שלום, חדשה...

קינואה88

New member
שלום, חדשה...

היי,אז כן גם אני רוצה להרגיש טוב , מקווה שתוכלו לעזור לי קצת... אני בת 18, לפני גיוס ולא מרגישה טוב בכמה תחומים (שאני מניחה שמשפיעים זה על זה): 1. פיזית - אני מרגישה חסרת אנרגיות ועייפות תמידית. יש לי גם המון בעיות שינה, קשה לי להירדם ושעות השינה שלי מבולגנות לחלוטין. ישנה ביום, ערה בלילה...אני לי מושג מה לעשות עם זה וזה די משבש לי את כל מהלך היום. חוץ מזה שיש לי בעייה של חזה לא סימטרי באופן בולט, והצד הגדול גם ממש כואב. זה משפיע עליי פסיכולגית ונפשית - זה כל הזמן בתודעה שלי, אני מרגישה לא בנוח עם עצמי בסביבת אנשים, קשה לי להיות משוחררת ושלא נדבר על מגע אינטימי עם בנים (נושא שעוד יוזכר בהמשך). זה ממש מפריע לי ואין מה לעשות בנדון. אני הולכת עם צמר גפן בחזייה בצד הקטן וזה פשוט מתסכל...ועוד מעט אני גם מתגייסת מה שאומר מקלחות משותפות ולהיות כל הזמן בסביבת אנשים.אני מאוד חוששת מזה. אני יודעת שיש אופציה לניתוח פלסטי אבל אפשר לעשות אותו רק אחרי גיל 21 (סיום ההתפתחות), שזה עוד 3 שנים. מה אני אומרה לעשות עד אז? 2.חיצונית - טוב חלק מזה נרשם למעלה - הקטע של החזה הלא סימטרי. זו בעייתי העיקרית מבחינה חיצונית. ברור שישנם עוד דברים שנחמד היה לשפר אבל פסדר, אפחד לא מושלם...מה שכן מטריד אותי זה פצעי הבגרות שכבר 4 שנים לא עוברים. ניסיתי משחות למינהין, אנטיביוטיקה ואני לא יודעת אם כדאי להתחיל טיפול ברואוקטן בגלל התופעות לוואי וגם בגלל הצבא... 3.מימוש עצמי - אני מרגישה שאני לא ממומשת. היה לי הרבה זמן עד עכשיו ולא עשיתי איתו כלום (היו אילוצים ודברים לא צפויים שמנעו ממני לעשות דברים שתכננתי אבל הייתה גם סתם התפדלעות). תכננתי לעבוד ולהררוויח כסף, ללמוד נהיגה, ללמוד לפסיכוטרי,לעזור בבית. לא עשיתי שום דבר מזה. וגם עכשיו אני לא עושה, יש לי פסיכומטרי עוד חודש ולא נגעתי בזה, אני תמיד דוחה את הלמידה ובסוף איכשהו מבזבזת את זמני במחשב/טלויזיה או עיסוקים אחרים. ועכשיו אני לא יודעת מה לעשות - לגשת או לא? אולי במקום ללמוד לפסיכו' כדאי ללמוד נהיגה?או אולי לעבוד כי מצבי הכלכלי ומצבה הכלכלי של משפחתי לא בשמיים? אין לי מושג אני מרגישה תקועה במקום ואין לי גם מוטיבציה לעשות כלום...ויש לי תחושת פספוס גדולה גם של התקופה האחרונה וגם של תקופת התיכון - כאילו לא נהנתי מספיק ולא עשיתי דברים מספקים וחיוניים, כאילו סתם הרגתי את הזמן ומשכתי את השעון. ובשביל מה? לא ניצלתי רגעים ועכשיו אני מתחרטת על זה, זו תחושה נוראית, כי אין לך מה לעשות בנדון. 4. זוגיות וכיוב' - טוב אז אני בת 18 ומעולם לא היה לי קשר/ מגע עם מישהו ולו גם הקטן ביותר. עוד לא התנשקתי אפילו! וזה מתסכל אותי לפעמים. אני גם חוששת ממה שעלול להיות בעתיד, כי נראה לי שכבר פיתחתי פחד מכל הדברים האלה - כי אני לא יודעת איך לעשות אותם ואיך להתנהג. כאילו אם תהיה סיטואציה עם אופציה לנשיקה אני חוששת שאני אתקפל או לא יאפשר להגיע אליה מראש רק מהפחד של לא לדעת להתנשק. ועכשיו גם עם החזה הלא סימטרי אני בכלל חוששת מהדברים האלו כי אני מרגישה מאוד לא בנוח עם עצמי. בעיה נוספת בתחום הזה היא שאין לי מושג איפה אפשר להכיר. אני לא יוצאת יותר מידי, לא אוהבת את הקטע של להכיר דרך האינטרנט. יש לי ידידים שחלקם אפילו הראו רצון למשהו, אבל לא יודעת קשה לי להיות עם מישהו שהוא ידיד שלי (טוב למעשה קשה לי להיות עם כל אחד אבל לא משנה...) ומכיר אותי ושיש לנו חברים משותפים (לא נראה לי נחמד שכל העולם מעורב במערכת היחסים) ואני גם לא רוצה שהוא יידע על הקטע של החזה. עוד בעיה בתחום היא שלאחורנה התחלתי לפחד שמע אני דו מינית או לסבית. כי לא הייתי אף פעם עם מישהו, זה פשוט לא הגיוני שעד גיל 18 לא הייתי אפילו עם מישהו אחד! וחוץ מזה שיש הרבה בנות שאני יכולה לומר עליהן שהן מושכות ורואה את עצמי איתן...זה ממש מפחיד אותי הקטע הזה, אני לא יודעת מה לעשות... טוב יש עוד כל מיני דברים אבל זה בנתיים - אני יודעת שזה אולי נשמע שזה מתאים יותר לפורום בעיות בגיל ההתבגרות או משו אבל רציתי לשתף פה ולראות איך אפשר להרגיש יותר טוב או אולי לפתור חלק מהדברים. אז תודה למי שמקדיש תשומת לב ואשמח לתגובות.

