שלום חדש כאן

efeer

New member
שלום חדש כאן../images/Emo41.gif

שלום אני חדש כאן כתבתי לפני חצי שנה קצת וחזרתי עכשיו לכתוב. מאיפה להתחיל אני לא יודע . בואו נגיד ככה שהיום אני בן 35 ורק עכשיו אני מתחיל לקבל את עצמי ולהבין שאני מה שאני . שנים אני התכחשתי לעצמי בנושא הזה והרגשתי מתוסכל מאוד . כל התכחשות יצרה אצלי מעצורים בחיים וגרמה לכך שכל מיני קשרים עם אנשים שהיו לי במהלך השנים לא נשמר לאורך טווח ארוך כיון שפחדתי ממה שאני מרגיש ופחדתי לספר ולדבר היום אני מבין שזה עצר אותי קצת קשה לי לכתוב כאן כי זה המון דברים . החלטתי לא לשתף יותר חברים קרובים שלי מלבד אלו שיודעים כיון שחלק קבלו קשה מאוד ונתקו קשר וחלק אני נתתקתי אני רוצה לכתוב המון דברים אבל לא יודע מאיפה להתחיל. המשפחה לא יודעת ולי כבר נשבר להסתיר ונשבר לי להיות לבד .ונשבר לי לפחד כל הזמן . אני רוצה לכתוב עוד אבל אין לי מילים. נכנסתי לכאן לכתוב בהמלצתו של חבר יקר. המשפחה שלי הקרובה והרחוקה מצפה ממני להתחתן מצפה ממני שאני אלך בדרך שלהם כיון שהם שומרי שבת ולא יכולים להבין מה קורה איתי. בשנה האחרונה עשיתי צעד מאוד רציני עברתי לגור בדרום ומאז אני התחלתי לקבל את עצמי לאט לאט אני מבין שפספסתי המון שנים טובות בחיי אבל עדיין לבד הרבה . אני יודע שאני בעל אופי חזק אבל יש רגעים בחיים שנמאס מהלבד שנמאס מהבדידות ועדיין לא מצאתי את מקומי עדיין אני מאמין שככל שיעעבור הזמן ואני אבין שזה חלק מחיי אז הכל יסתדר יותר אופיר

קודם כל ברוך הבא../images/Emo70.gif

קראתי את דבריך וכאב לי. כאב לי על שאתה לא מקבל את עצמך, למרות שלא הבנתי בדיוק למה. כאב לי על שאתה מפחד לשתף את המשפחה ולכן חי בשקר. ספר לי (אם בא לך, כמובן) למה התכחשת לעצמך? למה לא אהבת את עובדת היותך גיי? רצית להיות "כמו כולם"? רצית את ה"דרך הקלה"? מה עם התנסויות עם גברים? אני מבינה שבמערכות יחסים היתה לך בעיה בגלל שאתה בעצמך לא אהבת את ה"הומואיות" שלך... איך המעבר לדרום עזר לך בקבלת ה"עצמי"? הרבה שאלות... מקווה שלא נבהלת...
בכל מקרה, אתה במקום הנכון ומוזמן לשתף אותנו בלבטיך, בקשייך וברגעים הטובים... יש פה הרבה אנשים טובים שישמחו לשמוע ולייעץ, אם תרצה בכך. תכף אמט, המארח הטנטרי של הפורום (או השפחה של הפורום, איך שבא לך) יבוא ויגיד לך יפה שלום

ZEUS27

New member
היי אופיר ../images/Emo39.gif

אני אמנם לא ועדת קבלת פנים אבל רציתי להגיד לך ברוך הבא לפורום. גם אני די חדש כאן, אבל נורא נחמד לי ואני יודע שגם לך יהיה אם תשאר. תרגיש הכי חופשי שבעולם להגיד כל מה שאתה רוצה. שלך, זאוס

Liroy26

New member
וואלקם אופיר!

אני מסכים עם דברים שאמרו קודמי, הגעת למקום טוב ואתה יותר ממוזמן להרגיש ב-
. מה לכתוב? על מה לדבר? מה שבא לך, תרגיש הכי חופשי שבעולם להוציא הכל כמו שזה נראה לך, בלי תירוצים ובלי פוליטיקלי קורקט. אמרה אנאבל ואמרה נכון, עושה רושם שאתה בתקופה לא קלה ומלאת שינויים. אין לי פתרון קסם או נוסחת "עשה אל תעשה", העיצה הכי טובה שאני כן יכול לתת לך היא לשמור על אופטימיות מתובלת בקורטוב של הומור וזכור שלא משנה מה תבחר לעשות אילו הם החיים שלך
איך הם יראו, מה יקרה ומה יהיה, כל זה תלוי אך ורק בך
תכף יגיע המארח הטנטרי/שפחת הפורום (תלוי איך הוא קם בבוקר, ואגב - כשמרוקאית מחזיקה שוט ביד, עדיף לשמור מרחק בטחון) עם קפה ועוגה. ברוך הבא כבר אמרתי?!

