשתמש בשיטות להגבארת הצלילות. בהצלחה בהמשך

למעלה