שלום חדש פה

boazt25

New member
שלום חדש פה

אהלן חברים אני סוטדנט לתואר שני (מדעי החברה). אני עובד בשמירה כרגע ומחפש עבודה אחרת. מה שרציתי לשאול הוא בנוגע למכונים שמכינים אנשים לראיונות עבודה, מבחני מיון וכו'. מישהו ניסה את זה? כמה זמן לוקח קורס? האם שווה לעשות כזה קורס ומה הן העלויות? תודה

שווה וכדאי

זה ירגיע אותך וייתן לך ביטחון לקראת המבחן יש יתרון ברור לאלו הבאים מוכנים כדאי לקחת מכון רציני

darklighter

New member
קודם כל ברוך הבא../images/Emo24.gif ודעתי....

לא שווה
הקורסים האלה מנצלים את המצב הקשה בשוק כדי לגזול את כספם של אנשים תמימים על פסיכולוגיה בגרוש כי בסופו של דבר זה הכל תלוי בך ובחברה ואם תתאים לה....וכל עבודה מחפשת סוג אחר של אנשים... חברה שלי הלכה לזה לפני חצי שנה שילמה סכום שיכלה לנצל על קורס מחשבים או משהו ועכשיו היא עדיין מובטלת...כי הרי אם תעשה הכנה לראיונות לא יכתבו על זה בקורות חיים... נצל את הזמן לצבירת ניסיון ולימודים ואתה יכול להיעזר בעצות של אחרים על ראיונות עבודה... דרך אגב מדעי החברה זה נורא מעניין וזה המקצוע היחידי שאני מתאימה אליו לפי הפסיכומטרי חוץ ממורה...אבל אין בזה עבודה אח"כ לכן תיכננתי ללמוד קורס מזכירות משעמם ככל שיהיה כדי שיהיה לי קל יותר למצוא עבודה ואז אחרי שאני אעבוד אם אני אעבוד אני לא משלה את עצמי אז אני אולי אעשה תואר כדי להחזיק לגיל מבוגר... שיהיה לי ולך

אבל הקורס הזה עולה רק כמה מאות ש"ח

כך שהוא לא מתחרה בלקיחת קורסים רציניים של למידת מקצוע יותר חשוב- קח את קורס ההכנה למבחני מיון רק אם תוזמן למבחן כזה אין טעם לקחת מראש. אם אין כסף...אני ממליצה על הספר של מכון נועם - ספר ירוק שנקרא הכנה למבחני מיון לעבודה. הוא גם מכין יפה מאוד .

darklighter

New member
איך נקרא הספר הזה../images/Emo35.gif

כמה הוא עולה ואיפה משיגים אותו

בכל חנות ספרים!

הכנה למבחני מיון לעבודה - מכון נועם (לא הספר הצהוב של הי קיו!!!!) לא זול- כ- 250 ש"ח אולי כדאי להשאיל מהספריה? אם את לומדת אז יש בספריה של כל מכללה ואוניברסיטה

adgr

New member
מצאתי שלשום מבחני מיון בחינם באינטר

נט. משהו עם גאלה. http://www.gala.co.il

למעלה