Yaron40

New member
היי אופיר ../images/Emo140.gif

גם אני הייתי חדש כאן לפני זמן קצר. מאז התרחשו הרבה דברים, רובם טובים
. הרבה תודות לפורום והתמיכה שזכיתי לה מכל האנשים.
הכי חשוב זה להיות כן עם עצמך. אז בהצלחה, אתה בדרך הנכונה. ירון

amet

New member
שלום וברוך הבא אופיר ../images/Emo140.gif

ראשית אפשר להציע לך קפה שחור, נס קפה,......עוגה סומסום יכין והוא כבר מביא. אז מה הרבה מחשבות, פחדים, חוסר ידיעה כל אלו מלווים אותך בשנים האחרונות ובימים אלו???. אין ספק שכאשר אנו עוצרים-חוסמים את עצמנו בפני מי שאנחנו, זה ישפיע על התקשורת שלנו עם עצמנו ומשם זה ימשיך לסובב אותנו. התהליך של ההכרה בעצמית לא תמיד קל, כבר חווית דחייה מחברים אתה אומר, וזה לא תמיד הכי נעים אבל בסופו של דבר מתגברים על זה. לגביך ולגבי ההורים אני חושב שכדאי לך לחכות קצת עם זה, עד אשר אתה עצמך תרגיש שאתה מספיק חזק לעמוד בהתנגדויות שלהם, ולהלחם על החופש שלך מול הרבה שיחות, צעקות, בכי, מניפולציות ריגשיות (שזה חזק רוב הזמן), אני חושב שכדאי לך לתת זמן לעצמך, וראשית להסכים להכיר אנשים חדשים, לנסות ולהתנסות, ולראות לאן הרוח נושבת. הנה אתה נמצא כאן בפורום "סקס וזוגיות גאה" כאן תמצא מכל הגוונים של אנשים יקרים וגאים, אנשים שמוכנים להקשיב לתרום ולעזור, אתה מוזמן לשחרר כאן את כל החסימות ולכתבו מה באמת מפריע לך, מה מציק לך, מה עוצר וחוסם אותך, ומה באמת ההית רוצה ולא משנה אם זה נשמע קצת מוזר או לא, אם לא תשפוט את עצמך לא תקבל שיפוט בחזרה יש כאן אהבה ויכולת הכלה גדולה ועד שתכתוב שוב, אנחנו כאן תמיד בשבילך מבטיח לך בהזדנות ראשונה מסאג' שוודי-בסגנון מרוקאי פיתוח שלימאוד מהנה ואני מבטיח לך שלא תשכח אותי לעולם. וטיפ אחרון כאשר אנו רוצים לשחרר דברים שתקועים מאוד חזק בפנים, אחד הדברים הטובים ביותר לעזור לעצמנו לשחרר אותם היא הנשימה לנשום עמוק, למלא את הבטן, הריאות, החזה, הכתפיים, להחזיק קצת את האוויר בפנים ואז לשחרר לאט לאט אם תבצע תרגיל זה מדיי בוקר צהריים ובערב אני מבטיח לך, שאחרי ימים ספורים תתחיל להרגיש בהבדל. באהבה גדולה וברוך הבא אמט
נ.ב |אל תקשיב להם אין לי שוטים זה פרי דמיונם|

amet

New member
|מחייך חיוך ביישני| ../images/Emo9.gif

תודה בכל אופן....

efeer

New member
איזה קבלת פנים../images/Emo42.gif

שלום קראתי את כל התגובות והתרגשתימאוד מכל התגובות . תודה רבה על העידוד והתמיכה מאוד מחזק לדעת שיש עוד אנשים טובים בדרך. אמט קראתי כל מילה שלך ואני מאמין שלאט לאט אני אשתחרר לגבי ההורים שלי אין סיכוי שאני אספר להם אי פעם כי הם דתיים ולא יקבלו את זה. אתשדל להיות כאן יותר אבל יש קושי עדיין להוציא את הדברים החוצה בתודה אופיר