מה דעתכם חברים../images/Emo35.gif

ברוכה הבאה קינואה
ברשותך אגיב לאחר כמה תגובות, בינתיים, ממליצה לך לקרוא ולהתרשם ממאמרי הפורום, ובעיקר מ"אמנות אהבת העצמי".

צהובה18

New member
אני מזדהה איתך

(חוץ מהקטע עם החזה) ואני אשמח לקרוא פה תגובות. מצטערת שאני לא יכולה לעזור. גם אני באותה הבעיה

חזרה בתשובה!

השלימות עם העצמי תהיה אך ורק ע"י השלימות עם הפנימיות שלי. תמיד תוכלי למצוא פתרונות..אך השאלה היא לכמה זמן זה יחזיק?! כשתלמדי תורה,תתחזקי במצוות תראי ששום דבר לא ישנה לך! את תאהבי את עצמך! את תהיי שלמה עם מי שאת ומה שאת! ופצעי בגרות וחזה לא מושלם לא יזיזו לך את קצה הציפורן שלך! אני חוזרת בתשובה והייתה לי בעיה כמו שלך..לא הרגשתי טוב עם עצמי..מכל הבחינות שהבאת! בהתחלה לא הקשבתי לכל ה"מטיפים" "כופי הדת". אחרי כמה זמן החלטתי לנסות..והנה אני כאן..אוהבת את עצמי.אוהבת את הבורא יתברך...אוהבת את החיים ושלמה עם מעשיי!

