שלום, חדש כאן.

שלום, חדש כאן.

אהלן
בתור קורא סמוי ( לפחות 5 חודשים) הגיע הזמן להירשם ולהשתתף.
קודם כל אני רוצה להודות לכל חברי הפורום, ולמלך בצהוב ולמאקרון2 במיוחד. עם כל שרשור ותגובה פה הלכתי והחכמתי ושיכללתי את המיומנויות שלי. אני קורא די הרבה בארכיון הפורום, והרבה רעיונות וטכניקות הגיעו משם.

את דרכי עם החצלולים התחלתי לפני כחצי שנה , ומהר מאוד החלטתי להיכנס לזה בכל הכוח. באותה תקופה התחלתי לעשות יוגה, לקרוא קסטנדה וגם לעשות כמה שינויים כמו להתחיל לאכול נכון ולנסות לעלות את רמת הנוכחות , מתוך הבנה שהגוף הוא זה שחולם, לכן החלומות והצלילות תלויים וקשורים להתנהלות הערה שלי.

השיטות שאני משתמש בהן : להתעורר ולחזור למיטה.כמעט כל לילה WBTB) , יומן חלומות כמובן ובדיקות מציאות.
במשך הרבה מאוד זמן ניסיתי לחפש את הידיים בחלומות ולא הצלחתי, למרות שהתאמנתי על זה, וזה היה דיי מתסכל.
בכל אופן, לפני שבוע ראיתי שמישהו כתב שהאצבעות שלו רועדות/רוטטות כשהוא מסתכל עליהם. ומאז לא רק שאני מוצא את הידיים, אלא גם סופר אצבעות, רואה שהן רועדות- ומזנק לחצלול. כשאני משתמש בפקודות קוליות החצלול מזנק שלב קדימה, והלילה הצלחתי להסתובב במקום בפעם הראשונה ולעבור לזירת התרחשות אחרת.. אבל לא הצלחתי לשמור על פוקוס שם מהתרגשות..
אז אחרי לילה של ארבעה חצלולים (באחד מהם גם פגשתי את אחותי- ולימדתי אותה מהו חצלול, לספור אצבעות, להכניס את היד לקיר וגם לעוף), אז הגיע הזמן שארשם ואהפוך לפעיל.

דניאל, 25, תל אביב.

היי דניאל

עשית דרך ארוכה בחצי שנה.. כל הכבוד!
שמח שהחלטת להפוך לפעיל, ומקווה לשמוע איך הולך בהמשך.
מה הדבר הבא שאתה רוצה להצליח לעשות?

תודה... בהמשך?

לעוף יותר רחוק ויותר גבוה, כרגע זה עדיין רק בחדר..
משום מה אני נכנס יותר בקלות לתוך החצלול כשאני בחדר קטן, ולא בחוץ.. משונה

eliranashky

New member
כל הכבוד!

על מנת להצליח לעשות משהו בחלום צריך לתכנן ולדמות אותו כשאתה במציאות ואז אומר לעצמך בחלום אעשה כך ויהיה כך...שים לב שברגע שקראת על התנהגות היד ואני מניח שדמיינת איך זה נראה בדימיונך ..מצאת אותה ... זה מראה לך עד כמה הדימיון משפיע על החלום...הפקודות הקוליות מתחילות כבר בעירנות לפני השינה לאו דווקא להגיד בקול אלא לשנן בלב מה שתרצה לעשות וכך יש יותר
סיכוי שתזכור את מה שרצית לעשות גם בחלום הצלול
בהצלחה בהמשך וברוכים הבאים

ואם יש עוד אנונימוס שקוראים אז קדימה להרשם

צודק בהחלט...

לפני כמה ימים ראיתי ששחר כתב שהוא מנסה לזרוק אש מהידיים.. ניסיתי לעשות את זה בחצלול- אמנם בלי לתכנן ספציפית מראש, אבל כנראה שמספיק שהרעיון קיים ואז הוא מגיע בחצלול.

הצלחתי!!

הייתי על גג של בניין, הסתכלתי בידיים והבנתי שזה חצלול.
התחלתי לרחף מעל הבניין, ונגלו לפני עוד הרבה בניינים זהים. הריחוף היה ממש עוצמתי, פעם ראשונה שאני מרחף מחוץ לחדר אז כמובן שזה היה הרבה יותר גהוה ממה שאני רגיל. בגובה50 מטר באויר תפסתי התחלתי ממש להתרגש/ לפחד ומשם התעוררתי...

כל הכבוד!

לעוף מעל נוף זו חוויה שאין הרבה כמוה. אחד השימושים הכי טובים של חצלול

makron2

New member
ברוך הבא לפורום.

"עם כל שרשור ותגובה פה הלכתי והחכמתי"

טוב שאתה לומד.

אני תמיד ממליץ על שיטת המיילד,היא מעולה במיוחד למי שעושה wbtb

למעלה