שלום!!! חדש פה.

אושאוש2

New member
שלום!!! חדש פה.

שלום! קוראים לי חן ואני בן 17. בעקרון, אני כבר חודש פה.. (קורא סמוי). אז ככה, לפני כחודשיים הרדמנו את הכלבה שלי (דייזי שמה) בגלל זיקנה (הייתה בת 16.5) וכל הדברים שפגעו באיכות חייה (עשיית צרכים בלי להשים לב, אי שליטה בגפיים האחוריים, חירשות ולאט לאט גם עיוורון. דייזי נתנה לנו את כל אהבה שבעולם וגם אנחנו לה. אנחנו משפחה שאוהבת כלבים ורוצה לאמץ שוב כלב. מאפייני הכלב שאנחנו רוצים הם שיהיה גדול (אפשרות גם לבינוני), זכר, אוהב ילדים (יש ילדה בת 6 בבית), מחונך לצרכים, לא חייב להיות בהכרח מסורס, צריך/אוהב פעילות ספורטיבית ושיהיה בין הגילים חצי שנה לשנה וחצי. הכלב מיועד לבית ולא שלמירה (רק שיהיה בבית ושייודיע שמישהו בא
). הבית הוא בית הוא בית עם חצר גדולה יחסית ומגודרת (חוץ מאיזה חור שאני צריך לחסום כבר ממזמן :p). היינו בנתיים בשני מקומות ולא מצאנו את האחד שכבש את הלב שלנו. אם מישהו מכיר כלב כזה שצריך אימוץ. אשמח אם יגיד לי. אשמח גם אם תמליצו לי על עוד מקומות שכדיי ללכת. (היינו בכלביית תל אביב וביום האימוץ שהיה אתמול ברמת אביב) דבר נוסף שיש להגיד - אנחנו השבוע הולכים להיות בכלביית תלמי מנשה, כמובן שזה רק אם לא נמצא את האחד עד מועד הנסיעה (או רביעי או חמישי). יש לנו בעיה להגיע לימי האימוץ בשבת מכיוון שרוב המשפחה היא שומרת שבת (אתם רואים שאני לא... חח) ואנו מכבדים אחד את השני. רק שכחתי להוסיף שהכלב יטופל בעיקר על ידי, וכשאני יילך לצבא בעוד שנתיים (נשארתי שנה נוספת בגן) הוא יטופל על ידי אבי ואחיותיי. (האמא לא מתה על כלבים.. חח) קיצר כלב יהיה מסודר!!! תודה למציעים!!

Bakura

New member
יש את שמוליק~

ויש לנו עוד ארבעה זכרים מתבגרים שלא מחונכים לצרכים אבל יהיו בינוניים-גדולים. הוא בן שנה, מסורס, ונכון שהוא די שמן עכשיו, אבל זה כי הוא אוכל כמה שבא לו מכל קערות האוכל של הכלבים שבתא שלו. הוא כלב מקסים ועדין מאוד. פרטים על איפה למצוא אותו בחתימה שלי ~_~ יש לנו בכלבייה גם עוד הרבה כלבות גדולות בין הגילאים האלה. למען האמת, רוב תושבות הכלביה הן כלבות XD;

Ultra marine

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo31.gif

מה זאת אומרת שהוא שמן כיוון שהוא אוכל מהקערות שלה כלבים האחרים??? למה לא להפריד בעת האכלה ולמנוע פגיעה בכלבים האחרים שנמצאים בתא שלו? אז הוא יהיה שמן וימצא בית והאחרים ימותו ברעב או במלחמה על האוכל. מעולה! תמשיכו ככה!

Bakura

New member
איזה יופי ישר להגיד בלי לדעת כלום~

"ימותו ברעב", באמת טוב שלא הגזמת. כל הכלבים שבתא שלו במילא שמנמנים ולא רבים אחד עם השני. שמוליק מוחזק בחצר ואין אפשרות להפריד את כל שבעת הכלבים ששם. כל אחד אוכל כמה שהוא רוצה ושמוליק אוכל לכולם את מה שנשאר. אם היית רואה את הכלבים שם לא היית דואגת לאף אחד שימות ברעב >_> וכן, אל תדאגי, אנחנו נמשיך בדיוק ככה.

Ultra marine

New member
אפשר להפחית בכמויות המזון אם אין בו צורך...

בכל מקרה אני מאמינה שבעמותות/כלביות וכו' חייבת להיות הפרדה בזמן האכלה בכדי למנוע פגיעה בכלבים או גרימה לתוקפנות. אגב, יש לפחות עמותה אחת שאני יודעת ממקור ראשון שלא שמה פס על העניין הזה וכלבים אכן נפגעים ומתים.

Bakura

New member
אני מאוד עצובה לשמוע, אז.

אבל כשכלבים חיים בשמחה בעמותה (וכן, יש מצב!) ושנותנים להם לאכול כמה שהם רוצים, אין שום סיבה להם להיות כעוסים ולפצוע אחד את השני.

SCRATCHER

New member
איך את בדיוק מציעה לעשות את זה בכלבייה שיש בה

מאות כלבים? אצלנו בכל מקרה אם רבים אז פשוט רצים להפריד, ומקפידים לשים ביחד רק כלבים שמסתדרים.

katam

New member
ניצן נמצא בצב"ח רחובות

נותנת קישור לאתר שלהם

אושאוש2

New member
ניצן תפס לי את העיניים..

אך אין מידע עליו באתר.. אני הולך להתקשר אליהם מחר לברר פרטים... אם אני יגיד להם את שמו של הכלב הם יבינו על מי מדובר?

הם ידעו לתת לך פרטים...

מקווה שעוד מעט הבחור שמכיר את ניצן יותר טוב מכולם יצטרף

RSPA

New member
../images/Emo41.gifשלחתי לך מסר עם כל הפרטים

יש לי תחושה שתתאימו אחד לשני. שיהיה בהצלחה !!

בדקת באתרי אימוץ?

תעבור על האתרים. יש שם תמונות ואולי תתאהב מתמונה.

goolo123

New member
פוינטר מדהים...

בן 4, מסורס בעל אופי מדהים! נזרק ע"י משפחתו ונמצא בפנסיון זמני עד שימצא בית אוהב. ימסר תמורת דמי רצינות

למעלה