נתחיל בפצעים

את מזכירה לי קצת את עצמי. לפצעים עזר לי יותר מכל צמח האלוורה. יש רבים כאלה בעיר. ואפשר לגדל עציץ. קוטפים עלה (רצוי מן החלק התחתון של הצמח, שלא לפגוע בצורתו) , שוטפים את האבק במים. חוצים את העלה, ושמים על הפצעים.. חיי השתנו ברגע שגילית את הצמח הפלאי הזה. באשר לחזה, טבעי שזה ידאיג אותך בשלב זה של החיים, בחנות חזיות טובה , תשאלי את המוכרת אם היא גם מתקנת. יתכן שהיא תפתור את הבעיה. אם לא תהיה ברירה, תוכלי לעבור ניתוח פלסטי,אבל יתכן שהרבה לפני זה תלמדי להיות מאושרת עם מה שיש. . ההופעה החיצונית תשתפר, ותעשי משהו מן הדברים שאת בוחרת לעשות. לימודים, עבודה , משהו. זה יתן לך בטחון עצמי, וגם אושר. אולי תתחילי בפעילות גופנית? הליכה בכל יום? לא עולה כסף, ומוסיף חיוניות ואושר רב. בן זוג? לא בוער. כשתרגישי שאת בשלה לזה, זה יגיע. יש דברים רבים לעשות קודם על מנת לבנות את עצמך מבפנים :) . בהצלחה!

קינואה88

New member
תודה לך וכמה שאלות-

קניתי אלוורה מוכנה של הסופר פארם אבל עכשיו אני רואה שזה משמש לאחר החשפות לשמש. זה אותו דבר כמו אלוורה רגילה? וחוץ מזה אני מטופלת במשחה עכשיו - זה טוב לשלב? לגבי החזה - אני בספק אם אני אהיה מאושרת ממה שיש, זה דבר שמאוד מפריע לי. לא ידעתי שיש אופציה כזו בחנות חזיות, אבל אבדוק אותה, תודה. נראה לי באמת שאני אתחיל איזושהי פעילות גופנית, קיבלתי הרבה המלצות לכך. נקווה שזה יעזור!

J e n i e

New member
הגעתי מהעמוד הראשי....

גם לי היתה תקופה ארוכה מידי לפני הגיוס, וזה הגיע למצב שקמתי מאוחר כל יום ולא עשיתי שום דבר במשך רוב התקופה. מתי הגיוס שלך? אם הוא עוד חודש אז אין ממש טעם להתחיל ללמוד נהיגה כי את לא תסיימי עד הגיוס (לפחות נראה לי שלא, אני למדתי בזמן בי"ס וזה לקח לי משהו כמו שלושה ארבעה חודשים, ברור שזה יכול לקחת פחות). לפסיכומטרי אפשר ללמור גם בחודש, תלוי מה היעד שלך ומה המצב שלך עכשיו. אפשר לקנות בחינות של שנים קודמות, לעשות כמה ולראות כמה את רחוקה מציון היעד שלך. לעבוד זה טוב גם אם את לא צריכה כסף, פשוט כדי שתהיי לך סיבה לקום בבוקר, תפגשי אנשים חדשים. יש עבודות זמניות גם לקצת זמן ולפני גיוס. חשוב להחליט לעשות משהו, כי לשבת כל היום ולא לעשות כלום זה באמת מדכא.

קינואה88

New member
היי!

כן הגיוס שלי אכן עוד חודש. חשבתי אולי אני אעשה תיאוריה, לפחות שאת זה יהיה ואולי אני אצליח בצבא ללמוד נהיגה. פסיכומטרי - יש מצב להספיק בחודש, אבל צריך הרבה הרבה משמעת עצמית ולי אין הרבה בכלל, ובתקופה הו בפרט. אבל אולי באמת אני אעשה מאמץ ואלמד, לפחות להרגיש שעשיתי משהו.

