שלום :)חדשה!!

שלום :)חדשה!!

שלום!קוראים לי דנה ואני חולה שרופה של סאקורה אני לא מכירה את הסדרה טסובאסה והייתי שמחה לקבל מידע חשוב לציין אני לא אוהבת את רוני לפי הכינוי!! טוב הכנתי לכם שאלון קצרצר שם: גיל: צבע אהוב: זמר מועדף: זמרת מועדפת: דמות אהובה מסאקורה: מאכל אהוב: סאקורה היא בשבילי: אייזה פרק\סרט הכי אהבתי: :)
גם לי קוראים דנה ואני גאה בזה :)

טוב זאת אני אז אני יענה

שיניתי כינוי כמו שאתם רואים שם:דנה גיל:10 צבע אהוב:ורוד ולבן זמר מועדף:אין זמרת מועדפת:הילארי דאף דמות אהובה מסאקורה:קרו וסאקורה כמובן מאכל אהוב:פסטה בלי רוטב סאקורה היא בשבילי:אני אוהבת אותה מאוד מאוד מאוד!!והיא ממש חמודה אייזה פרק\סרט הכי אהבתי:אהבתי מאוד את הפרק השני

DanaDuck

New member
גם לי קוראים דנה... קטעים

גיל: 23 צבע אהוב: טורקיז זמר מועדף: חבר שלי זמרת מועדפת: הסולנית בלהקה של חבר שלי דמות אהובה מסאקורה: סאקורה מאכל אהוב: פסטה סאקורה היא בשבילי: שיא הקריירה שלי אייזה פרק\סרט הכי אהבתי: פרק 14

../images/Emo2.gifמזזזזה?

אבה'לה בת 23 ורואה אנימות?????????????????????????? אוקי אני חושבת שהתעלפתי!

שאלמור

New member
../images/Emo28.gifחחחח דנה היא המדובבת של

סאקורה ^^ כולם סגידה לדנה!!

RaVeN IYI

New member
D: פסטה זה טוב~

גם נודלס
ומה היה בפרק 14? @_@ אניאני.. לא זוכרת :X~ ;[

mwagnastar

New member
=] ברוכה הבאה

שם: שאיה גיל: 15 צבע אהוב: כולם זמר מועדף: שלום חנוך נהדר, ברי סחרוף, אריק איינשטיין, ג'ון לנון, אלכס קמפטוס, יוני בלוך. זמרת מועדפת: אר. רונה קיינן מדהימה. אפרת גוש, הסולנית של המכשפות שאני לא זוכרת איך לעזאזל קוראים לה ^^; דמות אהובה מסאקורה: רובי מון
ורובי/טויה זה שולט מאכל אהוב: ~מגרדת את הראש~ אני לא יודעת. דברים משמינים סאקורה היא בשבילי: אנימה מעולה *_* אייזה פרק\סרט הכי אהבתי: המ. בטח איזה פרק שרובי השתתפה בו. 27 זה פרק טוב ^_^

שאלמור

New member
../images/Emo28.gifשאייה! אני כבר מתחרפנת *0*

אני כבר לא מזהה אותך עם כל הניקים החדשים האלה

אוקרי-נסאיי

שם:גלית גיל:19 צבע אהוב:כחול ושחור זמר מועדף:אממ המון זמרת מועדפת:מדונה דמות אהובה מסאקורה:סיוראן מאכל אהוב:ספגטי סאקורה היא בשבילי:לעלות חיוך שכאני עצובה אייזה פרק\סרט הכי אהבתי:אממ את 2 הסרטים ופרק האחרון של סאקורה!

rukia chan

New member
שלום!

אוקיי אז... שם: גל גיל: 15 צבע אהוב: סגול ותכלת (וגם שחור) זמר מועדף: אין זמרת מועדפת: איימי לי (שליטע!) דמות אהובה מסאקורה: טומויו מאכל אהוב: הממ... פיצה. ושוקולדים ^^ סאקורה היא בשבילי: האנימה הרצינית הראשונה שלי איזה פרק הכי אהבתי: פסק הדין האחרון.

lirazi האחת

New member
ברוכה הבאה- ועונה

שם: לירז גיל: 18 צבע אהוב: ורוד זמר מועדף: הראל סקעת
זמרת מועדפת: יש הרבה דמות אהובה מסאקורה: כולם, אבל הכי הרבה סאקורה ושאורן מאכל אהוב: יש הרבה סאקורה היא בשבילי: האחת והיחידה אייזה פרק\סרט הכי אהבתי: כל הפרקים.

Ayelet chan

New member
ברוכה הבאה D:

שם: איילת גיל: 14 וחצי צבע אהוב: כחול זמר מועדף: מיאו ם.ם זמרת מועדפת: מיאו ם.ם דמות אהובה מסאקורה: קרוצ'אן DD: מאכל אהוב: מיאו ם.ם סאקורה היא בשבילי: מיאו ם.ם אייזה פרק\סרט הכי אהבתי: כולם D:

Hawkgirl

New member
חיחי, הנה עלי :]

שם: רותם גיל: 17 צבע אהוב: סגול *___* זמר מועדף: אממ.. X= זמרת מועדפת: אממ.. X___X דמות אהובה מסאקורה: רובי מון/נאקורו, וסונומי :] מאכל אהוב: ספגטי *___* סאקורה היא בשבילי: חביבה :] אייזה פרק\סרט הכי אהבתי: כל פרק עם רובי מון/נאקורו P=

למעלה