amet

New member
מוקדש באהבה

אב המנזר והרב החכם. היה היה באירופה של ימי הביניים, מנזר אחד נודע, שהמה נזירים צעירים, משכילים וסקרנים אשר טיפחו את הגנים, עבדו בשדות ובכרמים, גדשו את אולמי ההרצאות והספרייה, וכמובן, מילאו את הכנסייה העתיקה והיפה בשעת התפילה. במהלך השנים הפך המנזר למרכז חשוב ותוסס של רוח והשכלה. אבל מטבע הדברים, אין התהילה נדבקת למקום אחד לאורך זמן. עם השנים, עברו חלק מהחשובים שבאנשי הרוח מן העולם, וכוכבם של אחרים דרך במקומות אחרים. המנזר ירד בהדרגה מתהילתו. נזירים נטשוהו לטובת מנזרים מושכים יותר. פחות ופחות נזירים הצטרפו. הגנים הוזנחו ואולמי התפילה וההרצאות התרוקנו. באחד הלילות, ישבו ארבעת הנזירים האחרונים שנשארו במנזר סביב שולחן האוכל. ארבעתם היו קשישים ותשושים. הם ישבו והביטו בעצב זה בזה. נאנח אב המנזר ואמר: " חברי כולנו בסוף ימינו, וכשנעבור אנו מן העולם, המנזר שלנו פשוט יישכח". כולם נאנחו, הם ישבו ושתקו. אחד הנזירים אמר בקול מהורהר: " אתם יודעים שמעתי על רב יהודי זקן ומסתורי שגר לו בבית מבודד בלב היער, בעמק שמתחת למנזר. אומרים שהוא חכם מאוד ובקיא בתורת הנסתר." האחרים הביטו בו במבט שואל. "אולי...אולי הוא יוכל לעזור לנו.."גמגם הנזיר. "זקן יהודי?" תהה אחד מחבריו. "כן, יהודי! אז מה?! הוא איש רוח לא? הוא לא ירצה לראות מרכז רוחני מפואר נעלם מין העולם..., אפשר לנסות, מה יש לנו להפסיד?" אמר הנזיר הראשון. " איך הוא יכול לעזור?" תהה בספקנות הנזיר ששתק עד עכשיו. "אולי יוכל לעזור בעצה טובה..." השיב הנזיר הראשון. כולם השתתקו. "מחר אצא לחפש אותו" אמר אב המנזר, " אם אלוהים ירצה שאמצא אותו, אמצא, מה יש לנו להפסיד?. למחרת, השכים אב המנזר קום, נכנס לכנסייה העתיקה והתפלל: " אנא אלי הראה לי את הדרך." הוא נפרד משלושת חבריו ויצא בדרכו אל העמק ומשם ליער. היה זה יום סגרירי ורטוב. החל לרדת גשם. אב המנזר הרים את אדרתו מעל לראשו ופסע במהירות. הוא לא ידע בדיוק לאן נושאות אותו רגליו. הוא הלך במשך כל היום, נחוש בדעתו למצוא את מבוקשו. נקפו השעות הוא החל סובב וטועה ביער ההולך ומחשיך, וכבר עלה בו החשש שלא יימצא את דרכו חזרה אל המנזר. לפתע פתאום, ראה אור קטן מהבהב במרחק. החיש אב המנזר את צעדיו לכיוון האור. לפעמיים נראה היה האור בבירור ולפעמיים נעלם מעיניו, כמו תקוותו המהבהבת בחשכה. לבסוף הבחין בצריף קטן ורעוע חבוי בינות לעצים. הוא ניגש לדלת והקיש בחוזקה, אך ללא הועיל. אף אחד לא ניגש לפתוח לו את הדלת. "לא! לא ייתכן שאחרי שטרחתי הוא לא יהיה בבית". חשב ביאוש, " מישהו חייב לפתוח לי את הדלת!" כך חשב והקיש שוב ושוב. לבסוף התייאש והסתובב ללכת. עודו תוהה כיצד יצמא את דרכו חזרה, הספיק להתרחק רק כמה צעדיים כאשר שמע רחש מאחוריו. "מה רצונך אדוני?" שאל אותו הקול. הוא הסתובב. האור בקע מפתח הדלת ואב המנזר הבחין באיש רזה, שפוף ובא בימים, יהודי עטור זקן, ומגודל פיאות שכיפה לראשו. "באתי לבקש את עצתך" אמר. "אתה, כומר נוצרי, בא לבקש את עצתו של יהודי?". "כן אדוני הרב. זקוק אני...אנחנו זקוקים לעצתו של אדם חכם. שמענו שאתה כזה. הביט בו הרב ארוכות. "נו טוב הכנס", אמר. הצריף היה פשוט ביותר. מיטה, שולחן וכיסא. לא היה מקום ליותר מזה. ספרים נערמו בכל מקום. "שב" הורה הזקן לאורחו. כשהתיישב, שאל הנזיר: " מדוע לא ניגשת לדלת כשדפקתי לראשונה? בוודאי שמעת אותי." "הדלת אינה נפתחת לאדם המכה עליה בלהט. היא נפתחת רק לאחר שוויתר." הישיר הנזיר מבט אל עיניו החכמות של הרב הקשיש. "ספר לי מה שאלתך". ציווה הרב. גולל אב המנזר את סיפורו של המנזר בעצב. הרב היהודי הקשיב ברוב קשב, שתק זמן רב והרהר. לבסוף, נאנח ואמר: " צר לי, אין לי עצה בשבילך". "סליחה?" לא האמין אב המנזר למשמע אוזניו. "מה אמרת?". "אני לא יודע מה לומר לך וכיצד להשיא לך עצה. נראה לי שפשוט תצטרך להשלים עם העובדה שזהו סופו שך המנזר. ותר על העתיד. הוא לא שלך". אב המנזר אסף את שארית כוחותיו בעצב וקם בצעדים כושלים לדלת. הוא הודה לזקן ויצא. הרוח הקרה הכתה בפניו. לפתע כחכח