היי קינואה גם אני לא מהפורום ראיתי

את ההודעה שלך בעמוד הראשי והרגשתי שאני חייבת לך. בואי נתחיל בזה שקודם כל תיגשי לרופאת המשפחה ותעשי בדיקת דם!!!! ברגע שהמצב הפיזי שלך והנפשי יחד יטופלו תרגישי הרבה הרבה יותר טוב בתחומים אחרים תבקשית לעשות ספירת דם (כימיה כללית) כולל בדיקת וירוסים כמו "מחלת הנשיקה" "מחלת היאפיס" ומכאן תוכלי להמשיך ולהתקדם הלאה אני מבטיחה לך שברגע שתבדקי את עצמך ותהיה חזקה יותר פיזית הרבה מאד דברים יסתדרו טוב יותר, כשלא ישנים ככה נראה גם היום וצריך לבדוק למה זה ככה אולי את נמצאת כרגע במצב של דיכאון וגם בזה היום אפשר לטפל ועם החיים המהירים היום זה ממש לא בושה להיפך בקשר לחזה לא סימטרי כמובן רק רופא יכול להחליט עד כמה העניין דרוש טיפול אבל רק שתדעי שאין שני אברים בגוף לא רק שלך של שאף אחד שהם סימטרים זה מה שאנושי בנו. ברגע שתלכי לצבא תתחילי חיים חדשים שישתנו מקצה לקצה בכל המובנים תכירי אנשים חדשים ובעצם את מתחילה חיים חדשים אבל שוב ותבטיחי לי שראשית את הולכת לרופאת המשפחה לעשות בדיקות כולל כל הוירוסים תרגישי טוב ותדעי שאת מדהימה ואמיתית ואין הרבה אנשים כאלה אז את גם מיוחדת במובן החיובי

קינואה88

New member
תודה לך - אל דאגה הלכתי לרופא

והוא אכן נתן לי הפנייה לבדיקת דם. אני אמורה לעשות שבוע הבא.

קינואה88

New member
וואלה? ההודעה שלי הייתה בעמוד ראשי?

איזה כבוד, אני מרגישה חשובה...בכלל לא יצא לי לראות, מישו זוכר מה היה כתוב? בכל אופן - המון המון תודה על התגובות, קראתי ואני רוצה להתייחס אליהן ולהגיב פשוט אני נורא עייפה עכשיו ואני רוצה שזה ייצא כמו שצריך, אז אני אהיה פה מחר ואכתוב. שוב המון תודה, אני נורא מעריכה אתכם לילה טוב

יקירה

בנושא החזה - אצל כולנו זה ככה. גם אצלי היתה הבעיה באופן זהה לשלך - וזה מסתדר , כי הרי הגוף הנשי מתפתח משנה לשנה. במיוחד אם את לוקחת גלולות. אם זה כואב- תגשי לרופא נשים, דבר ראשון. הפצעים על הפנים הם תוצאה של הרגשה נפשית לא טובה, חוסר מנוחה, מתח פנימי. מה לעשות קודם - מה חשוב לך יותר- רשיון נהיגה. יש לך רכב שתוכלי לנהוג עליו כל הזמן? פסיכומטרי. את יודעת מה את רוצה ללמוד? אם את לא נוגעת בזה ומתפדלעת - כנראה שזה יכול לחכות. את עוד צעירה וההחלטות באות בדרך כלל מאוחר יותר. עוד לא התחלת את חייך, אין לך סיבה להרגיש תקועה בשומקום. זוגיות - אין לך מה למהר. הבחורים בגילך לא ממש מחפשים מערכות יחסים רציניות, עדיף שתשקיעי בעצמך קודם כל ואז השאר יבוא מאליו. את רוצה להכיר כי לכולן יש חבר וכי זה מקובל היום חבר, כי את לא רוצה להיות לבד, או כי את רוצה לשתף מישהו בחייך? היום משדרים לנו בכל מקום להתחיל מוקדם. זה איום ונורא, תני לעצמך הזדמנות להתפתח. לעצמך. ואם את נמשכת לבנות - אין רע בזה. תנסי . תראי שבנים זה הרבה יותר טוב:) אל תפחדי מההרגשות שלך ואל תדחי אותן ממך. קבלי את עצמך כמו שאת. קצב החיים היום דוחף אותך קדימה מהר מידיי. תרגעי. כשמאיצים בדברים - הכל מתבלגן.

