שלום,חדש פה:)

• פותח הנושא depon
  • פורסם בתאריך

depon

New member
שלום,חדש פה:)

שלום, אני מחפש את הביוגרפיה של יהודה פוליקר,אם יש משהו כזה ברחבי האינטרנט. נ.ב. איזה אלבום מומלץ לקנות?המיטב?או דיסק רגיל?ואם כן אז איזה? תודה לעונים.....

gadoso

New member
ברוך הבא!:)

אני לא מותיקי הפורום אבל יש לי את הכבוד לארח אותך ראשון יאאאאא!:) בקשר לביבליוגרפיה יש באתר של אן אמ סי ובאתר של מומה ביולוגרפיה רחבה אך בכל זאת חלקית. לפי מה שאני שמתי לב בשבועיים ככה שאני בפורום,שרינה זה המקום הכי טוב לבביולוגרפיה של פוליקר מהרגע שהוא נשם ת'נשימה הראשונה שלו ועד הרגע שאתה קורא ת'הודעה הזו. ובקשר לדיסק האמת היא שפה כולם יגידו לך שכל דיסק הוא הכי טוב!:) בעיקרון המיטב הוא דיסק טוב,גם אפר ואפק וכואב אבל פחות לטעמי הם דיסקים מעולים. אבל לדעתי אם אתה רוצה להרגיש חוויה שלו בדיסק אחד(או שזה בעצם שניים) תקנה את הדיסק שלו מקיסריה. חובה בכל בית!

willo1

New member
חחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

כתבת דקה לפני.
ואיזה יופי אני לא היחידה שחושבת שקיסריה זה ה-דיסק שלו.

depon

New member
תודה לך ולwillo על התשובות המהירות

אממ יש לי עדין קלטת של פחות אבל כואב...ישן ישן:) אז אני אקנה כנראה את הדיסק מקיסריה... ובקשה קטנה,אפשר בבקשה את הליריקס/טקטס של "פרח",ובכלל איפה אפשר למצוא את הליריקס חוץ מהחוברות של הדיסקים?

willo1

New member
הנה ../images/Emo26.gif

את המילים לכ-ל השירים אתה יכול למצוא כאן. הלינק הזה הוא ספציפית ל'פרח' אבל אפשר למצוא שם מילים לכל שיר שרק תרצה. יאאאא ואתה הולך לקנות את ההופעה
איזה יופי
גם אני צריכה הדיסק השני נשבר לי..
אחרי שתשמע תגיד לנו מה דעתך

willo1

New member
אהלן../images/Emo70.gif

ברוך הבא
אתה מוזמן להיכנס ל"קישורים" של הפורום, תחת הקטגוריה "יהודה פוליקר-אתרים ודפים" אתה יכול למצוא ביוגרפיה של יהודה. גם במאמרים אתה יכול למצוא קצת מידע. אלבום מומלץ- ללא ספק- ההופעה בקיסריה. אתה יכול למצוא את הדיסק הכפול הזה ב'דיסק סנטר' ב100 ש"ח. הביצועים הכי יפים לשירים של יהודה נמצאים בשני הדיסקים האלה..

depon

New member
שאלה נוספת בקשר לפוליקר....

הוא כותב בעצמו ומלחין את כל השירים? או כמה מתוכן בערך הוא כתב והלחין? ועם עוד איזה כותבים/מלחינים הוא בעיקר עובד? תודעע:)

gadoso

New member
רוב רוב המקרים

יעקב גלעד הוא הכותב,ופוליקר המלחין. אך יש שירים ששניהם כותבים ביחד. רק בדיסקים היוונים שלו(חולם בהקיץ,ועיניים שלי) הוא לא הלחין וזה היה לחן של זמרים יוונים.

willo1

New member
צרויה להב למשל

לפרח
ולרומיאו (של ליז) עלי מוהר ליורם. אסתר שמיר ל'היום את צוחקת' יהונתן גפן שכתב את פחות אבל כואב.. יעקב רוטבליט שכתב את דברים שרציתי לומר חוצמזה שיהודה הלחין גם להרבה זמרים אחרים. לגידי גוב למשל, לריקי גל (היי שקטה) ועוד הרבה שכרגע אני לא זוכרת

למעלה