שלום, חדשניק

שלום, חדשניק

אני כבר יודע על הפורום הזה הרבה זמן (מאז שנפתח בערך, שזה לא מזמן) אני נמצא בתפוז הרבה, אבל כל פעם אני מבטיח לעצמי לבקר כאן ודוחה את זה שוב ושוב.. אני גר בקיבוץ נצר סרני, זה באיזור המרכז, מקסימום חפשו באתר הקיבוצים איפה זה על המפה.. חולה על הערכים, מתכנן אחרי הצבא לעבור לאיזו שנה ככה לקיבוץ בנוסח הישן, סמר לדוגמא.. מתרגש וגאה להשתייך לפורום ולא לשכוח: קיבוצניק פנתר - קיבוצניק מאלתר! עמי

MsUnderstood

New member
ברוך הבא../images/Emo24.gif

צבא זה לא משו..

diet prozak

New member
עמי...

עמי שירן שהיה בזמנו במקרון או איך שלא קראו לזה? לא יודעת אם אתה זוכר אותי... גם היו לי כל מיני כינויים שונים ומשונים. נטאשה, לולה וכו'.. נשמע מוכר?

עידו, שירה, חצי מגיא

(חצי מגיא = אבא שלו גר שם) מעברות, יפה לך..:) בכל אופן, כן, הייתי מהותיקים שם, כיום אני שומר קשר רק עם גיא עידו וזהו..:) עמי

בכנרית

New member
ברוך הבא!!!

ד"א הקיבוץ שלך פעם פעם היה חלק מהקיבוץ שלנו (גבעת ברנר)

בואי ואני אספר לך סוד, רק אל תגלי

קיבוץ נצר סרני מעולם לא היה חלק מגבעת ברנר (זה ביננו, טוב?) סתם, אם נדבר ברצינות אז ככה - קיבוץ נצר סרני נוסד ב48' בלי כל קשר לגבעת ברנר, השם הראשון של נצר סרני היה "בוכנוואלד" שבעברית זה מחנה ריכוז לילדים.. אחר כך לקיבוץ קראו "מפלט" ובשלב מסויים היה סיפור ארוך שלא נכנס אליו עכשיו, שכמות מסויימת של חברי גבעת ברנר עזבו את גבעת ברנר והקיבוץ שלנו קיבל אותם אליו, מאז הקיבוץ שלנו נקרא "נצר סרני" ע"ש אנצו סרני שהיה חבר גבעת ברנר ואת סיפורו את בטח כבר יודעת (הצנחן המפורסם שנפל בשבי) בקיצור, מעולם לא היינו חלק מכם:) לעומת זאת הקשר של שני הקיבוצים חזק מאוד, כנראה זה מה שבלבל אותך:) עמי

למעלה