קינואה88

New member
מסכימה לחלוטין עם זה שקצב החיים

היום דוחף קדימה מהר מידיי...אני כנראה לא בנויה לזה ובגלל זה אני בפיגור לעומת שאר האנשים בגילי. איך גלולות יכולות לעזור לעניין החזה? ונכון אצל כולנו זה ככה, רק שאצלי זה בהפרש של מידה ובולט במיוחד... האמת שאני לא יודעת מה חשוב לי יותר - מצד אחד עדיף לעשות את הפסיכומטרי ולהיפטר מזה. מה גם שנרשמתי מספר פעמים וכל פעם דחיתי את זה. אז עכשיו לדחות שוב? מצד שני אין לי ממש כוח לזה (אבל בראסמי - זה פסיכומטרי, אף פעם אין כוח לזה). מצד שני - נהיגה זו איזה שהיא מדרגה לעצמאות אבל יחד עם זאת אפשר לשלב את זה עם הצבא, או אחרי. גם פסיכומטרי אפשר כמובן, אבל נראה לי שכלל שעוב רהזמן מהתיכון זה יותר מעיק וזוכרים פחות דברים. לאדעת. זוגיות - אני לא רוצה חבר כי לכולן יש או כי זה מקובל, אם זו הייתה הסיבה נראה לי שהייתי בנאדם די שטחי וגם נראה לי שהייתי משיגה כבר איזה מישהו. האמת לא נראה לי שחבר זה הכי דחוף, אם כי זה תמיד נחמד. מה שמפריע לי זה שלא הייתי עם אף אחד (לא בקטע של זוגיות בקטע של סתם להיות עם מישהו ולהתנסות בדברים, כמו להתנשק) ואני פוחדת שיהיו לזה השלכות עתידיות וגם זה מפריע לי כי כולם כבר עשו את זה כו הזמן גם מדברים על זה ולי אין מושג מה זה אומר. לגבי בנות - נראה לי שכדאי להתסות איתן אחרי שאני יתנסה עם בנים... הכי טוב נראה לי יהיה לקחת איזה יום חופש ולא לחשוב על כלום! אבל בראסמי אין מצב של לא לחשוב על כלום, לפחות לא אצלי!

הי

גלולות פשוט משמינות. לי הן טישטשו את ההבדלים בחזה:) לדעתי, אולי כדאי פסיכומטרי כשיהיה לך ראש לזה ממש, כי ברגע שתדעי מה את רוצה ללמוד - תעשי את זה ביותר רצון. זוגיות - באמת שאין על מה למהר, את עוד תבררי ותגלי מה זה, לא בורח. החיים לא בורחים, תאמיני לי, בסוף תספיקי הכל, וזה בריא שאת חושבת רק תזכרי - תדאגי לדברים, אבל אל תהיי מודאגת

PianoGirl20

New member
היי קינואה, כמה דברים...(ארוכים..)

