שלום!!! חדש פה.
שלום! קוראים לי חן ואני בן 17. בעקרון, אני כבר חודש פה.. (קורא סמוי). אז ככה, לפני כחודשיים הרדמנו את הכלבה שלי (דייזי שמה) בגלל זיקנה (הייתה בת 16.5) וכל הדברים שפגעו באיכות חייה (עשיית צרכים בלי להשים לב, אי שליטה בגפיים האחוריים, חירשות ולאט לאט גם עיוורון. דייזי נתנה לנו את כל אהבה שבעולם וגם אנחנו לה. אנחנו משפחה שאוהבת כלבים ורוצה לאמץ שוב כלב. מאפייני הכלב שאנחנו רוצים הם שיהיה גדול (אפשרות גם לבינוני), זכר, אוהב ילדים (יש ילדה בת 6 בבית), מחונך לצרכים, לא חייב להיות בהכרח מסורס, צריך/אוהב פעילות ספורטיבית ושיהיה בין הגילים חצי שנה לשנה וחצי. הכלב מיועד לבית ולא שלמירה (רק שיהיה בבית ושייודיע שמישהו בא
). הבית הוא בית הוא בית עם חצר גדולה יחסית ומגודרת (חוץ מאיזה חור שאני צריך לחסום כבר ממזמן
). היינו בנתיים בשני מקומות ולא מצאנו את האחד שכבש את הלב שלנו. אם מישהו מכיר כלב כזה שצריך אימוץ. אשמח אם יגיד לי. אשמח גם אם תמליצו לי על עוד מקומות שכדיי ללכת. (היינו בכלביית תל אביב וביום האימוץ שהיה אתמול ברמת אביב) דבר נוסף שיש להגיד - אנחנו השבוע הולכים להיות בכלביית תלמי מנשה, כמובן שזה רק אם לא נמצא את האחד עד מועד הנסיעה (או רביעי או חמישי). יש לנו בעיה להגיע לימי האימוץ בשבת מכיוון שרוב המשפחה היא שומרת שבת (אתם רואים שאני לא... חח) ואנו מכבדים אחד את השני. רק שכחתי להוסיף שהכלב יטופל בעיקר על ידי, וכשאני יילך לצבא בעוד שנתיים (נשארתי שנה נוספת בגן) הוא יטופל על ידי אבי ואחיותיי. (האמא לא מתה על כלבים.. חח) קיצר כלב יהיה מסודר!!! תודה למציעים!!
שלום! קוראים לי חן ואני בן 17. בעקרון, אני כבר חודש פה.. (קורא סמוי). אז ככה, לפני כחודשיים הרדמנו את הכלבה שלי (דייזי שמה) בגלל זיקנה (הייתה בת 16.5) וכל הדברים שפגעו באיכות חייה (עשיית צרכים בלי להשים לב, אי שליטה בגפיים האחוריים, חירשות ולאט לאט גם עיוורון. דייזי נתנה לנו את כל אהבה שבעולם וגם אנחנו לה. אנחנו משפחה שאוהבת כלבים ורוצה לאמץ שוב כלב. מאפייני הכלב שאנחנו רוצים הם שיהיה גדול (אפשרות גם לבינוני), זכר, אוהב ילדים (יש ילדה בת 6 בבית), מחונך לצרכים, לא חייב להיות בהכרח מסורס, צריך/אוהב פעילות ספורטיבית ושיהיה בין הגילים חצי שנה לשנה וחצי. הכלב מיועד לבית ולא שלמירה (רק שיהיה בבית ושייודיע שמישהו בא