הזקן בגרונו. אב המנזר עצר לרגע והסתובב. הזקן חייך והנזיר הביט בו. "כשעמדת שם בחוץ, חלפה לרגע מחשבה במוחי." "מה?!" שאל הנזיר. "סתם הבל..." מלמל הזקן. "אמור לי מה!?" התעקש הנזיר. "כשהבטתי בך, חשבתי לעצמי שייתכן שאחד מארבעתכם הוא המשיח...." "סליחה?" פלט הנזיר בתדהמה, מה אמרת?. "לא כלום, רק חשבתי בלבי שייתכן שאחד מארבעתכם הנזירים שם במנזק הוא המשיח". הביט הנזיר כלא מבין. "טוב, עלי להמשיך בלימודיי. היה שלום". אמר הרב הזקן ונכנס פנימה. אב המנזר נשאר עומד על מקומו, מהרהר בדבריו האחרונים של הרב. אחרי דקות ארוכות החל מחפש את דרכו אל מחוץ ליער. בנס מצא שביל שהוביל אותו אל העמק, ומשם טיפס בכבדות בדרך המובילה אל המנזר. רק בחצות הלילה הגיע חזרה, משך בפעמון השער וטלטלו בחוזקה. צלילי הפעמון החלוד הדהדו אל תוך הלילה השקט והקר. מיד נשמעו צעדי שלושת הנזירים שהמתינו לשובו בציפייה דרוכה. עם רדת החשיכה הם החלו דואגים לשלומו של חברם הוותיק. הם קיבלו את פניו וליוו אותו לחדר האוכל, שם השקו והאכילו אותו. לאט לאט התאושש אב המנזר. שלושת הנזירים הביטו בו בדאגה ובציפיה, ממתינים למוצא פיו. אב המנזר הרים את עיניו והביט בשלושת חבריו " לקח לי הרבה זמן להגיע אל הרב, וכשסוף סוף מצאתי את הצריף שלו, הייתי בטוח שזהו סימן מאלוהים שהוא אכן יעזור לנו...אבל לא! הרב הזקן אמר שהוא לא יכול לעזור, אין לו שום עצה..." הנזירים ישבו ושתקו זמן רב. לבסוף קמו כדי ללכת לישון. " הוא נפרד ממני בדרך מוזרה ביותר.." הרהר אב המנזר בקול, "הוא אמר שאולי אחד מארבעתנו הוא המשיח..." הנזירים קפאו בדרכם. " כך הוא אמר... ואחר כך צחק ונפרד ממני." הנזירים חייכו במבוכה, הנידו ראשם בביטול, ברכו זה את זה בברכת לילה טוב והלכו לישון. אבל כל נזיר, כשעלה על יצועו, הרהר בדבריו האחרונים של אב המנזר. "אני בוודאי לא המשיח", חשב כל אחד לעצמו, "אבל מה אם אחד משלושת חבריי?". זמן רב שכבו ערים, כל אחד בתאו וחשבו על המעלות של חבריהם.הם זכרו בחוויות היפות והמיוחדות שעברו עם חבריהם הוותיקים, מנסים לפענח, מי מהם יכול אולי להתקרב לתיאורו של המשיח. כך נרדמו עם רשימת התכונות היפות והמיוחדות של חבריהם. למחרת נפגשו בחיוכים של הרבה אהבה וכבוד אחד לשני. באותו יום ובימים שלאחריו הייתה אווירה מיוחדת מאוד במנזר. ככל שנהגו בכבוד ובאהבה אחד כלפי השני, הרגישו יותר ויותר טוב, ולרגעים אפילו נפלא. הם החלו מבצעים את מלאכות היום בייתר הנאה. פתאום היו החיים יפים ושמחים יותר, מלאי משמעות בכל רגע. מספר נזירים צעירים שהיו בדרכם למנזר רחוק, עצרו שם למנוחה. הם התרשמו מאוד מהאווירה המיוחדת שפגשו במנזר. אחד מהם אף החליט לשנות את תכניתו ולהישאר שם. האחרים התרשמו כלכך, שכאשר הגיעו לביתם, סיפרו לחבריהם בהתפעלות על מנזר מיוחד זה. נזירים נוספים החלו להגיע, כדי להנות מהאווירה הקסומה שבמנזר. תוך כמה חודשים היה שמו של המנזר בפני נזירים רבים ולא עבר זמן והוא התמלא שוב בנזירים רבים. כשכולם מתפעלים ונהנים מהחיים בצוותא, בכבוד ההדי ובאהבה. הלוואי שיכולנו אנו בימים אלה של מצוקה, קושי וניקור, ליצור "מנזרים" כאלה: חממות של אהבה וכבוד הדדי לנו ולטבע הפצוע שסביבנו. איים של רוחניות, שהיו יכולים להשפיע על הסביבה. חלק מחברי נבהלים מהמילה "רוחניות". הם חוששים שיצטרכו להוכיח את קיומו של אלוהים במילה זו. חברי הם אנשים טובים שמעריכים את חוש הביקורת, הספקנות וההשכלה. מבחינתי ב "רוחניות" מוטבעים אהבה וכבוד הדדי. לו יכולנו לאפשר לאהבה ולכבוד להיות המטבע העוברת לסוחר, בנוסף לכסף ומניות, ייתכן שהיינו פותרים בעיות רבות של מצוקה, חולי, זיהום סבבתי, מלחמה... ומה לא. מי יודע אולי לכך קוראים "ימות המשיח". בחרתי בסיפור זה חברים יקרים בכדי להמחיש את החברות, את השיתוף, את העזרה שכל אחד מציע כאן אחד לשני. בחרתי לכתוב את זה לאנשים החדשים וגם לך אופיר, שתוכל לראות כמה יפה הוא הפורום וכמה כל אחד חשוב לשני אפילו אם אנחנו מכירים אחד את השני רק בדרך הוירטואליות שבעניין. חברים שיהיה לכולנו ים של אהבה וחג שמח באהבה אמט