קודם כל, גם אני הגעתי מהעמוד הראשי והרגשתי צורך להגיב ולנסות לעזור קצת. אז ככה.. בקשר לעניין של החזה, אני יכולה להבין שזה משהו שמאוד מפריע לך, ובצדק. זה בהחלט נותן הרגשה מאוד לא טובה ופוגם בדימוי העצמי, אבל האמת היא שמה שיותר הדאיג אותי זה שאמרת שכואב לך בצד היותר גדול. במקרה כזה אני באמת חושבת שכדאי שתפני לרופאת נשים ותבדקי את העניין הזה כי יכול להיות שיש משהו לא בסדר שצריך לטפל בו. היא גם תוכל להגיד לך באופן כללי מה נראה לה שמצבך ומתי בערך את אמורה לסיים את ההתפתחות שלך ובטח גם תוכל להרגיע אותך. בקשר לעניין של הפצעים...מבינה אותך מאוד. פצעי בגרות זה משהו שמאוד יכול להוריד את הביטחון וזה עניין כאוב ביותר אצל הרבה אנשים. העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לך זה ללכת לרופא עור ולבקש ממנו להתחיל לקחת כדורים של רוקאטן. רוקאטן זו תרופה שאמורה לעזור להעלים את הפצעים, ולפי מה שהבנתי זו תרופה שעזרה להרבה אנשים. אומנם זה משהו שלוקח כמה חודשים וצריך להיבדק כל כמה זמן, אבל בסוף זה משתלם. אני באמת מציעה לך לבדוק את העניין הזה, כי זה יכול להיות הרבה יותר יעיל מכל מיני משחות למיניהן. חוץ מזה שאני גם מציעה לך ללכת לחנות טבע ולשאול שם בקשר לסבון מיוחד לאקנה. אני במקרה דווקא מצאתי בחנות כזאת סבון מעולה לפצעי בגרות שהוא דווקא עשוי מסלק.. אבל הוא ממש היה טוב ומאוד עזר לי. יש גם עוד כמה משחות מסויימות שרופאי עור יכולים לרשום לך שגם עוזרים. בקיצור, חשוב מאוד שתראי רופא עור ותדברי איתו על הדברים האלה. בקשר לעניין של הבטלה...אני חושבת שזו בעיה של המון אנשים בגילך, במיוחד באמת בתקופות של חופש שמתכננים לעשות המון ובסוף יוצא שלא עושים כלום..לדעתי בשביל ההרגשה הטובה שלך שווה לך עכשיו לנסות למצוא עבודה זמנית, גם כדיי להרוויח קצת כסף בזמן שנותר לך עד הגיוס וגם כדיי שתרגישי טוב עם עצמך ותרגישי שאת באמת עושה משהו. לימודי נהיגה לדעתי ממש לא מומלץ להתחיל, כי את עלולה להתקע במצב שאחרי שהתחלת את חייבת להפסיק (בגלל הגיוס) וזה לא ממש שווה את זה. חוץ מזה גם שאם אין לך כסף אז בכלל לא כדאי להתחיל. מנסיון, עדיף לקחת שיעורי נהיגה רק כאשר בטוחים שיש כסף בשביל לשלם לכמה שיעורים שצריך, כי אחרת עלולים להיתקע אחרי זה במצב שפשוט אין כסף להמשיך עם השיעורים וכל השיעורים סתם היו לחינם. בקשר לעניין השינה, אני מבינה אותך לגמרי...ההיפוך הזה של השעות קורה להרבה אנשים, וגם לי.. את פשוט צריכה בהדרגה לנסות להחזיר את השעות שלך לשעות נורמליות. ומקסימום אם את לא תצליחי בזה, אני בטוחה שהצבא יצליח בזה...
בקשר לעניין של הבני זוג.. את ממש לא צריכה להילחץ מהעובדה שאין לך נסיון עם בנים ושעוד לא התנשקת. הרבה חבר'ה בגילך הם עדיין חסרי ניסיון, גם אם זה לא נראה לך ככה. חוץ מזה שכשזה יהיה אמור לקרות, תאמיני לי שזה יקרה, וזה יקרה בגדול. עד אז פשוט תהיי רגועה ותנסי להיות שמחה עם מה שיש לך. זה מסוג הדברים שאין שליטה עליהם ולכן עדיף פשוט לא לחשוב עליהם יותר מדיי, ובטח לא להילחץ מזה או להרגיש רע בגלל זה. בקשר למה שאמרת שאת חוששת שאת אולי נמשכת לבנות.. אני לא כל כך יודעת מה להגיד לך כי זה משהו שממש אין לי נסיון בו, אבל אני חושבת שבאופן כללי הרגשות כאלה בגילך הן דיי טבעיות. חוץ מזה שגם אם את באמת נמשכת לבנות ובעוד כמה זמן תגיעי למסקנה שאת באמת מעדיפה בנות- אז מה?. מה כל כך נורא בזה בעצם?. שוב, את צריכה פשוט לקבל את עצמך ולהיות מאושרת עם איך שאת. גם אם יסתבר שאת באמת לסבית, זה לא סוף העולם. חוץ מזה שכרגע את באמת עוד צעירה מכדיי לדעת (במיוחד שעוד לא חווית שום קשר) ואני חושבת שאת עוד לא צריכה להגיע למקנות חפוזות. חכי קצת, קחי את הזמן, ותראי איך את מרגישה. ואל תשכחי שאת עוד ממש צעירה ויש לך עוד המון שנים לחיות והמון זמן להרוג ועוד יהיה לך הרבה זמן לעבוד, ללמוד לפסיכומטרי וללמוד נהיגה…תאמיני לי. בקיצור, תנסי להסתכל על החיים מנקודת מבט אופטימית! מקווה שעזרתי קצת, ואני אשמח לשמוע את התגובה שלך.

