שלום! חדש פה

CraP BaG

New member
שלום! חדש פה ../images/Emo9.gif

אני מתלבט מה לעשות... אני בכיתה יא' ועוד 3 חודשים בן 17, אני יכול כבר להתחיל ללמוד נהיגה, אבל אנלא בטוח מה לעשות, חשבתי להתחיל ללמוד ישר לטסט כאילו מעשי ותוך כדי גם לעשות תאוריה, הבעיה היא שעוד חודש פחותאויותר מתחילות לי הבגרויות ואז אין לי זמן לנשום עד 26.6 בערך, אז אם אני אתחיל ללמוד לטסט ונגיד אני אעשה כמה שיעורים, אפסיק ואמשיך חודש וחצי אחרי, זה יהיה פסדר זתאמרת אנלא אשכח דברים אומשו
? או שכדאי לי לעשות קודם תאוריה בשבועיים הקרובים, לעבור תחודש סיוט של הבגרויות ואז ישר להתחיל ללמוד למעשי... מה אתם אומרים?? תודה לעונים

פרטנר

New member
תעדיף את האופציה השניה

סיים עם מבחן התיאוריה , וכשתתפנה מהבגרויות תתחיל עם הלימוד המעשי -ברצף ובעקביות עד לרשיון המיוחל.

16תומר

New member
עדיף עכשיו לעשות כמה שיעורים שאתה

יכול תוך כדי בגרויות. אתה לא חייב לעשות המון שיעורים במכה...אתה יכול אחד בשבוע או אפילו פחות. לתאוריה לא צריכים ללמוד הרבה. לי הספיק שעתיים ועברתי כח אחד קולט את זה קצת אחרת. תמצא לך יום פנוי אחד ותלמד ויום למחרת תעשה תאוריה ותפטר מזה. ואת השיעורים אתה יכול לעשות לפי הזמן הפנוי שלך...אם אתה רואה שיש לך זמן תעשה שיעור. זה רק 40-45 דק'...אתה בטח לא כל כך כל כך עסוק שאין לך אפילו את הזמן הזה פנוי בשבוע.... בהצלחה

CraP BaG

New member
תודה...

ושאלה אחרונה... כמה זמן מלווה? כי מצד אחד שמעתי שמי שעושה רישיון מתחת לגיל 17 המלווה עד 17 וחצי ומצד שני שמעתי שמלווה זה 3 חודשים...

למעלה