guy1974

New member
אז אולי אני משיח../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo6.gif

סתם...סתם...סתם.... |שאני לא יסתבך| מקסים וגם מראה לנו שהכל תלוי במחשבה |מי אמר תחשוב חיובי?| בכל אופן, ברוך הבא אופיר, קח את הזמן וכשיבואו לך אנחנו כאן לשמוע ולהקשיב...

Liroy26

New member
אמט אתה מתעלה על עצמך בכל יום!

אין ספק שהמקום בו כולנו נמצאים בהחלט נותן המון לכל אחד מאיתנו, גם לכותב שורות אילו מבלי קשר לתפקידו המנהלתי. כיף להכנס כל בוקר למקום שמעשיר אותך, שתומך בך, שמצחיק ומרגש אותך. תודה חברים!!

Yaron40

New member
נפלא ומופלא ../images/Emo20.gif

אמט היקר קראתי את הסיפור שכתבת עבור אופיר. נפלא. אני שמח שפגשתי אותך, תודה. ירון

efeer

New member
שלום...

הי אמט מה שלומך קראתי עכשיו את הספור שכתבת בנחת ספור באמת נפלא ואני מבין שיש כאן כבר קבוצה מגובשת פחות או יותר אני אנסה למצוא את עצמי כאן רק שקשה לי קצת עם החשיפה עדיין לאט לאט ובמלים שלי אנסה למצוא את המלים הנכונות אני אמור לנסוע למרכז מחר אז אם לא אגיב אהיה כשאני אחזור ושוב תודה אופיר

S h a m i

New member
אמט מותק...

העברת לי צמרמורת... היה כל כך טוב לקרוא את זה. תעשה טובה: תישאר מקסים, טוב? תודה....

למעלה