קינואה88

New member
תודה רבה על האמפתיות!

עשה לי טוב לקרוא את הדברים שלך. הייתי אצל רופא נשים, כירורג שד ועשיתי אולטראסאונד וזה עדיין בתהליכי בדיקה. אין לי מושג מתי סיום ההתפתחות שלי.הרופאים אומרים שזה בממוצע גיל 21, אבל אני קיבלתי מחזור בגיל 15 אז אני מאמינה שזה גם קשור ומשפיע. הקטע זה שיש גם את האספקט הפיזי - של הכאבים והתפקוד וגם את האספקט הפסיכולוגי - נפשי, כך שכל הזמן מרגישים וחושבים על זה. וזה קשה. גם אני חשבתי על ראוקטן אבל אני מתגייסת עוד חודש וזה די מעיק בצבא, עם כל התופעות לוואי וזה. התחלתי טיפול אנטיביוטי משולב עם טיפול משחתי. נקווה שזה יועיל קצת. ד"א - איך נקרא הסבון סלק הזה? כל חד ממליץ משהו אחר, אני מפחדת כבר לנסות דברים...חח עניין הבטלה - כן, מרוב תיכנונים לא עושים כלום (כמו "במלך החומוס מלכת האמבטיה" אם מישהו קרא, הוא אומר "אשכרה הייתי צריך למצוא עבודה כדי שיהיה לי קצת זמן פנוי לעשות משהו" - כי כשאין מסגרת אתה מורח ת'זמן) הבעיה היא שכשהשעות שינהמבולגנות אתה לא יכול להתחייב לשום דבר. ואם אתה מתחייב אתה עוד יותר לא ישן טובף ככי אתה לחוץ אם תקום או לא. זה מעגל סגור והכל קשור בהכל. אני מאוד מקווה לסדר ת'שינה לפני הצבא כי זה ממש לא רצוי להגיע לצבא עם בעיות שינה. בקשר לניסיון עם בנים - הסכמתי עם כל מה שאמרת חוץ מזה שאין שליטה על זה - עם רוצים ניסיון בדברים אפשר לתפוס את הבן אדם הראשון שמראה רצון ולהתנסות איתו. אני פשוט לא מהאנשים האלו (נקווה שאני לא אהיה, לאור מצבי הנושא). כן, עזרת קצת, תודה

נראה לי אני הגירסה הגברית של מה

שתיארת. אפילו בקשר לא-סימטרייה חחח... ה*** שלי נוטה שמאלה בקשר לעצלנות\בטלנות... אני כבר לא מנסה להלחם בזה... התייאשתי. אבל בסוף יהיה טוב :)

קינואה88

New member
חחחח וואלה?

אז רוצה לעשות הסכם שאם שנינו לא מוצאים בן זוג עד גיל 40, בגלל החוסר סימטריה, נתחתן אחד עם השני?! P: .סתם... אבל שאלה לי אלייך - זה גרם לך לחוסר ביטחון? ואיך בנות הגיבו לזה? ואיך אתה היית מגיב לחזה לא סימטרי?

למעלה